American Horror Story - Dominique

Voices of Light - Pater Noster - ez komolyabb darab.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. március 13., csütörtök 23:59
HozzászólásSzerző: Seraf » 2014. március 13., csütörtök 23:11
ez meg egyértelmű volt h az album legjobb számából nem lesz jobb egy remix
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. március 13., csütörtök 22:27
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 13., csütörtök 19:32
HozzászólásSzerző: Seraf » 2014. március 13., csütörtök 14:02
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. március 13., csütörtök 13:46
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. március 13., csütörtök 11:19
Ott találkozunk!GT37 írta:Nero, Modestepmessideco írta:Volt, új fellépők:
Hurts / NERO / Milky Chance / MODESTEP / Karnivool / The Strypes / Tankcsapda / Quimby / punnany massif / Irie Maffia / Félix Lajkó
Nem kis fesztivál lesz az idén ott![]()
Lehet, hogy be kéne majd nézni oda.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 13., csütörtök 11:05
Nero, Modestepmessideco írta:Volt, új fellépők:
Hurts / NERO / Milky Chance / MODESTEP / Karnivool / The Strypes / Tankcsapda / Quimby / punnany massif / Irie Maffia / Félix Lajkó
Nem kis fesztivál lesz az idén ott
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. március 13., csütörtök 11:02
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. március 13., csütörtök 0:10
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. március 12., szerda 21:04
Én még ajánlhatnám...pheco írta:Sajnos csak áprilisban fog megjelenniGT37 írta:Ha tényleg ilyen jó (lesz) ez az album, jöhet majd zeneklubba is.![]()
![]()
Majd következő körben
![]()
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 12., szerda 20:25
Sajnos csak áprilisban fog megjelenniGT37 írta:Ha tényleg ilyen jó (lesz) ez az album, jöhet majd zeneklubba is.![]()
![]()
Justin Timberlake - Suit & Tie (Oliver Nelson Remix)
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 12., szerda 20:18
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 12., szerda 20:17
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. március 12., szerda 20:13
Tényleg a Písz is kimaradt. Akkor azok Single Track-ek maradnak? Nem nagyon értem,de oké.pheco írta:Mondta régebben, hogy az és a Písz sem kerül fel az albumra.Marci77 írta:Nem tunik rossznak,es a kozremukodok is okesak.(Mr.Bustaba biztos voltam,hogy lesz,szal azt leszamitva) Egy dolgot nem ertek. Az Esik az eso-vel mi van?Mert az ugye a 112n nem volt. De ezen sincs.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 12., szerda 20:11
Mondta régebben, hogy az és a Písz sem kerül fel az albumra.Marci77 írta:Nem tunik rossznak,es a kozremukodok is okesak.(Mr.Bustaba biztos voltam,hogy lesz,szal azt leszamitva) Egy dolgot nem ertek. Az Esik az eso-vel mi van?Mert az ugye a 112n nem volt. De ezen sincs.
Én majd Hanyagba érkezem dedikálásrahala real írta:amint lehet, rendelem is meg...pheco írta:Essemm - Kapufornia (Album Promo Mix)
Számomra már is meg van az év albumaSzerencsére csak két számba pofátlankodnak bele RTM-esek
![]()
HozzászólásSzerző: hala real » 2014. március 12., szerda 19:22
amint lehet, rendelem is meg...pheco írta:Essemm - Kapufornia (Album Promo Mix)
Számomra már is meg van az év albumaSzerencsére csak két számba pofátlankodnak bele RTM-esek
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. március 12., szerda 19:20
Nem tunik rossznak,es a kozremukodok is okesak.(Mr.Bustaba biztos voltam,hogy lesz,szal azt leszamitva)pheco írta:Essemm - Kapufornia (Album Promo Mix)
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 12., szerda 19:10
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 12., szerda 17:05
Monstercat, Sheepy, Liquicity, Proximity, ezeket az alap-csatornákat azért ismertem, de a többi között találtam párat, amikre még nem vagyok feliratkozva (illetve most már deSeraf írta:belepofátlankodom![]()
Monstercat, Proximity, Tasty Network
nem tudom, hogy kifejezetten csak electro vagy EDM meg minden hasonló trance dubstep stb. ha azok is akkor:
Armada Music, Clown, RustedMedia, Enhanced Music, eoenetwork+, LTUChillstepMusic, SuicideSheeep, UNITEDrumandBass, UNITEDubstep, Adam Barabas, InspectorDubplate, Liquicity, Revealed Recordings
ennyi![]()
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem