wZoLee7 írta:
Egész biztosan nem alaptalanok. Hisz látjuk, hogy valami megváltozott Vinicius körül a barca meccs óta. Abban is biztos vagyok, hogy vannak akik ha választani kell viniciust választanák az edzővel szemben a vezetőségből. Szóval valahol középen van az igazság, nem olyan sötét mint ahogy sok helyen leírják de az sem igaz, hogy ninc sitt semmi látnivaló
Miért, te mit látsz, mint alap? Ne érts félre, nem kötekedni szeretnék, de mondj már konkrét dolgokat légyszi, mert én tényleg nem látom.
Amit látok a szokásos. A spanyol média egyből ugrik és megír mindent, ami eszükbe jut, amint
1. nem nyerünk zsinórban meccseket
2. van egy megosztó játékosunk (mindig találnak valakit)
Amit még látok, hogy a Barca elleni hisztijét mindenki a saját maga módján kezelné (többnyire a Castilla a minimum, de kb a levegővételtől is eltiltanák a brazilt

), viszont Xabi nem hülye, ráadásul kicsit több tapasztalata van azzal, hogy hogyan kell és lehet egy öltözőben a (buta) hisztiző sztárokkal bánni. Emellett ő naponta eddzi a játékosait és jobban látja a személyiségüket, a csapatdinamikát stb.
Úgyhogy ha Xabi szerint rendezték a helyzetet, én elég nyugodt vagyok, hogy a legoptimálisabb döntés történt. Ha Perez szerint és az ellentétes Xabiéval, akkor viszont szarban vagyunk.
Szerintem a vezetőség is tisztában van Xabi Alonso múltjával, kvalitásaival, a Real Madridról alkotott képével és azzal, hogy milyen váltás történik itt éppen Ancelotti után. Emellé ha odatesszük, hogy milyen edzők elérhetők, vagy egyáltalán jöhetnek szóba, úgy gondolom, hogy ők egy hosszú projekt alapjaként tekintenek Xabira.
A játékosok részéről pedig természetes, hogy nem mindig felhőtlenül boldog mindenki. A világ legkompetitívebb, tehetségesebb és a szűk elitet képviselő focistái közül rendszeresen 11 kezd, majd 3-5 pályára kerül hétről hétre. Ettől ez még nem jelenti azt, hogy Xabi "elvesztette az öltözőt". (Más dolog, hogy szerintem egyelőre nem is volt ideje és lehetősége annyira "megnyerni" őket, mint pl Carlónak korábban, ahhoz kell még közös tapasztalat.)
Vinicius meg külön kategória, nem is akarom jobban kinyitni a dolgot, mert ezerszer el lett róla mondva minden, valamint hétről-hétre látjuk, hogy milyen hektikus a teljesítmény-hiszti arány (alias Vinícius-mutató). Szerintem mindenkinek az lenne a legjobb, ha minél hamarabb ki tudnánk szállni belőle, és úgy gondolom, hogy nagyon jó úton van a viselkedésével, hogy a vezetőséget is meggyőzze erről. Még akkor is, ha az a kérdés, hogy vagy ő, vagy Xabi marad.