Bar lehet, h nem pont hozzank kellene jonnie egybol, mondjuk egy Ajax.

https://www.youtube.com/watch?v=yEgMfbegLTg
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 4., kedd 17:29
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 4., kedd 16:24
Tudom,hogy kivagyunk éhezve egy meghatározó sajátnevelésre, de azért kicsit túl van misztifikálva ez a Jesé gyerek...Tehetséges ez nem kérdés, de Hazard azért magasabb szint.Ettől függetlenül én bízok Bélában, nagy erősségünk ő attól,hogy nem pörgeti a tökén a labdát még rendkívül hasznos tagja a csapatnak, persze ha nincs formán kívül.Most formán kívül van így a média már adná is el.morientes írta:ha igaz,akkor Hazard minek.Megint Jesével lesnne jól kibaszva...
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2014. november 4., kedd 16:19
Remélem jól érzem ebben az iróniát, mert a facebookos csoportot, illetve ezt a fórumot már csak egy hozzászóláson belül említeni is elég necces.Pedig facebookon ha valaki minimalisan is elkezdi kritizalni Ikert, azonnal jon hogy "te nem is vagy madridista".
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 4., kedd 16:16
Ezt írtam kb én is...Szerintem azért nem ártana egy csere Kroos/Mordic párosnak. A csere a kisebb csapatok ellen játszhatna, addig a kettő közül valaki pihen. Illetve én eladnám Khedira-Illarra párost is. Khedira az Khedira, Illarra-t meg kevésnek érzem. Bár ha tűri a padot, akkor 4-5. számú embernek jó lesz KP-ra.
Az,hogy mit tett a klubért semmit jelent,ebben a szakmai kérdésben.Köszönjük San Iker,de előbb utóbb magából fog bohócot csinálni,és dicstelen lesz a távozása.Jobb már nem lesz.A kifutásai sem.A pontrúgásokat sem fogja tudni jobban lereagálni.A reflexei sem lesznek már frissebbek...szal na.Az ő ideje,lejárt.A tönkretetteanapomat dolgot kicsit erősnek tartom. Ne felejtsük már el, hogy kiről is beszélünk és hogy mennyi mindent tett ezért a klubért..
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. november 4., kedd 16:06
Pedig facebookon ha valaki minimalisan is elkezdi kritizalni Ikert, azonnal jon hogy "te nem is vagy madridista".Realista24 írta:Attól hogy valaki Real drukker még nem kötelező Casillast kedvelni és bálványozni.Berti írta:Egy jó hónappal ezelőtt én is úgy álltam volna hozzá, hogy padra vele, vagy stopli a szögre, viszont most tényleg kezd magához térni.
A tönkretetteanapomat dolgot kicsit erősnek tartom. Ne felejtsük már el, hogy kiről is beszélünk és hogy mennyi mindent tett ezért a klubért..
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2014. november 4., kedd 16:04
És, ha én Navas napjára gondoltam!? Egyébként nem.Egy jó hónappal ezelőtt én is úgy álltam volna hozzá, hogy padra vele, vagy stopli a szögre, viszont most tényleg kezd magához térni.
A tönkretetteanapomat dolgot kicsit erősnek tartom. Ne felejtsük már el, hogy kiről is beszélünk és hogy mennyi mindent tett ezért a klubért..
HozzászólásSzerző: h.laci94 » 2014. november 4., kedd 15:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 4., kedd 15:35
Attól hogy valaki Real drukker még nem kötelező Casillast kedvelni és bálványozni.Berti írta:Egy jó hónappal ezelőtt én is úgy álltam volna hozzá, hogy padra vele, vagy stopli a szögre, viszont most tényleg kezd magához térni.
HozzászólásSzerző: Berti » 2014. november 4., kedd 15:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 4., kedd 15:24
Volt 3 jó meccse 2 év alatt...szóval inkább őt értem meg, mint Téged.Vérbeli madridista!![]()
Mondod ezt akkor, mikor már egymás után nem is tudom hanyadik mérkőzését hozza le úgy, ahogy azt elvárják tőle.
HozzászólásSzerző: Berti » 2014. november 4., kedd 15:18
Vérbeli madridista!tibi18 írta:Na így lehet tönkretenni egy ember napját.Casillas: “A válogatottban 2016-ig biztosan szeretnék játszani, utána majd meglátjuk. Madridban úgy vélem, hogy akár 40 éves koromig is tudnék játszani. Erősnek és fittnek érzem magam. Pletykák mindig vannak. Soha nem volt esélye annak, hogy máshol folytatom. Itt kezdtem és itt szeretném befejezni. Forrás: Madridom.hu![]()
Jövőre azért bízom benne már csak csere lesz..
HozzászólásSzerző: rashidm » 2014. november 4., kedd 15:10
Szerintem azért nem ártana egy csere Kroos/Mordic párosnak. A csere a kisebb csapatok ellen játszhatna, addig a kettő közül valaki pihen. Illetve én eladnám Khedira-Illarra párost is. Khedira az Khedira, Illarra-t meg kevésnek érzem. Bár ha tűri a padot, akkor 4-5. számú embernek jó lesz KP-ra.morientes írta:Igazándiból szerintem is rendben van a csapat.Már kp-s igazolást sem tartom feltétlen szükségesnek,Alaz a Modric-Kroos-Isco hármas elég jól adja.A kis spanyol kezd feljavulni védekezésben is,amelett meg,mivel nálunk van az esetek többségében a labda,nem is létfontosságú.Tavaly szó volt róla,hogy egy ilyen kaliberű kp-n átmenne egy top csapat,de ez,nem bizonyosodott be...Jelenleg nem is tudok nagyon más pozícióra embert... talán +1 támadó szellemű játékos esetleg.. vagy a KP sor bővítése 1 taggal... amit Te is írtál.
Ami a támadókat illeti,a bőség zavara,szerintem ilyen tipusú focistát még egyet venni fölösleges.A hátvédsor rendben,kérdés hogy mi lesz tényleg Coentraoval,mert akkor egy balbekk jöhet a padra...ez áll egy kp-sra is,ha Khedira vagy Illarra lépne.De szigorúan kiegészítő emberekre gondolok.
Ja és igen,a kapus poszt.Én szorgalmaznám,de csak és kizárólag top játékos jöhetne szóba,de azt gondolom hogy jövőre még Casillas marad...
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2014. november 4., kedd 14:35
Na így lehet tönkretenni egy ember napját.Casillas: “A válogatottban 2016-ig biztosan szeretnék játszani, utána majd meglátjuk. Madridban úgy vélem, hogy akár 40 éves koromig is tudnék játszani. Erősnek és fittnek érzem magam. Pletykák mindig vannak. Soha nem volt esélye annak, hogy máshol folytatom. Itt kezdtem és itt szeretném befejezni. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. november 4., kedd 14:18
azt nem a lokinak verte a mu színeiben ?Cristiano Ronaldo egyetlen gólra van attól, hogy beérje Raúlt a Bajnokok Ligája örökös góllövőlistáján. A portugál csillag 70 gólt számlál a legrangosabb sorozatban. Több portál is 71-et számol, mert a portugál a Sporting színeiben a Bajnokok Ligája selejtezőjében. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 4., kedd 13:39
Igazándiból szerintem is rendben van a csapat.Már kp-s igazolást sem tartom feltétlen szükségesnek,Alaz a Modric-Kroos-Isco hármas elég jól adja.A kis spanyol kezd feljavulni védekezésben is,amelett meg,mivel nálunk van az esetek többségében a labda,nem is létfontosságú.Tavaly szó volt róla,hogy egy ilyen kaliberű kp-n átmenne egy top csapat,de ez,nem bizonyosodott be...Jelenleg nem is tudok nagyon más pozícióra embert... talán +1 támadó szellemű játékos esetleg.. vagy a KP sor bővítése 1 taggal... amit Te is írtál.
HozzászólásSzerző: miro » 2014. november 3., hétfő 19:44
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. november 3., hétfő 19:30
Ott van a keretben.miro írta:Gareth lesz holnap már?
Ancelotti mondta róla, nem pedig írta:“Bale rendben van. Coentrao, Carvajal, Illarra és Khedira viszont nincsenek játékra készek. Az egyedüli kétségem akörül van, hogy Bale a kezdőben foglal-e majd helyet, és hogy pihenőt kapnak-e olyan játékosok, akik az utóbbi időben sok mérkőzést halmoztak fel. Holnap fogom eldönteni”.
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. november 3., hétfő 19:28
ha megnézed, benne van a keretben, Ancelotti pedig azt nyilatkozta, holnap dől el, hogy pályára lép-e.Gareth lesz holnap már?
HozzászólásSzerző: miro » 2014. november 3., hétfő 19:26
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. november 3., hétfő 18:01
Szerintem legalább 3 éve jobbhátvéd gondjaitok vannak...Jobbhátvéd gondunk nem volt már 6 éve, most van 3 is, de úgy néz ki Alves megingathatatlan a kezdőben
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem