HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 11., vasárnap 21:34
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. január 11., vasárnap 21:29
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. január 10., szombat 0:09
Brazil gyerek jon Holman megy.Enrique írta:A statisztikái és a mellékelt videó alapján finoman szólva nem vagyok elájulva tőle, remélem legalább fizikai lemaradása és pszichés problémái nincsenek.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 9., péntek 22:13
Volt Pü ben egy kérdés,próbálok adni olyan infót ami még nem túl bizalmas....szóval Gera havi 3.000.000 ad az egyháznak, a fizetése havi nettó 44.000.000 ft volt a Fulhamben.Én azért úgy tudom, hogy Gera nem keres ennyit, de elég jó kis pénzt kap!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. január 8., csütörtök 21:13
Ezzel mi a baj?Prométheusz írta:http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb ... ol-2386419
.... kettő és fél milliárd... gratulálok
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. január 8., csütörtök 20:23
pedig anélkül le se igazolnánk őket.Enrique írta:remélem legalább fizikai lemaradása és pszichés problémái nincsenek.
HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. január 8., csütörtök 15:48
A statisztikái és a mellékelt videó alapján finoman szólva nem vagyok elájulva tőle, remélem legalább fizikai lemaradása és pszichés problémái nincsenek.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. január 8., csütörtök 2:20
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 7., szerda 21:48
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. január 7., szerda 21:38
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2015. január 3., szombat 18:48
BBarni írta:nem vagyok ott a tárgyalásoknál,
HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. január 3., szombat 18:41
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 3., szombat 16:49
HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. január 3., szombat 16:40
HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. január 1., csütörtök 16:46
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 1., csütörtök 15:30
Ha csavar alátéteteket kellene gyártania,amiben egyedül,a maga tehetsége és munkához való viszonya "döntené" el az eredményes termelést akkor ez jó hír lenne,és okunk lenne bizakodni,hogy végre,egy jó minőségű csavargyári munkás van nálunk.......de....itt a munkája nem önálló,függ majd másoktól,így a valós tudása jelentős hátrányból indul és ütközik majd ott lebzselő,élet és túlélőművészek sajátságos,tanulatlan,tudatlan életterével....és az oroszlánok majd "védik" a területüket.BBarni írta:Január 12.-től munkába lép nálunk Theo Schneider aki 2004-től 2011-ig a Dortmund utánpótlásért felelt és a tehetségek felkutatásában is nagy szerepet játszott!
Azt pedig tudjuk, hogy Dortmundban milyen az utánpótlás és a játékosmegfigyelés...![]()
HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. január 1., csütörtök 15:04
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. december 18., csütörtök 21:11
Én is személyesen ismerem, többször volt védnöke Székelyföldön focitornáknak, dedikáltattam vele mezt stb, szót is váltottam vele kb. tíz éve. Egyik nagybátyám pertut is ivott vele talán már, annyira ismeri.nmate írta:5-6 éve eljött a sulinkba, tartott egy előadást, majd lehetett tőle kérdezni. Jó kedvű, barátságos embernek tűnt, kifejezetten élvezet volt hallgatni. Látszott, hogy szívesen mesél bármiről.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 18., csütörtök 20:54
tipikus nagyképű, pénzéjes senki... viszont jól döntött, mert normális csapat itt az euban már nem fizetné megdanianevem írta:A Kansas úgy számol, hogy Németh lehet az elsőszámú helyettese Dom Dwyernek, a csapat idei házi gólkirályának.![]()
![]()
![]()
Az az igazság, hogy legszívesebben nagyon cifra jelzőkkel illetném a döntését, úgyhogy inkább csak sok sikert kívánok neki az USA-ban. Sikerült odaigazolnia, ahol még a football szót is rossz sportágra használják...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 18., csütörtök 20:21
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem