Néha dolgoznom is kell a sok fórumos észosztás mellett. Majd hétvégén, de most a Robot jobban érdekel hála Máténak.Remy írta:Ziro, ST?

Sorozatok, TV műsorok
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ziro, ST?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Inkabb ugy fogalmaznek, hogy beindult. Nem ugy, mint a Gotham.TheBull6 írta:Ennyire feljavult az évad? A harmadik rész után pihenőre raktam, gondoltam majd ha kijött az egész ledarálom. De mostanában pörögnek a 10-es epizódok ahogy látom.nmate írta:Robot 2x10
TIZPERTIZ.
Ennyire feljavult az évad? A harmadik rész után pihenőre raktam, gondoltam majd ha kijött az egész ledarálom. De mostanában pörögnek a 10-es epizódok ahogy látom.nmate írta:Robot 2x10
TIZPERTIZ.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Robot 2x10
TIZPERTIZ.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Darlane meg Cisco remelem vegleg kuka. Nem azert, mert nem csiptem oket, Darlanet kifejezetten imadtam. Csak ha mar meghuztak ezt, akkor tessek tartani hozza.
TIZPERTIZ.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Darlane meg Cisco remelem vegleg kuka. Nem azert, mert nem csiptem oket, Darlanet kifejezetten imadtam. Csak ha mar meghuztak ezt, akkor tessek tartani hozza.
- h3x0r
Maga a koncepcio tetszett, a 60-as evek vilagat is jo volt nezni, viszont valahol a negyedik resz kornyeken elkezdett esni a szinvonal. Nem volt ez rossz, sot, mar csak a rovid evad miatt is megeri meglesni, de osszessegeben nekem azert van egy kis hianyerzetem.KAG írta:11.22.63-at látta már valaki?
Én most kezdtem el, 3. részt indítom éppen.
Eléggé beszippantott a sorozat hangulata meg a Franco gyereket is csipázom
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
11.22.63-at látta már valaki?

ZIDANE
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Fear the walking deadből én is csak 3 részt bírtam, egyszerűen nem kötött le, TWD-et szeretem, még a sokat szidott évadokkal is elvoltam. Vagy a színészek gyengék vagy nem tudom mi, de a TWD mellékszereplőihez jobban tudtam kötődni, mint ott bárkihez.
És összehasonlítva a TWD első (szerintem zseniális évadjával) meg ég és föld.
És összehasonlítva a TWD első (szerintem zseniális évadjával) meg ég és föld.
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
[quote="Bullet T"]Nem tudom, hogy vagytok ti vele, de nekem ez a Dragon Ball Super kezd kicsit sok lenni. Annak ellenere, hogy nagyon orulok, hogy van folytatasa a sorozatnak es nezni fogom fuggetlenul attol, hogy mennyire tetszik, kicsit soknak erzek par dolgot
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Anno meg a Z-ben Buu ellen is volt kisebb-nagyobb jelenete a tobbieknek, most meg szinte csak Goku es Vegeta aki kap valami fontosabb reszt, de foleg Goku. Meg ugye most majd gondolom vegig mennek az egesz szinskalan a Super Sayain transzformaciokkal....
Nekem szemely szerintem jobban tetszett, mikor meg a Fold megmentese volt a cel es nem egy Galaxisok kozotti torna....
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hasonló problémám van nekem is, egyszerűen teljesen egy szereplős lett a sorozat. Vegeta meg milyen példa a gyerekeknek? Edz mint a hülye, komolyan vesz minden csatát, és mégis az első komolyabb ellenfél félre söpri. Nekem ez nem igazán jön be, sőt. Goku meg hát, már unalmas így pár száz rész után. Képeket elnézegetve viszont lesz még itt vagy 6-7 új karakter. Erre a szálra Zeno hívó gombja lesz a megoldás szerintem. Ez a rózsaszín haj meg hányás. De összességében örülök a folytatásnak, csak szar heteket várni rá
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Anno meg a Z-ben Buu ellen is volt kisebb-nagyobb jelenete a tobbieknek, most meg szinte csak Goku es Vegeta aki kap valami fontosabb reszt, de foleg Goku. Meg ugye most majd gondolom vegig mennek az egesz szinskalan a Super Sayain transzformaciokkal....
Nekem szemely szerintem jobban tetszett, mikor meg a Fold megmentese volt a cel es nem egy Galaxisok kozotti torna....
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hasonló problémám van nekem is, egyszerűen teljesen egy szereplős lett a sorozat. Vegeta meg milyen példa a gyerekeknek? Edz mint a hülye, komolyan vesz minden csatát, és mégis az első komolyabb ellenfél félre söpri. Nekem ez nem igazán jön be, sőt. Goku meg hát, már unalmas így pár száz rész után. Képeket elnézegetve viszont lesz még itt vagy 6-7 új karakter. Erre a szálra Zeno hívó gombja lesz a megoldás szerintem. Ez a rózsaszín haj meg hányás. De összességében örülök a folytatásnak, csak szar heteket várni rá

- h3x0r
Az elso evad kozepesre sikeredett, a masodik es harmadik viszont ott van a jelenlegi legjobbak kozott.Bullet T írta:Black Sails-t erdemes elkezdeni nezni ?
Jo kis sorozat, nekem tetszett. Ha a "megszokott" comedy mufaj nem jon be, esetleg nezz szett ezek kozott: you're the worst, silicon valley, veep, casual, man seeking woman.kanye írta:Master Of None? Aziz Ansari a főszerepben. Alapvetően rühellem a comedy műfajt, de ez meglepően jó.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt megertem, hogy Krillin, Tenshinhan vagy Piccolo (nagy kedvenc) ezen a szinten mar keves, de Gohan teljes kiherelese egyszeruen hihetetlenBullet T írta:Dragon Ball SuperSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Anno meg a Z-ben Buu ellen is volt kisebb-nagyobb jelenete a tobbieknek, most meg szinte csak Goku es Vegeta aki kap valami fontosabb reszt, de foleg Goku. Meg ugye most majd gondolom vegig mennek az egesz szinskalan a Super Sayain transzformaciokkal....
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én pár rész után kaszáltam, egyszerűen utáltam az összes szereplőt benne, ha akarták volna sem jött volna össze ennyi unszimpatikus karakter, de mondjuk ez a sorozat nem is érdemel többet, vagy komolyabb "színészeket"...P. Krisz írta:Fear the Walking Deaddel szenved valaki rajtam kívűl ?
Visszajött a szünetről és valami embertelen a cucc.

Valami jó sorozatot valaki?
A fórumon népszerűek megvoltak szinte mind, de hátha tudtok valami jót, amit még nem láttam.

Még ennek a robotosnak nem álltam neki..

- P. Krisz
Night of és Stranger Things mellé kell egy guilty pleasure is .TheBull6 írta: Még el se mertem kezdeni a második évadot, de így lehet nem is fogom.![]()

Amúgy az egész koncepció hibás. Az volt a nagy terv, hogy majd egyszer összeér a két széria története, de amíg a TWD karakterei rendelkeznek a túléléshez szükséges képességekkel, addig a Fear életképtelen balfaszok gyülekezetét sorakoztatja fel.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Fú, baszod... nekem van olyan ismerősöm aki a Fear-t nézi és a TWD-t meg nem...
Sok a beteg, de valamiért mindig újra, s újra meglep, hogy mennyien is vannak.
Sok a beteg, de valamiért mindig újra, s újra meglep, hogy mennyien is vannak.

ZIDANE
Még el se mertem kezdeni a második évadot, de így lehet nem is fogom.P. Krisz írta:Fear the Walking Deaddel szenved valaki rajtam kívűl ?

- P. Krisz
Fear the Walking Deaddel szenved valaki rajtam kívűl ?

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Nah, a Robot is beindult mikor már elment tőle a kedvem. Közben csendben Narkós...
Master Of None? Aziz Ansari a főszerepben. Alapvetően rühellem a comedy műfajt, de ez meglepően jó.
Áram bekötést vállalok darido@gmail.com
Utolsó információm alapján október elején valamikor.ziro4vr írta:Nem tudom mikor kezdődik a Westworld, addig le kéne tudni, meg az American Crime Story is érdekel.

-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Dragon Ball Supert nézi valaki?
érdekes story kezd kialakulni

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ziroval ertek egyet. Nem volt ez rossz cucc, minosegi, de nem kiugro, azt a lecet leverte.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots