Serie A
Re: Serie A
amikor elbotlik ziccerben az nem lesz annyira gyanúsziro4vr írta:ja, bár ott inkább az országon belüli kiskirályokat akartam kiemelni, mint PipitaKerlon írta:Hát azért a Napolinál Benitez se kis kontár. A Juvenak meg nem éri meg a BL, mert nem tud bundázni és nyerni egyszerre.![]()
a Juvén meg löktünk még egyet Morata beépítésével

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
ja, bár ott inkább az országon belüli kiskirályokat akartam kiemelni, mint PipitaKerlon írta:Hát azért a Napolinál Benitez se kis kontár. A Juvenak meg nem éri meg a BL, mert nem tud bundázni és nyerni egyszerre.

a Juvén meg löktünk még egyet Morata beépítésével

Nem illik.
Hát azért a Napolinál Benitez se kis kontár. A Juvenak meg nem éri meg a BL, mert nem tud bundázni és nyerni egyszerre.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
Érdekes egyébként, hogy a PSG azért komolyabb tényezőnek mondható a bl-ben pl, mint a Man. City. Mondjuk itt látszik, hogy Carlo szakmai munkája mit jelentett ott, a City meg nem képes egy olyan edzőt szerezni, aki valamiféle koncepciót követ. Látszik gyakorlatilag, ahogy Mancini meg Pellegrini is elbújt a játékosok mögött, hogy oké vannak klasszisok meg van zsé, aztán lesz valami.
Olaszoknál meg, Napoli, Róma ezek pl kellemes kis csapatok, de komolyan nem lehet velük számolni, mert vagy a játékuk nem haladja meg a mai modern foci követelményeit, vagy tele vannak olyan emberekkel, akik országon belül még kiskirályok, de nemzetközi szinten már kevesek. A Juve azért más talán, mert Conte alatt szerintem kijöhetett volna egy komolyabb eredmény, de aztán valahogy mégsem. Most meg odakerült Allegri, aki egy full közepes edző, ő nem fog olyan extrán adni, ami a bl-ben elég lesz valami érdemleges eredményre. Csak az olasz sablont tolja.
Olaszoknál meg, Napoli, Róma ezek pl kellemes kis csapatok, de komolyan nem lehet velük számolni, mert vagy a játékuk nem haladja meg a mai modern foci követelményeit, vagy tele vannak olyan emberekkel, akik országon belül még kiskirályok, de nemzetközi szinten már kevesek. A Juve azért más talán, mert Conte alatt szerintem kijöhetett volna egy komolyabb eredmény, de aztán valahogy mégsem. Most meg odakerült Allegri, aki egy full közepes edző, ő nem fog olyan extrán adni, ami a bl-ben elég lesz valami érdemleges eredményre. Csak az olasz sablont tolja.
Nem illik.
- Fuentealbilla
Jó persze értem. Nyilván minden tőlük telhetőt megtettek. (pont az lett volna a durva ha nem...)Realista24 írta:Elpasszolták? Carlo váltani akart, a Real Madrid hívta. A PSG semmit nem tudott tenni, maximum kényszerítik a maradásra, de mire jó egy csalódott edző?A PSG pl engem meglepett.. odavitték a jelenkori focitársadalom talán legjobb edzőjét Ancellotit aztán pedig csask úgy elpasszolták... Pedig érzésem szerint vele 1 max 2 éven belül minimum a döntő ott lett volna.
Engem egyébként azért is lepett meg kicsit Carlo idejövetele (abban az időpontban amikor jött) mert ha jól emlékszem , de javíts ki ha tévedek mindössze 2 évet volt a PSG padján és bár a bajnoki cím megvolt egy nemzetközi eredmény nélkül Carlotól egy kicsit olyan befejezetlen koncepciónak tűnik a PSG-s időszak.
Persze ez már legyen a PSG baja nyilvánvaló csak a gondolataimat írtam le a dologgal kapcsolatosan.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Elpasszolták? Carlo váltani akart, a Real Madrid hívta. A PSG semmit nem tudott tenni, maximum kényszerítik a maradásra, de mire jó egy csalódott edző?A PSG pl engem meglepett.. odavitték a jelenkori focitársadalom talán legjobb edzőjét Ancellotit aztán pedig csask úgy elpasszolták... Pedig érzésem szerint vele 1 max 2 éven belül minimum a döntő ott lett volna.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Fuentealbilla
A gáz az, h egyetlen olajcsilliárdos csapat se ért el semmit nemzetközileg.
Persze a citynek leesett 1-2 bajnoki cím és helyenként tetszetős játék és otthon a PSG is bajnok, de nekem óriási csalódás egyébként alapvetően ezek az újgazdag csapatok.
Lehetne kivételként mondani az első ilyen csapatot a Chelseat, de arra a BL győzelemre szerintem még Abra sem büszke nem beszélve arról , h 1 évtized kellett hozzá.
Egy City-től és egy PSG-től pl. én már többet vártam volna ... minimum egy BL döntőt, de még annak a közelébe se kerültek... ha jól rémlik még a 4-be sem.
A PSG pl engem meglepett.. odavitték a jelenkori focitársadalom talán legjobb edzőjét Ancellotit aztán pedig csask úgy elpasszolták... Pedig érzésem szerint vele 1 max 2 éven belül minimum a döntő ott lett volna.
Na erre most véleményem szerint esélyük sincs erős keret ide vagy oda. A city BL kálvirájáról pedig inkább szót sem ejtek
Összességében egy jó Milan amilyen szintén Carlo kezei alatt volt hiányzik és a nívó is amit a Juve-Inter-Milan hármas képviselt..
Persze a citynek leesett 1-2 bajnoki cím és helyenként tetszetős játék és otthon a PSG is bajnok, de nekem óriási csalódás egyébként alapvetően ezek az újgazdag csapatok.
Lehetne kivételként mondani az első ilyen csapatot a Chelseat, de arra a BL győzelemre szerintem még Abra sem büszke nem beszélve arról , h 1 évtized kellett hozzá.
Egy City-től és egy PSG-től pl. én már többet vártam volna ... minimum egy BL döntőt, de még annak a közelébe se kerültek... ha jól rémlik még a 4-be sem.
A PSG pl engem meglepett.. odavitték a jelenkori focitársadalom talán legjobb edzőjét Ancellotit aztán pedig csask úgy elpasszolták... Pedig érzésem szerint vele 1 max 2 éven belül minimum a döntő ott lett volna.
Na erre most véleményem szerint esélyük sincs erős keret ide vagy oda. A city BL kálvirájáról pedig inkább szót sem ejtek
Összességében egy jó Milan amilyen szintén Carlo kezei alatt volt hiányzik és a nívó is amit a Juve-Inter-Milan hármas képviselt..
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
hehe,
igaz, hogy a PSG-nek voltak szép eredményei a nemzetközi porondon korábban is, de általában egy ugródeszkának számított a nagy tehetségek számára.
Ezért írtam azt, hogy a nagy olasz sztárcsapatokhoz azért nem volt mérhető a PSG, bár Franciaországban nagy csapat volt mindig is.
Realista, tény, hogy a 2003-as BL döntő talán minden idők legrosszabb fináléja volt, de az olasz sztárcsapatok más nemzetiségű klubokkal azért játszottak élvezetes meccseket, a calcio meg egy igazi cirkusz volt.
Most pl ha már PSG. A Ligue 1 egyeduralkodója lett a párizsi csapat a tőkeinjekció óta. Tudom, hogy most a Marseille vezeti a tabellát, de meglepődnék ha ez a végéig így maradna.
Vagy a BundesLiga, ami egy Bayernen kívül nem áll senkiből. A Dortmund 2-3 évig feljött rájuk, de aztán hosszú távon már nem lettek versenyképesek. Pénzügyileg nem bírják, és teljesen elszipkázza a rivális München az összes komoly játékosukat. (Ez mondjuk mindig is így volt arrafelé..)
Anglia meg egy igazi gyűjtő lett, van 4-5 csapat aki mindenkit megvesz, akit csak lehet. (Bár a legjobbak a 2 spanyol gigászhoz mennek általában..)
Egy jó 10 éve a PL - La Liga - Calcio hármas rendszeresen kiélezett küzdelmeket hozott, és voltak igazi, nagy csúcsderbik, amelyeket a világ minden pontján figyeltek.
Most meg van a PL, a La Liga, és ezek az egycsapatosak, mint a Ligue 1, meg a BundesLiga...
igaz, hogy a PSG-nek voltak szép eredményei a nemzetközi porondon korábban is, de általában egy ugródeszkának számított a nagy tehetségek számára.
Ezért írtam azt, hogy a nagy olasz sztárcsapatokhoz azért nem volt mérhető a PSG, bár Franciaországban nagy csapat volt mindig is.
Realista, tény, hogy a 2003-as BL döntő talán minden idők legrosszabb fináléja volt, de az olasz sztárcsapatok más nemzetiségű klubokkal azért játszottak élvezetes meccseket, a calcio meg egy igazi cirkusz volt.
Most pl ha már PSG. A Ligue 1 egyeduralkodója lett a párizsi csapat a tőkeinjekció óta. Tudom, hogy most a Marseille vezeti a tabellát, de meglepődnék ha ez a végéig így maradna.
Vagy a BundesLiga, ami egy Bayernen kívül nem áll senkiből. A Dortmund 2-3 évig feljött rájuk, de aztán hosszú távon már nem lettek versenyképesek. Pénzügyileg nem bírják, és teljesen elszipkázza a rivális München az összes komoly játékosukat. (Ez mondjuk mindig is így volt arrafelé..)
Anglia meg egy igazi gyűjtő lett, van 4-5 csapat aki mindenkit megvesz, akit csak lehet. (Bár a legjobbak a 2 spanyol gigászhoz mennek általában..)
Egy jó 10 éve a PL - La Liga - Calcio hármas rendszeresen kiélezett küzdelmeket hozott, és voltak igazi, nagy csúcsderbik, amelyeket a világ minden pontján figyeltek.
Most meg van a PL, a La Liga, és ezek az egycsapatosak, mint a Ligue 1, meg a BundesLiga...
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
azért a psg a 90-es években is már nagy csapatnak számított, uefa-kupában, béellben.
george weah, leonardo, rai, marco simone, stbstb, a milannal - akik még akkoriban elég nagy tényezők voltak - csereberélték a játékosokat.
aztán volt ott utána okochától kezdve anelkán át mondanom se kell ronaldinhoig elég sok korrekt játékos.
szóval a psg mindig is nagycsapatnak számított, top15-ben, 20-ban mindig ott voltak azért.
olaszoknál meg sokan próbálják nyomni ezt a fáradt 3-5-2-t, de még mindig nem jöttek rá, hogy nem működik a 3 védős system, pláne az olasz stílusjegyekkel ötvözve.
george weah, leonardo, rai, marco simone, stbstb, a milannal - akik még akkoriban elég nagy tényezők voltak - csereberélték a játékosokat.
aztán volt ott utána okochától kezdve anelkán át mondanom se kell ronaldinhoig elég sok korrekt játékos.
szóval a psg mindig is nagycsapatnak számított, top15-ben, 20-ban mindig ott voltak azért.
olaszoknál meg sokan próbálják nyomni ezt a fáradt 3-5-2-t, de még mindig nem jöttek rá, hogy nem működik a 3 védős system, pláne az olasz stílusjegyekkel ötvözve.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én kifejezetten örülök a PSG-nek. Bemutatták, hogy olaj pénzből is lehet tudatosan és jól építkezni. Persze mellényúlások vannak, meg a bajnokság sem mérhető az angolhoz, de nemzetközi szinten is hozzák a jó, és élvezhető meccseket.
És igenis szívesebben nézem őket, mint a bundázó Juvét, a nyugdíjas Milant, vagy egy erőlködő Intert. A szurkolóik is rendesen odarakják magukat (elég csak a bajnoki cím ünneplésre gondolni
)
2002-2003, BL döntő, Milan - Juve. A foci megszégyenítése volt az a meccs. Kezdhettek volna egyből büntetőkkel.
Az, hogy 20 éve mi volt, fölösleges belemenni, a múltból nem lehet megélni. Sem játékos, sem csapat esetében.
És igenis szívesebben nézem őket, mint a bundázó Juvét, a nyugdíjas Milant, vagy egy erőlködő Intert. A szurkolóik is rendesen odarakják magukat (elég csak a bajnoki cím ünneplésre gondolni

2002-2003, BL döntő, Milan - Juve. A foci megszégyenítése volt az a meccs. Kezdhettek volna egyből büntetőkkel.
Az, hogy 20 éve mi volt, fölösleges belemenni, a múltból nem lehet megélni. Sem játékos, sem csapat esetében.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Nekem hiányoznak az olasz csapatok.
Sokkal szívesebben néznék egy erős Milant mint ezt a PSG-t, vagy egy erős Intert, mint mondjuk ezt a Man. City-t....
Ezeknek a csapatoknak múltjuk van, évtizedekig meghatározták Európa és a világ fociját. Nem is tudom, hogy mióta van BEK volt- e egyáltalán ennyire súlytalan Serie A... Talán a 70es évek...
Vagy nem tudom..
Ha ez így megy tovább teljesen eltűnnek az európai porondról. Már ez a Juve is lényegeset gyengült a tavalyi önmagához képest.
persze nem szeretném, ha olasz klubok verdesnék ki a szeretett Real Madridomat a BL-ben, de jó lenne ha lennének versenyképes, nagy sztárcsapataik.
Egy 8-10 éve a calcio még egy elit liga volt. A Juve -Milan, Inter-Milan, Juve-Inter meccsek hatalmas rangadónak számítottak. Pazar múltú elitklubbok, zseniális játékosokkal, nagy cirkusz volt az olasz liga. A 80as évektől egészen a 2006os bundabotrányig a Serie A simán verte mondjuk a PL-t...
Hát nézzétek meg, hogy milyen kerete volt az Internek mondjuk a 90es évek végén.. Brutális.. És milyen van most.. Borzalmas. Egy játékost sem ismerek fel.. Ez egy néhány éve elképzelhetetlen lett volna..
Kár.
De mindegy, majd nézhetjük a Man City-t, akik 40 év alatt örültek 2 FA kupának, és semmi hagyománya nincs náluk a BL-nek, (érezni is..) és csak plusz egy angol játékostemető... Vagy a PSG-t, amely bár nagy csapat volt mindig is Franciaországban, de nemzetközi színen sosem versenyezhetett a nagy olasz csapatokkal.
City Of Manchester Stadium. Ez mi? Koncertaréna? Mert azt tudom, hogy a San Siro egy fociszentély..
szóval, szerintem igenis kár a calcio-ért.
Sokkal szívesebben néznék egy erős Milant mint ezt a PSG-t, vagy egy erős Intert, mint mondjuk ezt a Man. City-t....
Ezeknek a csapatoknak múltjuk van, évtizedekig meghatározták Európa és a világ fociját. Nem is tudom, hogy mióta van BEK volt- e egyáltalán ennyire súlytalan Serie A... Talán a 70es évek...
Vagy nem tudom..
Ha ez így megy tovább teljesen eltűnnek az európai porondról. Már ez a Juve is lényegeset gyengült a tavalyi önmagához képest.
persze nem szeretném, ha olasz klubok verdesnék ki a szeretett Real Madridomat a BL-ben, de jó lenne ha lennének versenyképes, nagy sztárcsapataik.
Egy 8-10 éve a calcio még egy elit liga volt. A Juve -Milan, Inter-Milan, Juve-Inter meccsek hatalmas rangadónak számítottak. Pazar múltú elitklubbok, zseniális játékosokkal, nagy cirkusz volt az olasz liga. A 80as évektől egészen a 2006os bundabotrányig a Serie A simán verte mondjuk a PL-t...
Hát nézzétek meg, hogy milyen kerete volt az Internek mondjuk a 90es évek végén.. Brutális.. És milyen van most.. Borzalmas. Egy játékost sem ismerek fel.. Ez egy néhány éve elképzelhetetlen lett volna..
Kár.
De mindegy, majd nézhetjük a Man City-t, akik 40 év alatt örültek 2 FA kupának, és semmi hagyománya nincs náluk a BL-nek, (érezni is..) és csak plusz egy angol játékostemető... Vagy a PSG-t, amely bár nagy csapat volt mindig is Franciaországban, de nemzetközi színen sosem versenyezhetett a nagy olasz csapatokkal.
City Of Manchester Stadium. Ez mi? Koncertaréna? Mert azt tudom, hogy a San Siro egy fociszentély..
szóval, szerintem igenis kár a calcio-ért.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
az ácéről már nyáron mondtam, hogy ők nem csapatot építenek, csak a szurkolók pofáját fogják be a hangzatos nevekkel.
mondjuk az mindent elmond az olasz fociról, hogy ez a gyengén kezdő Bilbao kiejtett a Napolit a BL selejtezőben
K
K
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Na es azert edzo sem artana, egy Mou v Carlo sem tenne csodat, de talan tobbet kitudna hozni ezekbol a jatekosokbol. Bar Torressel mar probalkozott Mou is.wxyz írta:Igen, ennyire
Nem meglepő ez. Sokan el voltak ájulva, hogy milyen jól igazoltak, mert alig költöttek. Semmit nem értek, mert kiégett embereket vagy túlbecsülteket igazoltak akiknek csak nevük van
Inter is hasonló amúgy
Ilyen tucat Osvaldo és Mvila szerű megtört tehetségekkel nem viszik semmire
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Igen, ennyire'shutterisland írta:hát de ennyire ?Milánó elég komoly pontja volt az európai focinak, de ma már lekopott az a pont.
Nem meglepő ez. Sokan el voltak ájulva, hogy milyen jól igazoltak, mert alig költöttek. Semmit nem értek, mert kiégett embereket vagy túlbecsülteket igazoltak akiknek csak nevük van
Inter is hasonló amúgy
Ilyen tucat Osvaldo és Mvila szerű megtört tehetségekkel nem viszik semmire
- ziro4vr
ja, csak itt az elnök nem azt nézi, hogy ötödik hely meg európa liga, hanem hogy mennyi zsét tud átírni egyik lapról a másikra és mennyi ribit tud felvinni a lakásra'shutterisland írta:hát de ennyire ?
még ha megelőlegeznénk a bizalmat, és ma x-re mentik a meccset, akkor is 17 pont 10 meccsen úgy, hogy csak 4 győzelmük van, és még nem játszottak az inter, roma, napoli hármassal sem.
azért ahhoz tehetség kell, hogy ebben az olasz mezőnyben csodaszámba menjen egy 5., még éppen európa liga selejtező hely elérése, a bl helyeket már meg sem említve, mert nonszensz.
nekem nem hiányoznak annyira az olasz csapatok, persze presztízs szempontból egy milan neve jól festene, de csak a név miatt nincs értelme odakívánni egy csapatot. van elég nagy csapat így is akik ténylegesen a focira mennek és nem másra
Nem illik.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hát de ennyire ?Milánó elég komoly pontja volt az európai focinak, de ma már lekopott az a pont.
még ha megelőlegeznénk a bizalmat, és ma x-re mentik a meccset, akkor is 17 pont 10 meccsen úgy, hogy csak 4 győzelmük van, és még nem játszottak az inter, roma, napoli hármassal sem.
azért ahhoz tehetség kell, hogy ebben az olasz mezőnyben csodaszámba menjen egy 5., még éppen európa liga selejtező hely elérése, a bl helyeket már meg sem említve, mert nonszensz.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Igazából az egész olasz labdarúgás csúszott le, ami számomra sajnálatos mert a helyükre lépő Bundesliga csak egy valamire való csapatot tud felmutatni és egy dortmundot akik olyanok mint az időjárás...Nekem hiányzik a Juve a Milan az Inter is...az olasz taktikus bekkelés helyett most nézhetjük a favágó Atletico-t ...

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ziro4vr
Lehet büszkélkedni, hogy ingyen mennyi embert szereznek és mekkora neveket, de látjuk mit is érnek már ezek a nevek. Milánó elég komoly pontja volt az európai focinak, de ma már lekopott az a pont.
Nem illik.