Pont a masik topicba irtam, h ugy is a Cselzi az egyik erdeklodo, johet Kante helyette.___Samy___ írta:Nem tudom. Llorente gyerek jó lett volna, de sérült még, azt hiszem. Amugy ha nem jön senki helyette, én nem engednem el.
James Rodríguez - 16
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: James Rodríguez - 10
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
- ___Samy___
Nem tudom. Llorente gyerek jó lett volna, de sérült még, azt hiszem. Amugy ha nem jön senki helyette, én nem engednem el.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- numberone1
Gondolod lesz vki visszahozva helyette?___Samy___ írta:Na úgy néz ki januárban lép. Kíváncsi leszek hova.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
- ___Samy___
Na úgy néz ki januárban lép. Kíváncsi leszek hova.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Igaz, hogy Mirror, de elvileg a Chelsea vele pótolná Oscar-t és 75 millió fontot adnának érte. Ha ez össze jönne, megcsinálnánk az évezred üzletét.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
besteve7
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Nem ertem mi ez a nagy Arsenalos epitsunk a fiatalokra hangulat. Szerintem a Carvajal, JV altal bejart utat kellene a tehetersegesebbekkel bejaratni, nem itt fagyasztani oket a padon, heti 30, de Zidanet isverve inkabb 20 percre.
Foleg ugy h en nem lennek nyugodt ha egne a haz es a padon meg Asensio, Llorrente, Terejo es tarsai ulnenek. Asension is jol latni, h nem nagyon tud meg extrat hozzatteni a csapathoz.
Lehet itt szidni Jamest, de o mar nem egyszer megtette ezt.
Foleg ugy h en nem lennek nyugodt ha egne a haz es a padon meg Asensio, Llorrente, Terejo es tarsai ulnenek. Asension is jol latni, h nem nagyon tud meg extrat hozzatteni a csapathoz.
Lehet itt szidni Jamest, de o mar nem egyszer megtette ezt.
Ha mar Llorente, kicsit félek a gyerektol, ugy erzem hogy türelmetlen. Nyilatkozta hogy nem szeretne a padunkon ülni, kellenek neki a percek kezdőként.
Nagyon jo szezont fut, hatalmas tehetség idén forrott ki igazán. A kezdő hármasunkbol, legalább is ami nálam alap lenne -Kovacic, Modric, Kroos - egyedül Modric aki kifelé megy, bár szerintem meg 3 szezon simán benne van. Mellettük itt van Casemiro es Isco akik más-más szempontból kellenek éppen az adott kezdobe. Nem látom jelenleg a helyét Llorentenek, de idővel akár a tűz közelébe kerülhet. Remélem okosan menedzseljuk a srácot es nem o lesz az ujabb saját nevelés aki eligazolasa utan odapirit nekünk.
Nagy pozitívum hogy ilyen fiataljaink vannak kölcsönben vagy opcióval (ket Llorente, Vallejo), illetve Asensio, Mariano akar a castillas Tejero.
Nagyon jo szezont fut, hatalmas tehetség idén forrott ki igazán. A kezdő hármasunkbol, legalább is ami nálam alap lenne -Kovacic, Modric, Kroos - egyedül Modric aki kifelé megy, bár szerintem meg 3 szezon simán benne van. Mellettük itt van Casemiro es Isco akik más-más szempontból kellenek éppen az adott kezdobe. Nem látom jelenleg a helyét Llorentenek, de idővel akár a tűz közelébe kerülhet. Remélem okosan menedzseljuk a srácot es nem o lesz az ujabb saját nevelés aki eligazolasa utan odapirit nekünk.
Nagy pozitívum hogy ilyen fiataljaink vannak kölcsönben vagy opcióval (ket Llorente, Vallejo), illetve Asensio, Mariano akar a castillas Tejero.
0 0 2 2 2 2 -1 2 2 5 5 3 1 -1 -1 -4 -4 -4
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ennyi, ezt a két embert el kell zavarni, az olasz ligába való mind, Madridba kevesek. Llorrente jöhet vissza meg Tejero jöhet fel, Vallejo jó helyen van még a csapatában, gyűjti a perceket.
Nem illik.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Persze, de kell a bő keret is. A legszebb az egészben, hogy jönne be igy kis pénz is, és a csapat is erősödne.Realista24 írta:Asensio is megkaphatná a perceit, nem? Bár ma gyenge volt, na meg ketté is törjük játéklehetőség nélkül.ericco írta:El kell adni, még ha nem is igazolhatunk. Visszahozzuk a Marcos Llorente gyereket, neki legalább van posztja is a csapatban, és kellenek neki a játékpercek.
A másik ilyen kifizetődő csere a Danilo - Tejero/Vallejo csere lenne.
Merci Zizou!
- numberone1
Nem csak Llorente gyereknek, ha nem mindenki masnak is aki kevesebbet jatszik extra perceket jelentene.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Asensio is megkaphatná a perceit, nem? Bár ma gyenge volt, na meg ketté is törjük játéklehetőség nélkül.ericco írta:El kell adni, még ha nem is igazolhatunk. Visszahozzuk a Marcos Llorente gyereket, neki legalább van posztja is a csapatban, és kellenek neki a játékpercek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
El kell adni, még ha nem is igazolhatunk. Visszahozzuk a Marcos Llorente gyereket, neki legalább van posztja is a csapatban, és kellenek neki a játékpercek.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Dortmund ellen mindenki oda meg vissza volt tőle, pedig akkor is lehetett látni, hogy semmi extra teljesítményt nem hozott le, csak volt egy olyan meccs, ahol kb mindenkinek mindegy az eredmény.
Volt egy jó ívelése, aztán ennyi. Ma, igazi nyomás alatt látszódott, hogy mit tud. És ez nem annak köszönhető, hogy B csapat volt fent, mert az egyéni, technikai hibák, a lassú gondolkodás mind független attól.
Volt egy jó ívelése, aztán ennyi. Ma, igazi nyomás alatt látszódott, hogy mit tud. És ez nem annak köszönhető, hogy B csapat volt fent, mert az egyéni, technikai hibák, a lassú gondolkodás mind független attól.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Valami nagyon nincs rendben vele. Persze a hiányosságait eddig is tudtuk, de nem volt ez ilyen ciki az elmúlt 2 évben. Alapvető dolgokban hibázik. Szerintem fejben nincs rendben, meg a meccshiányi is betehet. Még ha visszajön, akkor sem lesz neki itt állandó helye, tényleg mennie kéne minél hamarabb minél több pénzért.
egy kibaszott tkp khedira
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
Ugye nem halgattal ram anno.Kerlon írta:de az semmi, borzalmasan helyezkedik, nem tud levenni egy labdát és forgolódik, mint gólya fos a levegőben, én meg őt akartam anno a Realba... -1 embert jelent a pályán
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
de az semmi, borzalmasan helyezkedik, nem tud levenni egy labdát és forgolódik, mint gólya fos a levegőben, én meg őt akartam anno a Realba... -1 embert jelent a pályán
Morata dettó. Néha néha valamelyik eltalálja vagy jól érkezik vagy jól ad be, de fociban irtó gyengék....
Morata dettó. Néha néha valamelyik eltalálja vagy jól érkezik vagy jól ad be, de fociban irtó gyengék....
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Eres
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Xabi
- Kedvenc csapatod: fehérszív
Drága oreganyám gorbe bottal dinamikusabban mozog mint ez a szoke bájgúnár
fizetek amennyit csak kell csak vigye már el valaki
Te akadek...
K
K