Toni Kroos
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Re: Toni Kroos - 8
én ott leszek az utolsó meccsén, az biztos

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Remy tudjon jegyet venni időben?

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Azt is mondta hogy év elején ülnek majd le. Meg maga sem tudja mi lesz, szóval minden hír fake news. A klubbal közösen fognak dönteni.
Ha visszavonul, remelem időben tudatják. Úgy illene.
Ha visszavonul, remelem időben tudatják. Úgy illene.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hálistennek, legalább valakit mi vonultassunk már visszaRealista24 írta: Kroos: I'm going to retire at Real Madrid. What I don't know yet is when. The club and I are very calm.
Halfinak.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kroos: I'm going to retire at Real Madrid. What I don't know yet is when. The club and I are very calm.
Halfinak.
Halfinak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Tescos gattusonak egy meccsen van 10 ilyen belepoje. Sokszor megussza sima figyelmeztetesekkel
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Nagyon szerepelni akart a spori, nevetséges hogy ezért leküldte. Kövi fordulóban hiányozni fog.flori írta: Karrierje első pirosa.![]()
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Abszolut, csak nehogy ugy gondolkodjon, hogy megy a jatek, jonnek a sikerek, ezert befejezi a csucson, mielott elkezdi lebontani a szobrat es padra szorul, mikozben lehet, hogy ezt a szintet meg 2-3 evig siman birna… neki azert vannak mas motivacioi is, ott van peldaul a Kroos Academy, vagy a csaladja, akikkel szeretne tobb idot lenni, stb. Szerintem Modriccsal egyutt szeretne befejezni, szinte biztos vagyok benne, hogy ezt elterveztek, ugyhogy nagyban fugg attol, hogy a kis horvat meddig nyomja. Mindketten magas szinten jatszanak, pedig nem mai csirkek, semmi nem indokolja, hogy befejezzek. A sok fiatal hulyegyerekek elbujhatnak mellettuk, meg az ilyen Gavi felek, akik egy lagy szellotol huszonot metert repulnek… oktatjak a futballt hetrol hetre.R. Carlos írta: 35 éves koráig simán kitart az a szint neki, amivel segíteni tudja a csapatot. Felesleges idő előtt visszavonulni.

- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
35 éves koráig simán kitart az a szint neki, amivel segíteni tudja a csapatot. Felesleges idő előtt visszavonulni.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ilyen szempontból jó, hogy német. Kiszámolja, átgondolja előtte..Kercsó írta:remélem belátja, hogy van ebben még kakaó legalább 1 évreReal Madrid have sent Toni Kroos an official contract extension proposal until 2024. Kroos asked for time, to see if he believes his own level is good enough to continue at the club.![]()

Utóbbi 3-4 hét alapján tényleg semmi nem mutatja azt, hogy abba kéne hagynia. Remélem van kedve folytatni.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
remélem belátja, hogy van ebben még kakaó legalább 1 évreReal Madrid have sent Toni Kroos an official contract extension proposal until 2024. Kroos asked for time, to see if he believes his own level is good enough to continue at the club.

#whatisyourexcuse
- Pad'em
Persze hogy cikkeznek, már évek óta téma, hogy mikor vonul vissza. De most az utóbbi napokban főleg emiatt, amit írtam.realmadrid95 írta:Pad'em írta: Egy fasság![]()
Azért irogatják, hogy nem hosszabbít mert volt egy képe Fedével meg vmi Castillás sraccal amire kiírta, hogy "the future and me". Amiből az eszes spanyolok arra következtettek, hogy visszavonul szezon végén.
Mar joval elotte is cikkeztek, szoval nem emiatt a kep miatt irtak. Amugy nem Castillas srac a harmadik a kepen, hanem Carlos Alcaraz, a vilag jelenlegi legjobb teniszezoje.
*sorry Carlos. A tenisz ismeretem Nadalig meg Federerig terjed

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Pad'em írta: Egy fasság![]()
Azért irogatják, hogy nem hosszabbít mert volt egy képe Fedével meg vmi Castillás sraccal amire kiírta, hogy "the future and me". Amiből az eszes spanyolok arra következtettek, hogy visszavonul szezon végén.
Mar joval elotte is cikkeztek, szoval nem emiatt a kep miatt irtak. Amugy nem Castillas srac a harmadik a kepen, hanem Carlos Alcaraz, a vilag jelenlegi legjobb teniszezoje.
- Pad'em
Egy fasság

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Mi ez a dolog, amivel most a magyar sportsajtó van tele, hogy nem biztos, hogy hosszabbít, mert Perez nem garantálja neki a kezdőcsapat tagságot?
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Látom magam előtt, ahogy Modric meg Kroos össze néz. Modric elkezd k. anyázni (ugye mindig puta madre-zik), hogy már megint szét kell szakadjak 37 évesen, Kroos meg panaszkodik, hogy ő csak egy nyugodalmas utolsó évet kívánt magának.Pad'em írta: A fiúk megint annyira felhúzzák majd magukat, hogy idén is megnyerjük dögöljek meg.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Hogy fájhat nekik az a BL győzelem aztamindenit?Pad'em írta: Toni twitter: "3rd best team in 2021/22 - happy @realmadrid?"
Toni IG: "Not bad to have the best player and the best keeper of the world in your team... Congrats @karimbenzema and @thibautcourtois! Well deserved! Also congrats to @realmadrid to be the 3rd best team in 2021/2022"
A fiúk megint annyira felhúzzák majd magukat, hogy idén is megnyerjük dögöljek meg. Köszönjük, hogy szolgáltatnak még motivációt 14 BL cím után is![]()

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
En is remelem, hogy ebbol megint az kovetkezik, hogy a jatekosok felhuzzak magukat rajta es odabasznak megint. Ennel jobb motivacio nincs. Ismerve az oltozot, elen Kroos-ekkal, szerintem ez kelloen felbaszta az agyukat. Orulok, hogy ilyen jatekosok is vannak a csapatban, mint Kroos vagy Courtois, akik kimondjak oszinten amit gondolnak.

- Pad'em
Toni twitter: "3rd best team in 2021/22 - happy @realmadrid?"
Toni IG: "Not bad to have the best player and the best keeper of the world in your team... Congrats @karimbenzema and @thibautcourtois! Well deserved! Also congrats to @realmadrid to be the 3rd best team in 2021/2022

"
A fiúk megint annyira felhúzzák majd magukat, hogy idén is megnyerjük dögöljek meg. Köszönjük, hogy szolgáltatnak még motivációt 14 BL cím után is
Toni IG: "Not bad to have the best player and the best keeper of the world in your team... Congrats @karimbenzema and @thibautcourtois! Well deserved! Also congrats to @realmadrid to be the 3rd best team in 2021/2022
A fiúk megint annyira felhúzzák majd magukat, hogy idén is megnyerjük dögöljek meg. Köszönjük, hogy szolgáltatnak még motivációt 14 BL cím után is