eddig 2/2 a mérlege a Paksnálziro4vr írta: A 100 bognár gyuri fóruma ez, úgy.![]()

még az is lehet, hogy benntmaradnak
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. október 3., szombat 21:27
eddig 2/2 a mérlege a Paksnálziro4vr írta: A 100 bognár gyuri fóruma ez, úgy.![]()
HozzászólásSzerző: chronic » 2020. október 3., szombat 21:21
Két fordulóval ezelőtt rúgtak hatot, de mindegy.Faust írta: Elozo meccsen amikor lottek hatot, mindenki be volt itt szarva. Hogy van ez?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. október 3., szombat 21:11
HozzászólásSzerző: Faust » 2020. október 3., szombat 19:27
HozzászólásSzerző: chronic » 2020. október 3., szombat 18:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 3., szombat 18:12
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. október 3., szombat 17:01
Elmúlt meccseken kezdett már Brahim, nincs túl erős konkurenciája és rotál az edzőjük rendesen.reeed_ati írta:Brahim azèrt már volt kezdő a milanban, gòlja is van, ott szerintem mèg bármi lehet..Jim írta:
ugyanez a helyzet általában Brahimmal is a Milannál
lehet, kisebb csapatokban kellett volna őket küldeni
a padon nem lehet fejlődni annyira![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. október 3., szombat 16:52
Brahim azèrt már volt kezdő a milanban, gòlja is van, ott szerintem mèg bármi lehet..Jim írta:ugyanez a helyzet általában Brahimmal is a MilannálRemy írta: Úgy leülnék már Villarreal meccseket nézni, de Kubo minden meccsen csere.
lehet, kisebb csapatokban kellett volna őket küldeni
a padon nem lehet fejlődni annyira![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. október 3., szombat 16:41
ugyanez a helyzet általában Brahimmal is a MilannálRemy írta: Úgy leülnék már Villarreal meccseket nézni, de Kubo minden meccsen csere.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2020. október 3., szombat 16:08
Aggódtam, amikor azt a full fogalmatlan emeryt leültették, egyelőre nem is kezdő nála..Remy írta: Úgy leülnék már Villarreal meccseket nézni, de Kubo minden meccsen csere. Oké, minden meccsen be is áll, de na.
Emery pls.
HozzászólásSzerző: Remy » 2020. október 3., szombat 16:02
HozzászólásSzerző: Toti » 2020. szeptember 27., vasárnap 22:10
Jaja,ket izmos hazai huesca eibar elleni meccsel. Emery amugyis szopni jar a noucampba,a villarreal szinten,uj sepru meg jolseper.DinhoL írta: Mondjuk eddig pont annyi pontjuk volt mint a Realnak.![]()
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2020. szeptember 27., vasárnap 21:53
Mondjuk eddig pont annyi pontjuk volt mint a Realnak.Petr írta:kapor_89 írta: Ez a Villareal elég komoly csapat lett így 2020 őszére![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Emery munkaja beerett.![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2020. szeptember 27., vasárnap 21:49
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. szeptember 27., vasárnap 21:49
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. szeptember 27., vasárnap 21:47
HozzászólásSzerző: Petr » 2020. szeptember 27., vasárnap 21:36
kapor_89 írta: Ez a Villareal elég komoly csapat lett így 2020 őszére![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2020. szeptember 27., vasárnap 21:35
HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. szeptember 27., vasárnap 21:26
Konkrétan igendzsi91 írta:Ja általában 6 meccs kell nekik 6 gólhoz
hát igen,de azért így is termelt szépen az utóbbi években is. elférne még ott, mert most nincs egy normális csatáruk.dzsi91 írta: de ezt a sírást nem értem ami megy miatta barszelonában. Évek óta 1 jó megmozdulására vagy meccsére jön 5-6 rossz. Van az úgy ,hogy valami már vagy soha nemműködik.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2020. szeptember 27., vasárnap 21:24
Azert suarezt sneijderhez es robbenhez hasonlitani eleg meredek.dzsi91 írta:Ja általában 6 meccs kell nekik 6 gólhozSierra írta: Nem kérdés h nagyot fogtak a harapóssal. Barca jó hülye volt h elengedte. Kb legjobb támadójuk volt évek óta. Szerintem sok gólt fog szerezni idén az atléticoban.
Mindenesetre ez a mai eredmény nagyon sokkolóatlético 1 meccsen 6 gólt szerezzen...
Suarez szerintem is nagy fogás volt matracéknak de ezt a sírást nem értem ami megy miatta barszelonában. Évek óta 1 jó megmozdulására vagy meccsére jön 5-6 rossz. Van az úgy ,hogy valami már vagy soha nemműködik.
Nálunk is ott volt sneijder robben nekem egy percig nem hiányoztak hiába értek máshol a csúcsra.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem