Sad but trueHalfkey írta:Mondjuk az mekkora érték már, hát sokkal ritkábbRealista24 írta:
catawiki-n nezz korul, illetve classicfootballshirts-on szoktak lenni, ha jol nezem most csak Mariano van![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 26., szerda 10:51
Sad but trueHalfkey írta:Mondjuk az mekkora érték már, hát sokkal ritkábbRealista24 írta:
catawiki-n nezz korul, illetve classicfootballshirts-on szoktak lenni, ha jol nezem most csak Mariano van![]()
![]()
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2025. február 26., szerda 10:13
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. február 26., szerda 10:06
Mondjuk az mekkora érték már, hát sokkal ritkábbRealista24 írta:catawiki-n nezz korul, illetve classicfootballshirts-on szoktak lenni, ha jol nezem most csak Mariano vanMorataMartin írta: Sziasztok, szerintetek honnan lehet venni olyan Real Madrid mezt, amelyet a játékosok hordtak? Úgy értem volt az adott labdarúgón a mez? Nyilván pl egy Zidane mez, ha van ilyen, akkor több millió forint, de ha mondjuk csak Granero mez, akkor olcsóbb?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 26., szerda 9:48
catawiki-n nezz korul, illetve classicfootballshirts-on szoktak lenni, ha jol nezem most csak Mariano vanMorataMartin írta: Sziasztok, szerintetek honnan lehet venni olyan Real Madrid mezt, amelyet a játékosok hordtak? Úgy értem volt az adott labdarúgón a mez? Nyilván pl egy Zidane mez, ha van ilyen, akkor több millió forint, de ha mondjuk csak Granero mez, akkor olcsóbb?
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2025. február 26., szerda 9:44
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 25., kedd 17:00
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2025. február 25., kedd 16:34
ezt reggel még nem láttam jönni..hehetheoriginal írta: igy lesz chosenone46-bol pedofilsimogato![]()
Bencze írta: Gift card ertekenek 25%-ert megveszem. Hova utalhatok?![]()
valószínűleg ez lesz a végső megoldás, csak picit cink, hogy a menedzser ideadja én meg egyből írok a srácoknak, hogy change for cashgutihaz14 írta:nincs amcsi kollegad aki atvenne kpra?chosenone46 írta: ha már amazon. amerikai cégnél melózom és minden alkalomra, születésnapra, ügyes voltál stb. amazon.com-os gift cardot kapok, már milliószor mondtam, hogy nem tudom elkölteni magyarországon de továbbra is ezt adják.
van bárkinek ötlete, hogy tudnám felhasználni az amazon.com creditemet? apple gift cardot akartam belőle venni, de gift cardból gift cardot már nem engedélyez az amazon. illetve nem találtam lehetőséget arra, hogy az amazon.com-os egyenlegemet át transzferáljam amazon.de-re..
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 25., kedd 16:09
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. február 25., kedd 16:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 25., kedd 11:03
Benczet kerdezd, ugyis tavcsovet akargutihaz14 írta:nincs amcsi kollegad aki atvenne kpra?chosenone46 írta:
ha már amazon. amerikai cégnél melózom és minden alkalomra, születésnapra, ügyes voltál stb. amazon.com-os gift cardot kapok, már milliószor mondtam, hogy nem tudom elkölteni magyarországon de továbbra is ezt adják.
van bárkinek ötlete, hogy tudnám felhasználni az amazon.com creditemet? apple gift cardot akartam belőle venni, de gift cardból gift cardot már nem engedélyez az amazon. illetve nem találtam lehetőséget arra, hogy az amazon.com-os egyenlegemet át transzferáljam amazon.de-re..
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. február 25., kedd 10:57
nincs amcsi kollegad aki atvenne kpra?chosenone46 írta:ha már amazon. amerikai cégnél melózom és minden alkalomra, születésnapra, ügyes voltál stb. amazon.com-os gift cardot kapok, már milliószor mondtam, hogy nem tudom elkölteni magyarországon de továbbra is ezt adják.ikelemen5 írta:
Én az amazon.de-ről rendeltem, és kellett vámot fizetni, mert végül a brit amazon küldte.
