Joselut lecseréljük és Haaland lesz a szuper sub?Realista24 írta: Cadena Ser szerint Haalandot is célba vettük.![]()

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. február 16., péntek 19:49
Joselut lecseréljük és Haaland lesz a szuper sub?Realista24 írta: Cadena Ser szerint Haalandot is célba vettük.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 16., péntek 19:42
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. február 16., péntek 19:15
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. február 16., péntek 19:08
Szerintem carlo nem fogja kérni Miguelt. Pedig egy előre lépés lenne Franhoz képest.BlancoMark írta: Azt a 13 milliot barmelyik PL-es klubtol megkapna.
Kivancsi vagyok kik lesznek a balhatvedek jovore, van 4 remek opcionk. (Davies, Mendy, Fran, Miguel).
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. február 16., péntek 19:05
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 16., péntek 18:59
Sztem csak játszma, igy akarja elintézni, hogy eladják nyaronwZoLee7 írta:Kicsit soknak erzem, bar ha hosszutavu szerzodest kap akkor valamennyire beillesztheto a tobbiek kozeRealista24 írta: AS szerint Davies évi 13 milliót ker a Bayerntol, akik ezt nem akarjak megadni. Ha pedig nem fogad el kevesebbet, akkor eladják a nyáron.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. február 16., péntek 18:56
Kicsit soknak erzem, bar ha hosszutavu szerzodest kap akkor valamennyire beillesztheto a tobbiek kozeRealista24 írta: AS szerint Davies évi 13 milliót ker a Bayerntol, akik ezt nem akarjak megadni. Ha pedig nem fogad el kevesebbet, akkor eladják a nyáron.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. február 16., péntek 16:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 16., péntek 16:43
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. február 16., péntek 16:38
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. február 16., péntek 15:34
Jó de ki az a 2-3 név akik opciók lennének? Egyszerűen nincs értelmes, megszerezhető opció a piacon. Vini Tobit kellene nyomatni kicsit többet majd hát ha Carvajal mögött kinő egy okés szintre, mert LV még okésnak is túlzás, de igazolni, azt szerintem nincs kit. Aztán lehet szó sem lesz itt jhv érkezőről és egyszer csak bejelenteken valami fiatalt mint ahogy már nem egyszer eljátszottuk.el magico írta:Jelzem előre, ha nem jön jobbhátvéd én elégedetlen leszekRealista24 írta: Ha utobbi nem is jon letre valamilyen okbol, amit amugy nem bannek, azert lassan elkezdek aggodni azokert, akik allandoan elegedetlenek, hogy nyaron mi lesz a bajuk![]()
Gondolom, hogy meg nincs itt Haaland, meg keves a tucatspanyol.![]()
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. február 16., péntek 15:27
HozzászólásSzerző: el magico » 2024. február 16., péntek 14:46
Jelzem előre, ha nem jön jobbhátvéd én elégedetlen leszekRealista24 írta: Ha utobbi nem is jon letre valamilyen okbol, amit amugy nem bannek, azert lassan elkezdek aggodni azokert, akik allandoan elegedetlenek, hogy nyaron mi lesz a bajuk![]()
Gondolom, hogy meg nincs itt Haaland, meg keves a tucatspanyol.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. február 16., péntek 13:09
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 16., péntek 13:02
mert mind egy rakas szarmerész lenne, úgy hogy nincs hír hazaijátékos igazolásáról![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. február 16., péntek 13:01
kihagytad, hogy miért nem jött Xabi Carlo helyettRealista24 írta: azert lassan elkezdek aggodni azokert, akik allandoan elegedetlenek, hogy nyaron mi lesz a bajuk![]()
Gondolom, hogy meg nincs itt Haaland, meg keves a tucatspanyol.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. február 16., péntek 12:45
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. február 16., péntek 12:42
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. február 16., péntek 12:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 16., péntek 12:15
En inkabb azert, mert 50 milliot kernek erte. Ha feleert ideadjak, deal. Akkor viszont Fran is mehet.Dupla D írta: Amúgy Daviestől miért ódzkodik mindenki? Nem rég sérült meg, de már futóedzéseket végez, hamarosan bevethető. Volt tavasszal egy izomszakadása meg előtte a szívizomgyulladás, de azóta játszott rendszeresen idén sokat. Nem látom, hogy rendszeresen ugyanolyan jellegű sérülései lennének.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem