Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
Ha már rotálás. Ha a kupában és a BL-ben is a döntőig megyünk, akkor Rüdigernek nagyon durva meccsszáma lesz májusban.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
4 hibát is kijavított mára az edző, egyik a cb poszt, másik az lb poszt, van labdaosztogató/irányító a kp-n, illetve a legbaszóbb trió van elöl, szóval expectation, hogy nagyon zongoraleckét tartunk.
thereisonly1ronaldo
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ancelotti nem rotál: Hülye Ancelotti miért nem rotál nem ért hozzá.
Ancelotti rotál: Hülye Ancelotti miért nem úgy rotál ahogy én akarom nem ért hozzá.
Itt már nem nyerhet az öreg

Ancelotti rotál: Hülye Ancelotti miért nem úgy rotál ahogy én akarom nem ért hozzá.

Itt már nem nyerhet az öreg
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Legyetek már egy kicsit pozitívabbak, oké LV maradt, de csucsut feljebb tolta, valverdét pihenteti, Asencio és Brahim is kezd.
LV-nek majd besegít Modric, no para

LV-nek majd besegít Modric, no para

Jó kis baszk rangadó van előttünk.

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
nem szabad, még a végén ő is beválik, jó lesz, és nem lehet mindig LV-t játszatniKerlon írta: faszomvazquez helyett, tedd mar be a fiatalt, mit veszitesz vele?

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
faszomvazquez helyett, tedd mar be a fiatalt, mit veszitesz vele?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Galacticos
Az komoly valverde kap pihenot.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Real Madrid kezdőcsapata:
Kezdo:
Lunin;
Vázquez, Asencio, Rüdiger, García;
Modric, Tchouameni, Ceballos;
Brahim, Mbappé, Vinicius.
Vamoooooooooosss!!!
Kezdo:
Lunin;
Vázquez, Asencio, Rüdiger, García;
Modric, Tchouameni, Ceballos;
Brahim, Mbappé, Vinicius.
Vamoooooooooosss!!!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Barcelona - Real Madrid 5-2
Szégyen.
Szégyen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Szögletek azért ma élményszámba mentek

-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
miket?Impostor írta:Najó de ha olyanokat idéznék, mehetnék a zárkába1madridista írta:
arrafele mast szoktak ordibalni![]()
![]()
allah az isten es mohamed az o profetaja
ez zarkat er?

- Galacticos
Az viszont carlotol a legszarabb uzenet a keret fele hogy csere vagy lehetsz akarmilyen jo amikor beraklak utana ahogy felepul az addigi kezdojatekosom egybol visszarakom akkor is ha ezzel kockaztatom hogy ujra raserul. Ugyanez az uzenet a kedvencei fele is, tchouameni lehetsz akarmilyen, nalam fix kezdo vagy.kiserik írta:Én csak azt nem értem, ezt egy edző (akinek nincs teljhatalma), hogyan oldja meg? A legnagyobb probléma, hogy beszunk futni, hajtani. A Barca még emberhátrányban is úgy tűnik, mint ha emberelőnyben lenne. Ez játékoshozzáállás, nem edzői.Faust írta:
Nalam itt jatszotta el minden eselyet az oreg, hat bazmeg rohannunk kene mint az orultek es ugyanaz a tanacstalan balfasz totymorges megy…
Az egyértelmű, hogy ezt Carlo nem tudja megoldani. Más sem fogja, csak ha szabad kezet kap (vagy, mint Solari annak idején, leszarja, hogy mi lesz, mert csak pár hétig lesz edző). Túl bagyok lettek az egók, le kellene törni őket.
Puppének jár a pacsi a maiért a többi sztár mehet reggel a szállodában kávézni Ancelottival meg a fiával.
- BlancoMark
Hanyszor passzolja ellenfelhez 3 meterrol? Azert ezt ne fogjuk mar masokra. De a tobbi felvetesed jogos.Babinho írta:Kiszolgáltatott volt ma, emberhátrányban voltunk a kp-n, én Camavingát is felmentem, ez edzői hiba.BlancoMark írta: Valverde dupla nulla.
Fede ráadásul túl is van használva, mit várunk?
Azért ne álljunk már bele mindenkibe idegből, erről a mairól nem fede tehet...
BL-ben szinte vilagi eges iden. Szuperkupa, bajnoki Clasico alazas. A bajnoksagban meg csak annak koszonhetjuk hogy nem allunk minusz 10-re hogy a Barca elkrta az elonyet.
Emellett semmi javulas, foleg vedekezesben. Ez kicsuszott Carlo kezei kozul.
-
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
- Kedvenc csapatod: RM
Najó de ha olyanokat idéznék, mehetnék a zárkába1madridista írta:arrafele mast szoktak ordibalniImpostor írta: In Hungary már lehet ordibálnák hogy "vedd le a mezt"![]()
![]()

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ívelgetjük rüdire, varázslatos..

Én csak azt nem értem, ezt egy edző (akinek nincs teljhatalma), hogyan oldja meg? A legnagyobb probléma, hogy beszunk futni, hajtani. A Barca még emberhátrányban is úgy tűnik, mint ha emberelőnyben lenne. Ez játékoshozzáállás, nem edzői.Faust írta:Nalam itt jatszotta el minden eselyet az oreg, hat bazmeg rohannunk kene mint az orultek es ugyanaz a tanacstalan balfasz totymorges megy…reeed_ati írta: Emberelőnybe nem vagyunk képesek helyzeteket kidolgozni, azért ez irtó gáz..
Az egyértelmű, hogy ezt Carlo nem tudja megoldani. Más sem fogja, csak ha szabad kezet kap (vagy, mint Solari annak idején, leszarja, hogy mi lesz, mert csak pár hétig lesz edző). Túl bagyok lettek az egók, le kellene törni őket.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
De miert volt valaha is bármi jatek miota itt van az öreg?Faust írta:Nalam itt jatszotta el minden eselyet az oreg, hat bazmeg rohannunk kene mint az orultek es ugyanaz a tanacstalan balfasz totymorges megy…reeed_ati írta: Emberelőnybe nem vagyunk képesek helyzeteket kidolgozni, azért ez irtó gáz..
Sztem nem nagyon, annyi hogy valaki kihuzta a kakibol egyéni teljesítménnyel. Csak hat ugy nehez ha mar 5ot kapott a csapat