Mennyei futball
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: Mennyei futball
Mikor játszott utoljára tétmeccsen? Szerintem teljesen formán kívül lehet, mint Buzsáky...
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Annyira azért nem örülök neki, szerintem Gera sem tud sokat hozzátenni a csapat játékához. Bár lehet hogy öltözőn belül tényleg összefogja az együttest.Remy írta:FTC: Hajnal Tamás aláírta a szerződését - hivatalos
Zsír! Magyar szinten még ő is nagy király lehet.
Viszont ha lesznek szép ütempasszai, és lesz rájuk 1-2 beinduló brazil, akik beverik a helyzeteket, akkor örülni fogok. Most még kétségeim vannak, főleg, hogy nem egyből jött, hanem kivárt. És azért ő sem lesz már fiatalabb.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
FTC: Hajnal Tamás aláírta a szerződését - hivatalos

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Ferencváros
Doll és Zumdick két évet hosszabbított.
Legalább lesz egy kis állandóság, de ha olyan focit fog produkálni a csapat, mint ősszel, illetve a téli igazolások sem jönnek be, akkor úgy érzem fölösleges volt maradásra bírni őket.

Legalább lesz egy kis állandóság, de ha olyan focit fog produkálni a csapat, mint ősszel, illetve a téli igazolások sem jönnek be, akkor úgy érzem fölösleges volt maradásra bírni őket.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
görögország ellen a 6-ból én 1 pontot várok, van egy olyan érzésem, hogy gyenge forma ide, gyenge forma oda, egy x-re jók lesznek ellenünk magyarországon is és ha az utolsó fordulóban ezen fog múlni, akkor otthon bedarálják valahogy a magyarokat.2015.10.11 ? Görögország - Magyarország
2015.10.08 ? Magyarország - Feröer-szigetek
2015.09.07 ? Észak-Írország - Magyarország
2015.09.04 ? Magyarország - Románia
2015.06.13 ? Finnország - Magyarország
2015.03.29 ? Magyarország - Görögország
feröer ellen abszolút kötelező a 3 pont.
az észak-ír, román és finn meccs nagyjából azonos nehézségű lesz, én szerintem mind a háromra rásüthető, hogy háromesélyes, annyira közel állnak egymáshoz ezek a csapatok.
a 3 meccsből 2x megyünk idegenbe, így 4-5 pontot saccolnék.
tehát én 8-9 pontot várok el, szerintem ez a realitás, a bravúr pedig az lenne, ha 10+ pontot le tudunk ebből a 6 meccsből hozni.
aztán persze ez még elég messze van, sok dolog történhet addig, edzőváltások, sérülések, stb, illetve a körbeverések is lehetnek pozitív/negatív hatással a selejtezősorozat alakulására.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Valahogy így gondolom, de ez a realitás, ezért írtam, hogy legalább a 8at el kellene érni.Babinho írta:Görögök ellen oda-vissza 3 pont a realitás. Feröer kötelező, azzal 6 pont. Finnországba kikapunk szerintem. Észak írek és románok ellen 2-3-4 pont. Nem tudom, mi ennél a több ami elvárható és realitás a mai magyar csapatnak.Ebből bravúrnak számítana 8 pont? Szerintem meg minimális elvárás egy olyan csapattól, amelyik ki akar jutni egy nemzetközi megmérettetésre.
Szerinted?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Görögök ellen oda-vissza 3 pont a realitás. Feröer kötelező, azzal 6 pont. Finnországba kikapunk szerintem. Észak írek és románok ellen 2-3-4 pont. Nem tudom, mi ennél a több ami elvárható és realitás a mai magyar csapatnak.Ebből bravúrnak számítana 8 pont? Szerintem meg minimális elvárás egy olyan csapattól, amelyik ki akar jutni egy nemzetközi megmérettetésre.
Szerinted?
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
egyik csapat sem kiemelkedő, szerintem elmegy mindegyik meccs egy ki-ki meccsnek, ahol sokat számít majd a mentális állapot. meg ugye körbeverés is kilátásban van, főleg, ha a görögök felélednek az őszre

- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
tehát veretlenül lehozzuk ezt a 6 meccset? Na ne...Caraway írta:Szerintem meg ebből a 6 meccsből 14 pontot meglehet, és meg is kell szerezni.
a realitás az hogy ebből egyedül a Feröer elleni meccs a mienk, a többiben simán benne van a zakó
én is azt mondom hogy olyan 8 pont körül szerezhetünk talán
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Szerintem meg ebből a 6 meccsből 14 pontot meglehet, és meg is kell szerezni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ebből bravúrnak számítana 8 pont? Szerintem meg minimális elvárás egy olyan csapattól, amelyik ki akar jutni egy nemzetközi megmérettetésre.Babinho írta:2015.10.11 ? Görögország - Magyarország
A jövő évi és hátralévő EB-selejtező meccsek...
Pali bátor...(Mit állítunk? tor! Ki tor? Pali bá'...)![]()
A megszerezhető 18 pontból bravúr lenne a 8-10. De nem ez a realitás. Mindenesetre van miért, van kikért szurkolni. Már ez is pozitívum, ha megvan az egység.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
2015.10.11 ? Görögország - Magyarország
Pali bátor...(Mit állítunk? tor! Ki tor? Pali bá'...)
A megszerezhető 18 pontból bravúr lenne a 8-10. De nem ez a realitás. Mindenesetre van miért, van kikért szurkolni. Már ez is pozitívum, ha megvan az egység.
Pali bátor...(Mit állítunk? tor! Ki tor? Pali bá'...)

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
legalább még egy évig nem kell hallgatni azt a sok sületlenséget, amit az elmúlt években Pénisz Sándor és utóda kiadott. én bízok Paliban, ha nem is sikerül a kijutás, de már az is nagy szó itthon, hogy ennyire összehozta a médiát, a szurkolókat és a szakmai oldalt is. felnyitotta a nép szemét is, mennyire gyenge a magyar edzőképzés, mennyit jelent az, ha a játékosok vérre mennek a főnökükért.
innentől kezdve nálam tökmindegy, hogy leszünk e eb-n vagy sem, a lényeg, hogy beinduljon ezalatt az, aminek már 20 éve be kellett volna.
innentől kezdve nálam tökmindegy, hogy leszünk e eb-n vagy sem, a lényeg, hogy beinduljon ezalatt az, aminek már 20 éve be kellett volna.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Gondolom Csányi kitömi a zsebét... Reméljük a legjobbakat!BBarni írta:HIVATALOS: 2015 november 30-ig Dárdai Pál marad a szövetségi kapitány.
Nem vagyok biztos benne, hogy jó döntés, de sok sikert Palinak!
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
HIVATALOS: 2015 november 30-ig Dárdai Pál marad a szövetségi kapitány.

-
Egyéb kérdés nincs?Kezdődik az uborkaszezon, BBarni nem tudsz valamit?![]()
Hajnal tényleg jön? Elek? Fórumokon Völgyi neve is felvetődött. Radót megpróbáljuk megint? Brazilokra mekkora esély van, és milyen posztra jönnének? Milyen távozók várhatóak? Tervbe van véve lejárt szerződésű játékosokkal előre tárgyalni?
Bocsi a fárasztásért, köszi a választ.

Nem tudok konkrét dolgokat, Hajnal ha akar jön, ez tény, Elekre kevés az esély de lehet, Radóról(azon kívül amit Pali mondott) és Völgyiről nem tudok semmit!
Brazilok: Itt sem tudok konkrét dolgokat nem én tárgyalok velük, a támadó szekcióba érkeznének, ahogy Pali is mondta 3 emberről van szó, de ebből ha 1-2 jön az már nagy szó hiszen jelenleg is utánpótlás válogatott játékosokról van szó(nem 34 éves 16 évesen utánpótlás válogatott szitu mint sokszor

A távozókról sem tudok sokat, nem lesz sok az biztos max 2-3(itt azért lehet sejteni, hogy kik)+ lehet 1-2 fiatal kölcsönbe!Nem várható télen nagy mozgás szerintem 2-3 érkező(persze ha befut egy jó "ajánlat" akkor bármi lehet) és ugyanennyi távozó lehet!Tervbe van, de nem annyira itthonról!
- Ferencváros
Kezdődik az uborkaszezon, BBarni nem tudsz valamit?
Hajnal tényleg jön? Elek? Fórumokon Völgyi neve is felvetődött. Radót megpróbáljuk megint? Brazilokra mekkora esély van, és milyen posztra jönnének? Milyen távozók várhatóak? Tervbe van véve lejárt szerződésű játékosokkal előre tárgyalni?

-
Nyáron lejár a szerződése és nem akar hosszabbítani, mert nyáron(vagy tavaly nyáron) is vitte volna azt hiszem egy olasz csapat de a Vidi beintett nekik!Nem hiszem, hogy sok pénzt kapnának érte, ennyivel a szerződése lejárta előtt!Persze az is lehet, hogy pont ezért megtartja a Vidi!Többen is figyelik, de nem túl nagy csapatok(szerb,osztrák,görög,belga persze a jobb csapatok)Mondjuk, ha Nikolic megy, akkor az komoly érvágás. 16 gólja van már most, ami magyar szinten brutális. Vajon mennyi pénzt kapnának érte? Hova menne?
Persze ez is sokat számít, de a családi hagyományok is, meg azért a Fradi még mindig a legnépszerűbb csapat itthon!Szóval Remy szurkoljon csak a Fradinak!bbarni azért a helyi kötődés sokat számít szerintem, én pl nem tudok szabolcsiként csak a szparinak szurkolni de mivel oda se tudok kimenni a legtöbb meccsre így marad a mennyei megyei![]()

Ja és mindenki egyen ALMÁT

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk, ha Nikolic megy, akkor az komoly érvágás. 16 gólja van már most, ami magyar szinten brutális. Vajon mennyi pénzt kapnának érte? Hova menne?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
most mibajod van velük? van mb1 is meg .. izéé.. na érted pécsi vagy faszom szurkoljá má nekik 
bbarni azért a helyi kötődés sokat számít szerintem, én pl nem tudok szabolcsiként csak a szparinak szurkolni de mivel oda se tudok kimenni a legtöbb meccsre így marad a mennyei megyei

bbarni azért a helyi kötődés sokat számít szerintem, én pl nem tudok szabolcsiként csak a szparinak szurkolni de mivel oda se tudok kimenni a legtöbb meccsre így marad a mennyei megyei