Egész jó kis futam volt. A RB előrelépése megkérdőjelezhetetlen. Taktikailag mondjuk jó lenne még felébredni, mert ha a Mercisek nem kapkodják el azt a 2. kiállást ez nagyon sima lett volna Hamiltonnak. A sokat vitatott dologhoz annyi, írtam futam alatt is, rengetegen úgy vették a kanyart, látszott, egyedül a Hamilton utálók meg a 2 kommentátor nem akarta észrevenni. Ugye a végén Verstappen ugyan úgy ment Hamilton után. Egyet értek a hollanddal, nem adtam volna vissza a helyet, büntessenek meg és akkor mindenki mást is előnyszerzésért. Érthetetlen az is, hogy a RB nem tudott csak arról, hogy futamra volt módosítás
Más...Bottas harmat gyenge, jó lesz hátra figyelnie mert Perez fixen megeszi, a mclaren-ferrari párosai meg minden hibájára ugrani fognak. A taurisok is jók lesznek nagyon és Alonso is inkább a középmezőny erősebb oldalán lehet. Nálam a sorrend egy futam után valahogy úgy néz ki hogy merci-rb, mclaren-ferrari, Alonso-aston-tauri jobb napokon alfa, Ocon-villiams...Schumi....................Mazepin
Pozitív a hétvégéről: Red Bull gyorsasága, erős középmezőny, ferrari motorok javulása
Negatívumok: Haas, Mazepin, Vettel.