Gondolom valami spanyol postásRealista24 írta:Az ki?petiamadridista írta: Nálam Xavi Alonso a befutó
Szerintem ez nem is kérdéses.
Fölösleges a többi találgatás![]()
Klopp kell.
Xabi majd jöhet ha klopp lerakta a mourinho 2.0 alapot
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. április 18., péntek 11:57
Gondolom valami spanyol postásRealista24 írta:Az ki?petiamadridista írta: Nálam Xavi Alonso a befutó
Fölösleges a többi találgatás![]()
HozzászólásSzerző: mexes » 2025. április 18., péntek 11:54
Fèlre ne èrts, én adnám mert unalmas amit az elmúlt 10 évben jatszunk, leszámítva 1-2 gyémántos idoszakot.Remy írta:Pont rajta mulott igen, hogy 200 ponttal csak ezustermet nyert.mexes írta: Aztán ha 5 év alatt 2 bajnoki címet nyer Klopp, meg 1BLt, akk majd szavatokat ne felejtsètek, hiszen bőven elég hogy gegenpressingel a csapat és cserél az edző a 60.percben![]()
BLt meg tudjuk miert nem nyert tobbet.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 18., péntek 11:45
Pont rajta mulott igen, hogy 200 ponttal csak ezustermet nyert.mexes írta: Aztán ha 5 év alatt 2 bajnoki címet nyer Klopp, meg 1BLt, akk majd szavatokat ne felejtsètek, hiszen bőven elég hogy gegenpressingel a csapat és cserél az edző a 60.percben![]()
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. április 18., péntek 11:42
HozzászólásSzerző: mexes » 2025. április 18., péntek 11:39
HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. április 18., péntek 11:35
Ezt sokadjara hallom. Xabi Alonso miert "haver"? Kivel haver?hunmadridista írta: Ide megint egy keménykezű edző kell, nem "haver"...nehogy mégjobban meginduljunk a lejtőn...
Kloppot favorizálom én is!
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2025. április 18., péntek 11:31
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. április 18., péntek 11:28
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 18., péntek 11:26
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. április 18., péntek 11:24
Ez egy veszélyes elíráspetiamadridista írta: Nálam Xavi Alonso a befutó
Fölösleges a többi találgatás
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 18., péntek 11:23
Az ki?petiamadridista írta: Nálam Xavi Alonso a befutó
Fölösleges a többi találgatás
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2025. április 18., péntek 11:19
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. április 18., péntek 11:13
Ezt te sem gondolod komolyan, mármint az utolsó mondatot. Az érkezése előtt szarba sem voltak, aztán 3 BL döntőt játszottak vele és BL-t is nyertek, meg vagy 30 év után bajnokok lettek.cart írta: Kíváncsi vagyok mit tudna kezdeni a kerettel Klopp aki ilyen Milner,Henderson,Robertson szintű favagokhoz szokott. A Liverpoolnal is megbukott amikor kicsit kreatívabb játékosokból kellett volna csapatot építeni.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. április 18., péntek 11:09
HozzászólásSzerző: Professore » 2025. április 18., péntek 11:00
HozzászólásSzerző: Professore » 2025. április 18., péntek 10:52
Néha kell egy reset ha nagyon félre mennek a dolgok. Mourinho se volt tipikus RM edző alapanyag és ő is rendszer vagy projekt edző ha azt vesszük aztán kellett mint egy falat kenyér anno. Klopp is hasonló boostot tudna adni szerintem és pont egy projekt edző képes egy ilyen keret hiányosságait kezelni (pl. ha idén Klopp lett volna az edző Kroos hiánya se érződött volna ennyire mert szervezett kp játékkal kompenzált volna sok mindent).Jester írta:LOL felejtsétek el KloppotR. Carlos írta: Amúgy én most azt mondom, hogy Klopp kell.![]()
Ő egy klasszikus projectedző, határozott játékstílussal.
A mostani sztáredzőknek majdnem mind van valamilyen kiforrott stílusa. A Realnál gyakori, hogy világsztárok egyéni kreativitása dönt el meccseket, Klopp viszont egy "csapatként lélegző" gépezetben hisz. A klub gyakran preferálja az olyan igazolásokat, amik nem mindig illeszkednek a menedzseri elképzelésekbe. Klopp jobban szeret önfeláldozó, "megdolgozott" csapatot építeni, nem feltétlenül csak sztárokból.
A Real Madridnál az eredmények azonnal kellenek, nincs idő hosszú építkezésre. Klopp pedig Liverpoolban is csak 3-4 év után kezdett trófeákat nyerni.
Felzabálná az itteni közeg.
HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. április 18., péntek 10:06
Igy mar ertelek.Jester írta:Nálam a projectedző egy dicséret, nem lekicsinyítő jelző. Inkább a Real Madrid az aminek el kellene gondolkodnia azon, pontosabban Pereznek, hogy mit szeretne: igazolni mindig világsztárokat és ahhoz keresni valamilyen egotrénert, aki sokkal inkább a keretmenedzselésben jártas vagy keresni egy markáns stílussal rendelkező edzőt.Meg mi a baj azzal, ha valaki projektedzo? Felolem barmilyen jelzot aggathatsz a leendo edzore, ha kepes a mostani semmibol egy elkepzeles (=projekt?) alapjan valamit faragni es elorelepunk.
A baj az, hogy a Real Madridhoz talán mindig is az előbbi illett, viszont ez kihalófélben van.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 18., péntek 10:02
forditva ulsz a lovon, pont az ellenkező iranybol nezed.Ezt a "rament a jatekosok palyafutasabol 1 szezon"-t ugy irod, mintha az elmult evtizedben semmit se nyertunk volna, mikozben ez lenne az arany generacionk egyetlen (vagy egyik utolso) eselye, hogy vegre felerjunk a csucsra.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. április 18., péntek 9:56
Ezt a "rament a jatekosok palyafutasabol 1 szezon"-t ugy irod, mintha az elmult evtizedben semmit se nyertunk volna, mikozben ez lenne az arany generacionk egyetlen (vagy egyik utolso) eselye, hogy vegre felerjunk a csucsra.hehetheoriginal írta:ott a legutolso ovodas is latta,hogy mi lesz a leao vs vaszkez bulibol, csak a vilaglegjobb edzoje nem....nzooli93 írta: Nekem még a Milan elleni fajt nagyon, Barca elleni vereseg utan is annyira ment a duma, hogy javitunk, hogy 3at szoptunk egy Milan ellen otthon, akik olasz középmezőny kb. Akkor is csak meetingeltek Perezek Carloval 2 hetente.
ott is ki lehetett volna baszni.
osszel is ki lehetett volna baszni, az el clasicok utan is ki lehetett volna baszni, ez nem idoadas kerdese, egyszeruen ilyen ektelen balfasz hibakat nem kovethet el valaki, akinek edzoi papirja van.
es elkovette ujra es ujra es ujra es ujra, es semmi retorzio, rament a jatekosok palyafutasabol 1 szezon.
gratulalunk.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. április 18., péntek 9:51
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem