Jude Bellingham - 5
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Jude Bellingham - 5
Egyes forrasok szerint 3 honapos felepulessel lehet szamolni Judenal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Akkor innentől lehet annak drukkolni hogy az angolok essenek ki a lehető leghamarabbRealista24 írta: Azt irjak, hogy EB utan johet a mutet, ha nem javul.
Mitol is javulna?
Eloszezon es szezon eleje off lesz.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Váll.gólvonal írta:Váll vagy boka?Realista24 írta: Azt irjak, hogy EB utan johet a mutet, ha nem javul.
Mitol is javulna?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
gólvonal
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Váll vagy boka?Realista24 írta: Azt irjak, hogy EB utan johet a mutet, ha nem javul.
Mitol is javulna?
Hagyja ki ez EB-t, ugyse nyernek soha semmit.
Aggaszto egyebkent, ha Kroos “helyere” szanja az oreg, sok ido fog kelleni az egesz csapatnak, mig atallunk.
Aggaszto egyebkent, ha Kroos “helyere” szanja az oreg, sok ido fog kelleni az egesz csapatnak, mig atallunk.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt irjak, hogy EB utan johet a mutet, ha nem javul.
Mitol is javulna?
Mitol is javulna?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
25 milliót fizetünk a Dortmundnak Belli BL és Liga győzelme után.
Kicsit jobb szájízzel utalhatja el Perez mint hambi után a Chelseanek
Kicsit jobb szájízzel utalhatja el Perez mint hambi után a Chelseanek
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- h3x0r
Csak azt még elhiszem, hogy 15-20 aranyérem után valamelyik játékosunk nyakát égeti az ezüstdzsi91 írta:Igen. Mivel nem buktunk döntőt soha fingom sincs de remélem nálunk rávan szólva mindenkire, hogy ezt ne.Faust írta: Hat tudod, az ilyen ember, aki ha megkapja a BL ezustot a nyakaba egy Bundesliga otodik csapat tagjakent, es rogton leveszi sertodotten, pont ennyit er. Vesztes.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Igen. Mivel nem buktunk döntőt soha fingom sincs de remélem nálunk rávan szólva mindenkire, hogy ezt ne.Faust írta: Hat tudod, az ilyen ember, aki ha megkapja a BL ezustot a nyakaba egy Bundesliga otodik csapat tagjakent, es rogton leveszi sertodotten, pont ennyit er. Vesztes.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- flori
Nekem ez inkább a média szarkavarásának rémlik, nem volt szinte semmi konkrétum abban az infóban.Számomra a mai napig érthetetlen a dortmund kommunikácóija miszerint jó, hogy elment, meg nem volt csapat játékos, stb...
Hegedűs Henrik tegnap nagyon szépen levezette, talán az egyetlen értelmes monológ ami ott elhangzott.
Érdemes meghallgatni: https://www.facebook.com/M4Sport.hu/vid ... 2013527989
Ugyanez lesz Mbappéval is. Ha bekerülsz ebbe a csapatba, akkor átveszed a szellemiséget. Ehhez pedig nélkülözhetetlenek az olyan játékosok, mint Modric, Carvajal, Nacho, Lucas vagy akár Valverde.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Hat tudod, az ilyen ember, aki ha megkapja a BL ezustot a nyakaba egy Bundesliga otodik csapat tagjakent, es rogton leveszi sertodotten, pont ennyit er. Vesztes.
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Én ezt a Reus lazt annyira nem értem. Rendben, nem sok Bundesliga Dortmund meccset láttam, de idén is akarhanyszor beallt a BLben, csak lasította a játékot, tegnap is megorultem, hogy Adeyemi helyére jött be, kb. onnantól éreztem, hogy már nem lesznek veszélyesek a kapura. Abszolút nem éreztem benne a Modric faktort, pedig még fiatalabb is nála. Tudom, hogy sokat volt sérült, de kellett ő igazán nagy csapatnak valaha, vagy ő is inkább azért fejezte be a karrierjét a németeknél, mert komoly kérő sem volt igazán?Remy írta:Én úgy gondolom, hogy szép és jó a Dortmund, szerethető, fanatikus csapat, de sosem voltak a legfelső polcon. Jude meg eddigiek alapján oda való játékos, hozzáállásban, mentalitásban.wZoLee7 írta: Számomra a mai napig érthetetlen a dortmund kommunikácóija miszerint jó, hogy elment, meg nem volt csapat játékos, stb...
Ez a srac, idejött, a viselkedés pályán és azon kívül, akármilyen kommunikáció, minden nagyon rendben van. Tegnapis ahogy hajtott védekezésben, csúszott-mászott minden labdáért. Megint fogtunk és megfertőztünk a madridizmussal egy olyan játékost akiből hatalmas legenda lesz. Az aranylabdához kellene egy nagyon erős eb, sosem szurkoltam az angoloknak, de remélem összejön neki egy jó eredmény.
Egyszerűen nem illett hozzájuk. Jude többre hivatott. Ő nyertes.
Nekik Reus-féle szerethető, vesztes figurák kellenek.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én úgy gondolom, hogy szép és jó a Dortmund, szerethető, fanatikus csapat, de sosem voltak a legfelső polcon. Jude meg eddigiek alapján oda való játékos, hozzáállásban, mentalitásban.wZoLee7 írta: Számomra a mai napig érthetetlen a dortmund kommunikácóija miszerint jó, hogy elment, meg nem volt csapat játékos, stb...
Ez a srac, idejött, a viselkedés pályán és azon kívül, akármilyen kommunikáció, minden nagyon rendben van. Tegnapis ahogy hajtott védekezésben, csúszott-mászott minden labdáért. Megint fogtunk és megfertőztünk a madridizmussal egy olyan játékost akiből hatalmas legenda lesz. Az aranylabdához kellene egy nagyon erős eb, sosem szurkoltam az angoloknak, de remélem összejön neki egy jó eredmény.
Egyszerűen nem illett hozzájuk. Jude többre hivatott. Ő nyertes.
Nekik Reus-féle szerethető, vesztes figurák kellenek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Számomra a mai napig érthetetlen a dortmund kommunikácóija miszerint jó, hogy elment, meg nem volt csapat játékos, stb...
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
https://x.com/trunksRM/status/179702037 ... m3seA&s=19
https://x.com/CBSSportsGolazo/status/17 ... -dEXg&s=19
ezt az érett kommunikációt tanítani kellene
https://x.com/CBSSportsGolazo/status/17 ... -dEXg&s=19
ezt az érett kommunikációt tanítani kellene
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Mi lett a szaja/orra korul a jobb oldalán? Van ott egy nagy folt, rüdi osszeverte a meccs elott?
thereisonly1ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Elképesztő ez a 20 éves gyerek is.
Ősszel ő volt a legnagyobb sztár, annyi gólt, sőt győztes gólt rúgott, ami egyszerűen képtelenség volt a posztjáról, lábai előtt hevert mindenki, az egész Bernabeu is és tavasszal ettől függetlenül ugyanúgy beállt a sorba és olyan mennyiségű melót lerakott a pályára meccsről meccsre, hogy arra szavak nincsenek.
Nagyon nagy szerencsénk, hogy itt játszik.
Ő se hitte el a végén, hogy ez tényleg sikerült, pedig megcsinálta a csapattal
Ősszel ő volt a legnagyobb sztár, annyi gólt, sőt győztes gólt rúgott, ami egyszerűen képtelenség volt a posztjáról, lábai előtt hevert mindenki, az egész Bernabeu is és tavasszal ettől függetlenül ugyanúgy beállt a sorba és olyan mennyiségű melót lerakott a pályára meccsről meccsre, hogy arra szavak nincsenek.
Nagyon nagy szerencsénk, hogy itt játszik.
Ő se hitte el a végén, hogy ez tényleg sikerült, pedig megcsinálta a csapattal