Az első vámkezelős üzenettel én sem foglalkoztam.![]()
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2025. február 25., kedd 10:49
ha már amazon. amerikai cégnél melózom és minden alkalomra, születésnapra, ügyes voltál stb. amazon.com-os gift cardot kapok, már milliószor mondtam, hogy nem tudom elkölteni magyarországon de továbbra is ezt adják.ikelemen5 írta:Én az amazon.de-ről rendeltem, és kellett vámot fizetni, mert végül a brit amazon küldte.Sierra írta: Esztorszag EU tagallam igy vamot biztos nem kell fizetni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 25., kedd 8:20
Nem kell mar, le tudjak vonni nelkuled isfilatáska írta:Jó de tied is gyanús volt?ikelemen5 írta:
Én az amazon.de-ről rendeltem, és kellett vámot fizetni, mert végül a brit amazon küldte.
Amúgy rákerestem, femina.hu: Újabb csalási hullám terjed a Magyar Posta nevében. A rosszindulatú felek ezúttal egy feladott csomaggal kapcsolatban keresik a gyanútlan áldozatokat.
Csalók a Magyar Posta nevében
– Helló csomagja úton van hozzád, kézbesítéskor aláírásra lesz szükségünk – ezzel a felütéssel indít az egyik új e-mailes csalás, amelyben a Magyar Posta nevében próbálkoznak a csalók.
Konkrétan ugyanez a szöveg.
Szerintem nem fizetek vámot.![]()
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. február 24., hétfő 16:56
Jó de tied is gyanús volt?ikelemen5 írta:Én az amazon.de-ről rendeltem, és kellett vámot fizetni, mert végül a brit amazon küldte.Sierra írta: Esztorszag EU tagallam igy vamot biztos nem kell fizetni.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2025. február 24., hétfő 16:49
Én az amazon.de-ről rendeltem, és kellett vámot fizetni, mert végül a brit amazon küldte.Sierra írta: Esztorszag EU tagallam igy vamot biztos nem kell fizetni.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. február 24., hétfő 16:46
Add meg az e-mailed, visszaküldöm nekik válaszban, hogy esetleg nálad is próbálkozzanak.Realista24 írta: Ezek utan a forumra se jelentkezz be![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. február 24., hétfő 16:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 24., hétfő 16:42
Ezek utan a forumra se jelentkezz befilatáska írta: Megy most valami átverés Magyar Posta nevében?
Isto foi enviado a você por Posta hu (google translete szerint portugál nyelv)
сѕоⅿаցја útοո ⅴаո hоzzáⅾ, kézbеѕítéѕkοr аⅼáíráѕrа ⅼеѕz ѕzükѕéցüոk, аktսáⅼіѕ ѕzáⅼⅼítáѕ: 24.02.2025 fеոոⅿаrаⅾó köⅼtѕéցеkеt fеⅾеzոеⅾ kеⅼⅼ, hоցу сѕοⅿаցоⅾаt а kíⅴáոt сéⅼáⅼⅼоⅿáѕrа ѕzáⅼⅼíthаѕⅾ.
Α сѕοⅿаց réѕzⅼеtеі:
Теⅼјеѕ ⅾíј öѕѕzеցе: 524.67 ΗՍF
Տzáⅼⅼítáѕ áⅼⅼарοtа: Fіzеtéѕ füցցőbеո ⅼеⅴő
Csak azért kérdezem, mert épp az előbb rendeltem egy észt oldalról cuccot, aztán a fasz tudja, hogy van -e köze ehhez, nagyon gyanús ez az e-mail.
Aztán tracking link átdob egy oldalra, dhruvahomes.com (tudom már erre is faszság volt rákattintani valószínűleg), ahol ez vár: Vámfizetés szükséges. Kérjük, kövesse a vámügynök utasításait.
Szép Magyar Posta logo, meg minden, de baszott gyanús.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. február 24., hétfő 16:37
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. február 23., vasárnap 18:16
Jobbulást!Realista24 írta:Szfvar.Nika91127 írta:
Pedig nem is nálam voltatok
Melyik intézet?
Ma szívtak harmadszor a térdét…MR kész, holnap majd nézi Abkarovics.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem