Sztem a túljátszás és a semmi extra hájpolása után.Hogy jön ide Bale...

Másik meg hogy Remytől mit vártál, ha Jesét fikázod?

HozzászólásSzerző: Zsoc » 2014. november 12., szerda 12:07
Sztem a túljátszás és a semmi extra hájpolása után.Hogy jön ide Bale...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 12., szerda 12:05
Ahogy máskor Karim. Welcome on board :ĐHogy jön ide Bale...
HozzászólásSzerző: miro » 2014. november 12., szerda 12:02
Hogy jön ide Bale...Remy írta:...mondja ezt az elvakult Bale fanatikus. No offense, de amit idén Bale művel, azt kurva sokan megcsinálnák a posztján. A semmi extra jelenleg Bale. Jesé nem is kapott annyi lehetőséget kezdőként, mint Bale, ráadásul fiatalabb is, a helyén kell kezelni. De azt mondani, hogy semmi extra...miro írta:
+1.
Nekem is kicsit túl van játszva.
Leírtam ezt már régebben.
Spanyol,saját nevelés,fiatal.
Erre ki vagyunk éhezve,ezért mindenki bele lát egy-két dolgot.
Pedig semmi extra szerintem.![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 12., szerda 11:46
Pontosan.Jesé jóbarátságban van a labdával,míg ez Callejonról nem mindig mondható el.Az meg hogy ki van inkább túlfújva...Bale vagy ő...hát azon lehet vitatkozni.Callejonnál azért kár összehasonlítani. Cale jó ha saját magát kicselezte, nem még hogy az ellenfelet, viszont jókor volt jó helyen. Jesé meg be is tud törni, labdát tartani, meglátásai is jók.
Tényleg túl van hypeolva pont emiatt mert saját nevelés, és nem esik el a lábán, de okozhat még meglepetéseket, én reménykedek benne hogy kap pár meccset ahol tudna bizonyítani.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 12., szerda 10:27
...mondja ezt az elvakult Jesé fanatikus...mondja ezt az elvakult Bale fanatikus.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 12., szerda 10:26
...mondja ezt az elvakult Bale fanatikus. No offense, de amit idén Bale művel, azt kurva sokan megcsinálnák a posztján. A semmi extra jelenleg Bale. Jesé nem is kapott annyi lehetőséget kezdőként, mint Bale, ráadásul fiatalabb is, a helyén kell kezelni. De azt mondani, hogy semmi extra...miro írta:+1.Kerlon írta:Én továbbra is azt mondom, hogy Jesé nem volt jó, csak lőtt pár fontosabb gólt. Kicsit Callejónra hasonlított, aki érezte a kaput, de játékban nem tudott sokat hozzátenni.
Nekem is kicsit túl van játszva.
Leírtam ezt már régebben.
Spanyol,saját nevelés,fiatal.
Erre ki vagyunk éhezve,ezért mindenki bele lát egy-két dolgot.
Pedig semmi extra szerintem.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2014. november 12., szerda 9:49
;d tudom, csak megemlítettem, hogy nem csak random meccseken volt jó.Realista24 írta:Egyébként Bale is rúgott gólt a Barca ellen.
HozzászólásSzerző: miro » 2014. november 12., szerda 9:21
+1.Kerlon írta:Én továbbra is azt mondom, hogy Jesé nem volt jó, csak lőtt pár fontosabb gólt. Kicsit Callejónra hasonlított, aki érezte a kaput, de játékban nem tudott sokat hozzátenni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 12., szerda 9:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 12., szerda 9:03
Majd meglátjuk, mondjuk sok lehetősége nem lesz idén a bizonyításra, kupa (ahogy érzem a klub emberinek nyilatkozataiból idén a bajnokság és bl kombó a cél...a kupa meg ha összejön, akkor örülünk), klub vb, meg pár bajnoki szerintem.Norbii írta:háááááááát. Sérülése előtt azért szerintem bizonyított eleget. Jól cselez, veszélyes, mezőnymunka elfogadható (bélához viszonyitva), ráadásul Barca ellen is gólt baszarintott. Remélhetőleg pedig most is ereje teljében lesz.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2014. november 12., szerda 8:59
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2014. november 12., szerda 7:45
Például kiderülhet, hogy a fél fórum által istenített Jesé valami csoda folytán csak kiegészítőembernek jó.Norbii írta:azidő alatt sok minden változhat,
HozzászólásSzerző: Norbii » 2014. november 12., szerda 5:18
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 11., kedd 22:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 11., kedd 22:25
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. november 11., kedd 22:22
kár. pedig olyan szép lenneRealista24 írta:Cristiano Ronaldo
5 perce ·
News are circulating that I allegedly made offending remarks regarding Lionel Messi. This is absolutely false and I have assured my lawyer takes action to sue those responsible. I have the utmost respect for all my professional colleagues, and Messi is obviously no exception.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 11., kedd 22:20
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2014. november 11., kedd 22:17
Alighanem sokkal jobban jártunk.Realista24 írta:Szóval Gündivel is ilyen volt, aztán megsérült és így lett végül Kroos.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 11., kedd 22:12
De, ez is benne volt a hírben, de tényleg lusta voltamNem valami ehhez nagyon hasonló megállapodást emlegettek Gündogannal kapcsolatban tavaly?
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2014. november 11., kedd 22:11
Nem valami ehhez nagyon hasonló megállapodást emlegettek Gündogannal kapcsolatban tavaly?Realista24 írta:Úgy szól a hír, csak nem volt kedvem teljesen lefordítani. Szóval szóbeli megállapodás és kiderül, hogy hogyan bírja.Pipita írta:Én nagyon örülnék neki, de azért nem zsíroznám le előre a szerződtetését, még nem. Megint megsérült, előtte is hónapokig sérült volt, meg azelőtt is...várnék még rá. Nyártól már kellett volna.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem