besteve7 írta:Bármennyire sem szeretem, sőt... de ma Marcelo mellet csak ő érdemel pacsit.
nem tudom hova tegyem a manuszt. ebben a hamis kilences játékban tényleg remek, visszalépked, leoszt, gólpassza csodaszép. minden meccsen van három-négy mozzanata, ami a legnagyobbakat idézi.
meg három négy olyan, ami miatt el kéne bujdosnia. most is voltak tök egyszerű szitukban olyan labdaeladásai, csak néztem.
valamint oké, hogy ő is meg mi is elhittük, hogy ő Támadó, meg Előkészítő, de azért nem bánnám, ha néha kényes szituban odaverné a papírt a kapus szeme közé...
az érzékeny lelke miatt el kellett adni a vetélytársat (persze divat volt fikázni Higut, de mégis versenyhelyzetet teremtett középcsatiban.) a helyére nem hoztunk vetélytársat (mert Csicsaritó nem az), aztán amikor nagyon kéne egy faszi, akinek a t.kéről is befelé pattan a labda, mert gáz a helyzet, akkor bajban vagyunk
(ezért örültem volna Chicha helyett Falcaonak, mert a tigrist olyannak tartom.)
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"