Úgynézki hogy erőnléti bajok vannak a játéksokkal,jól selytették itt páran az oldalon.
A másik meg Perez.Elég őszinte volt.Megy a szarkeverés azért a háttérben elég rendesen.

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. szeptember 20., szombat 11:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 20., szombat 11:13
Érdekes, hogy ez a nyilatkozat a drukkerek 80%-nak a véleményével megegyezik, a maradék 20% meg továbbra is tartja, hogy Pérezék hazudnak.A távozókról: “Di María azért távozott, mert nem tudtunk megegyezésre jutni vele, mindig úgy tűnik, hogy aki elhagy minket, az “a legjobb”, az érkezőket pedig folyamatosan megkérdőjelezik. Xabi Alonso megkért minket, hogy távozhasson. Akik elhagyták a csapatot, azok azért tették, mert saját érdekeik nem találkoztak a klub érdekeivel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 20., szombat 10:47
HozzászólásSzerző: TrueColours » 2014. szeptember 20., szombat 10:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 20., szombat 10:35
HozzászólásSzerző: TrueColours » 2014. szeptember 20., szombat 10:28
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. szeptember 20., szombat 10:24
jaja, én még nem tértem magamhoznumberone1 írta:Csak igy visszaolvasgatva...Ozil a vilag legjobb iranyitoja, DM erdemelne az aranyladat, MU a labdarugas csucsa...![]()
Realista tenyleg nyithatnal egy "forumozok aranykopesei" topikot.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. szeptember 20., szombat 9:27
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. szeptember 19., péntek 21:46
Nem orvosis amúgy?Kerlon írta:Kajak nem értem. Tuti szabad bölcsész vagy valami elvont lélek. Van, amit leír reálisan, aztán durr öngólt lő.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. szeptember 19., péntek 21:26
Matt009 írta:Azt remélem kb. érzitek a csapaton, hogy mekkora visszaesés történt DM távozásával? A felkészülési meccseket is figyelembe véve, a BL döntő óta lejátszott meccseken, kb. 50% alatt van a győzelmi rátánk.
Cé meg büszke lehet a BL döntőben 3-1-nél rúgott góljára, meg a BM ellen összesített 3-0 utáni duplájára, meg a spanyol kupadöntőben bemutatott jelzésértékű szurkolásra, de nem ő nyerte meg a meccseket meg a trófeákat. Aki azokat megnyerte az DM, Ramos és Bale voltak. Baszhatjuk a reklámbevételeket, ha megint évekig nem nyerünk semmit.
Amekkora részt vállalt DM a győzelmekből, ahhoz képest reális fizetést kért a klubtól, ha már CR meg Bale annyit keres, amennyit.
Pénzéhes? Az. De a másik két robot is.
Ezzel meg semmi probléma.....van egy kivásárlási ára. ha kifizetik akkor a madrid félreáll és szabad a piac. Ha ronaldo maga akar elmenni,akkor meg van egy ára,kifizetik és ha szeretne elmegy,nélküle is van real....volt is,lesz is. Ez nem probléma faktor,csak média szarakodás példányszámért.Hogy visszatérhet-e Ronaldo? Igen, de nem hinném, hogy a sajtó, amely folyamatosan napirenden tartja a témát, megvásárolná nekünk” – mondta viccesen Van Gaal a pénteki sajtótájékoztatóján, de azért hozott egy példát arra, hogy az MU természetesen nem zárkózik el az ilyen volumenű ügyletek elől. Csakhogy.
„Valóban, ez is egy lehetőség. Ugyanezt mondtam Radamel Falcao esetében is. A Ronaldo-kaliberű játékosok óriási pluszt adnak egy csapatnak, ugyanakkor nem hiszem, hogy a Real Madrid hajlandó eladni őt" – érzékeltette az üzlet valószínűtlenségét a holland szakvezető.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 19., péntek 21:16
Hogy visszatérhet-e Ronaldo? Igen, de nem hinném, hogy a sajtó, amely folyamatosan napirenden tartja a témát, megvásárolná nekünk” – mondta viccesen Van Gaal a pénteki sajtótájékoztatóján, de azért hozott egy példát arra, hogy az MU természetesen nem zárkózik el az ilyen volumenű ügyletek elől. Csakhogy.
„Valóban, ez is egy lehetőség. Ugyanezt mondtam Radamel Falcao esetében is. A Ronaldo-kaliberű játékosok óriási pluszt adnak egy csapatnak, ugyanakkor nem hiszem, hogy a Real Madrid hajlandó eladni őt" – érzékeltette az üzlet valószínűtlenségét a holland szakvezető.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. szeptember 19., péntek 21:00
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. szeptember 19., péntek 20:46
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. szeptember 19., péntek 20:29
Vannak elfogult emberek, de van, amikor már mindenbe bele kell kötni. Matt durván tolja. Nem is értem. Real szurkoló, mégis mindenkit kb előrébb rangsorol a saját csapatával és játékosaival szemben. Érdekes.Realista24 írta: Szerintem marha rossz csapatnak szurkolsz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 19., péntek 20:25
Felkészülés, vb után vagyunk, új játékosokkal, törvényszerű a visszaesés, nagy okosságot nem írtál.Azt remélem kb. érzitek a csapaton, hogy mekkora visszaesés történt DM távozásával? A felkészülési meccseket is figyelembe véve, a BL döntő óta lejátszott meccseken, kb. 50% alatt van a győzelmi rátánk.
Furcsa is lenne, ha egy ember nem lenne büszke arra, hogy a BL döntőben gólt rúgott...olyan unalmas vagy, hogy már fáj.Cé meg büszke lehet a BL döntőben 3-1-nél rúgott góljára, meg a BM ellen összesített 3-0 utáni duplájára, meg a spanyol kupadöntőben bemutatott jelzésértékű szurkolásra, de nem ő nyerte meg a meccseket meg a trófeákat.
És, hogy a fas.zomba jutottunk el azokig a meccsekig? Vagy rögtön az elődöntőben kezdtünk?Aki azokat megnyerte az DM, Ramos és Bale voltak
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. szeptember 19., péntek 20:13
HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. szeptember 19., péntek 19:57
CR 18 millát keres, de a két játékos között hatalmas különbség van. CR-nek se volt 18 millás fizetése a ManU-ban. Fokozatosan növekedett neki, lassan 8 éve ő a világ egyik legjobbja, ami Di María-ról nem mondható el. Volt egy jó éve összesen. Remélem érzed a különbséget.Matt009 írta:
DM 8 millát akart volna, nem kapta meg. Pénzéhes. CR 18(?) millát keres, Bale 11-et. Kérdem én, ha csak 6 milla lenne ennek a kettőnek a fizetése, nem vernék az asztalt emelésért? Vagy egyáltalán 6 millás fizetésért ideigazoltak volna? De attól még DM a pénzéhes.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 19., péntek 19:47
Cr 18 millát keres? És? A klub kap nagyjából 20 millót a reklámbevételek után, na meg eladunk 1 millió! mezt a nevévelDM 8 millát akart volna, nem kapta meg. Pénzéhes. CR 18(?) millát keres, Bale 11-et. Kérdem én, ha csak 6 milla lenne ennek a kettőnek a fizetése, nem vernék az asztalt emelésért? Vagy egyáltalán 6 millás fizetésért ideigazoltak volna? De attól még DM a pénzéhes.![]()
Ha nem érted, akkor baj van.Te fejtsd ki előbb a kérdést, mert nagyon nem értem, hogy ez a megjegyzés hogy jött ide.
NáladHolott egy kaptafa a kettő.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. szeptember 19., péntek 19:45
Az avatarodon lévő faszi ugyanezt kérdezi, jelentkezik is rendületlenül. Miiiireee?Mire kapott volna????
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. szeptember 19., péntek 19:42
Erre csak ennyit:R.M.C.F írta:Ezért én kérek elnézést.de ettol meg a MU bizony a futball csucsa
Minden klubnak van 1-2 éves újjászületési időszaka, amikor kicsit haloványabbak az eredmények, mert a korábbi nagy generáció kiöregedett, és nem sikerült egyszerre pótolni mindenkit. Az MU-nál most ez van, de jó edző kezei között van a csapat, jól igazoltak, és a legfontosabb, hogy van pénzük újra felfuttatni a csapatot. Ne kételkedjen senki abban, hogy a MU visszatér jövőre a BL-be, és idén is méltó ellenfelei lesznek a bajnokesélyes csapatoknak. És a bajnoki címre való esélyük is meg lehet, ha időben összeállnak, és hasznot tudnak húzni abból, hogy a kulcsemberek pihentebbek, mert nincs BL.DM talán a legpatinásabb klubból ment át egy másik patinás klubba futballozni ahol a jövőben nézve a mostani helyzetet ugyanúgy meg lesz esélye nyerni mindent 1-2 éven belül
DM 8 millát akart volna, nem kapta meg. Pénzéhes. CR 18(?) millát keres, Bale 11-et. Kérdem én, ha csak 6 milla lenne ennek a kettőnek a fizetése, nem vernék az asztalt emelésért? Vagy egyáltalán 6 millás fizetésért ideigazoltak volna? De attól még DM a pénzéhes.Azért az más, ha nem küzdesz, vagy szimplán csak több pénzt akarsz. DM, ha megkapta volna a 8 millát vagy mennyit, akkor marad.
Te fejtsd ki előbb a kérdést, mert nagyon nem értem, hogy ez a megjegyzés hogy jött ide. De a vitának amúgy sem az az érdemi része, hogy DM hülyeséget beszélt-e vagy sem. Az a lényege, hogy mindketten visszaugattak az előző kenyéradójuknak, és véleményem szerint egyik játékos részéről sem volt szép húzás, de amíg az egyik beszólásánál itt sokan éljeneztek, a másikat hasonlók miatt lehülyézik. Holott egy kaptafa a kettő.Nem te írtad, hogy csak a triplázás az elegendő? Vagy az visszalépés a duplázáshoz képest? Vagy egy történelmi címvédés is visszalépés? Fejtsd már ki.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem