Edző és vezetőség
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Edző és vezetőség
Elengedni én sem engedném Varanet.
Ha a következő szezonban is az elmúlt hónapokhoz hasonló teljesítményt hoz, akkor már el kell rajta gondolkozni, de jelenleg ettől még messze vagyunk.
Viszont a padra úgy le kéne baszni, hogy attól cseng a füle hetekig.
Elképesztően szar lett Ő is.
Ha a következő szezonban is az elmúlt hónapokhoz hasonló teljesítményt hoz, akkor már el kell rajta gondolkozni, de jelenleg ettől még messze vagyunk.
Viszont a padra úgy le kéne baszni, hogy attól cseng a füle hetekig.
Elképesztően szar lett Ő is.
ZIDANE
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Szeretjük tiszteljük Zizut
de keretet menedzselni nem igazán tud
A kedvenceit nem engedi el
van akit egyből leír ( persze van hogy jogosan)
Akkor tudna levezényelni egy generációvàltást ha ebben vàltozna
1-2 fiatalt most be lehetne dobni a Castillából
ha sok a sérült stb
pl mint Solari Reguilónt
Erre Zizunál kb 1% az esély
de keretet menedzselni nem igazán tud
A kedvenceit nem engedi el
van akit egyből leír ( persze van hogy jogosan)
Akkor tudna levezényelni egy generációvàltást ha ebben vàltozna
1-2 fiatalt most be lehetne dobni a Castillából
ha sok a sérült stb
pl mint Solari Reguilónt
Erre Zizunál kb 1% az esély

- ___Samy___
Hát igen, szép lett volna egy Odegaard, Hakimi, Reguilon, Brahim/Take erősítés idenre, csak sajnos nem tudjuk az okokat. Isco, Marcelo, Asensio, Bale helyett szépen is mutatott volna a dolog. Ráadásul ingyen.
De általában így van; ami túl szép, hogy igaz legyen, az sosem jön össze.
Varane meg már csapagyasra van hajtva, nem csoda, hogy ilyen formában van a pali. 4-5 meccsre padra kell rakni, Militao meg mehetne helyette nyugodt szívvel.
De általában így van; ami túl szép, hogy igaz legyen, az sosem jön össze.
Varane meg már csapagyasra van hajtva, nem csoda, hogy ilyen formában van a pali. 4-5 meccsre padra kell rakni, Militao meg mehetne helyette nyugodt szívvel.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Varane-t nem engedném el. A City elleni szerencsétlenkedése óta nem találja magát de én még bízok benne, hogy összeszedi magát.
Én Militao látványos mellőzését sem értem, csak akkor kap lehetőséget ha már a szertáros is megsérült, és csodálkozunk 0 perccel a lábában nem megy neki annyira.
Isco és Jovicra helyzetének a kezelése is érthetetlen számomra. Már már kezdi elfelejteni az ember, hogy Isco létezik erre hirtelen a kezdőben van. Ez a 8. szezonja Isconak de a 8 év alatt egy normális szezont nem tudott lehozni. Edzők jöttek-mentek de Isco és a 0 teljesítménye maradt. Érthetetlen. Az ő esetében, mondjuk az eladás se egyszerű, mert nem hajlandó elmenni a hírek szerint, de nem is csodálkozom. Az évek alatt teljesen hozzászokott ahhoz, hogy csak kiegészítő ember és senki se baszogatta, hogy távozzon. Most meg már hiába, elvan ő így, megszokta, néha sír egy kicsit, hogy keveset játszik, ezzel fent tartja a látszatot, hogy ő pedig nagyon akar csak a pályára érve már elfárad.
Jovicot meg ZZ akarta, le is nyilatkozta, de ennek ellenére az az ember érzése, hogy ZZ kicsit sem kedveli. Néha bedobja, hogy lássák a szurkolók, hogy még ő is a keret tagja utána megint eltűnik. Lehet itt azt mondani, hogy amikor játszik akkor se megy neki de ennyi lehetősséggel nem is csodálkozok. A kezdetektől fogva le lett nullázva az önbizalma 90. perces cserékkel. A játékstílusa meg olyan amilyen, de ezt eddig is tudták.
Én Militao látványos mellőzését sem értem, csak akkor kap lehetőséget ha már a szertáros is megsérült, és csodálkozunk 0 perccel a lábában nem megy neki annyira.
Isco és Jovicra helyzetének a kezelése is érthetetlen számomra. Már már kezdi elfelejteni az ember, hogy Isco létezik erre hirtelen a kezdőben van. Ez a 8. szezonja Isconak de a 8 év alatt egy normális szezont nem tudott lehozni. Edzők jöttek-mentek de Isco és a 0 teljesítménye maradt. Érthetetlen. Az ő esetében, mondjuk az eladás se egyszerű, mert nem hajlandó elmenni a hírek szerint, de nem is csodálkozom. Az évek alatt teljesen hozzászokott ahhoz, hogy csak kiegészítő ember és senki se baszogatta, hogy távozzon. Most meg már hiába, elvan ő így, megszokta, néha sír egy kicsit, hogy keveset játszik, ezzel fent tartja a látszatot, hogy ő pedig nagyon akar csak a pályára érve már elfárad.
Jovicot meg ZZ akarta, le is nyilatkozta, de ennek ellenére az az ember érzése, hogy ZZ kicsit sem kedveli. Néha bedobja, hogy lássák a szurkolók, hogy még ő is a keret tagja utána megint eltűnik. Lehet itt azt mondani, hogy amikor játszik akkor se megy neki de ennyi lehetősséggel nem is csodálkozok. A kezdetektől fogva le lett nullázva az önbizalma 90. perces cserékkel. A játékstílusa meg olyan amilyen, de ezt eddig is tudták.
varane a legkisebb bajunk, top5 a posztján, ilyen lv, marcelo széllel nem csodálkozok mikor megkergül szegény
- flori
Nem tudhatjuk, hogy Reguilon maradt-e volna padozni. Mert valószínűleg Mendy lett volna az elsőszámú továbbra is, nem hinném, hogy minden harmadik meccsért maradt volna. Az égetőbb kérdés, hogy valószínűleg ZZ nem csípi, amikor itt volt akkor is azonnal kikerült a kezdőből, most visszavenni sem akarta. Sokatmondó. Hakimi szituációja meg egyértelmű, lehet őt már nem is látjuk fehérben.
A Nacho-Varane-Militao triót én is robbantanám, nem feltétlen a franciánál. Azért gyorsan felejtünk mi is, 8 év alatt nem nagyon volt ilyen hullámvölgyben, SR annál többször. Valakit hozni kell, kicsit frissíteni a védelmet, mert évek óta nem volt ott jelentősebb változás. Csak kit hozol? De ligt, Koundé, Upamecano, Badiashile? Egyik sem a kiforrott védőoszlop, befektetésnek jó lehet bármelyik. De drága mind.
A Nacho-Varane-Militao triót én is robbantanám, nem feltétlen a franciánál. Azért gyorsan felejtünk mi is, 8 év alatt nem nagyon volt ilyen hullámvölgyben, SR annál többször. Valakit hozni kell, kicsit frissíteni a védelmet, mert évek óta nem volt ott jelentősebb változás. Csak kit hozol? De ligt, Koundé, Upamecano, Badiashile? Egyik sem a kiforrott védőoszlop, befektetésnek jó lehet bármelyik. De drága mind.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Az utolso mondatoddal elrontottad az egeszet, ezert csak +0,5.Csabi írta: én anno sajnáltam solarit, mert volt valami elképzelése, el is kezdte, de az látható volt hogy az ő személye kevés az öltözőben hogy véghezvigye. ezért örültem mikor zz visszajött, mert neki van respektje. na most a solari-iscós sztorihoz azért hozzá kell tenni, hogy a kevés játékperc miatt konkrétan lázadozott a szőrmók, késve járt edzésre stb. solari meg is mondta (egyik press conf. alatt), hogy a fiziaki adottság és erőnlét egy dolog, de annak aki nem méltó, hogy a címert viselje meg is mondt a szemébe (iscóról beszélt).
persze aztán solarit kirakták, zz meg az első 5 válaszában elmondta, hogy mindenki tiszta lappal indul. eltelt 2 és fél év. iskó ugyanott tart, mint solari alatt, tehát nem zz-nek lett igaza.
a mostani keretünkhöz visszatérve. egy dolog hogy nem akartak vagy nem lehetett igazolni a covid miatt, de azért valamivel lehetett volna erősebb keretünk is. meg kell nézni brahim hogy játszik a milanban (vezetik a serie a-t) meg reguilón a tottenhamben (2. a pl-ben). nyilván ettől a két embertől nem lett volna instant siker a keret, de két húzóember lehetett volna, akik ha más miatt nem is, de elnyelték volna a fékek elől a játékpercet (marcelo, isco, asensio).
nem tud nekem senki olyan objektív okot mondani a látottak alapján, hogy mi miatt marcelo a 2. számú balbunkónk és nem reguilón, és hogy mi miatt lett elküldve a keret egyetlen játkosa aki jobb oldalon lerak valamilyen teljesítményt. egyszerűen nincs ilyen. zidane nem bírja őket, ezért menniük kellett. nagyon nagyon remélem, hogy belátja ezeket a dolgait. az a legbosszantóbb, hogy ez pénzbe sem került volna.
nem értem azt sem, hogy zz hogyan menedzseli ezt a keretet. vannak kedvencei, ez oké, de ez a jovics is pl. nem kell neki, el akarja küldeni, majd random semmiből semmi berakja őt két meccsre kezdőbe. azt hiszi az ember, hogy na már most fogja kicsit használni, hátha belejön. erre azóta se kép hang. normálisan olyan érzésem van, hogy a kritikák miatt bebaszta őt a kezdőbe, kapott két meccset, gólt nem lőtt, és mintha be akarná bizonyítani, hogy nézzétek milyen szarsuta, pedig kapott lehetőséget is.
én nyáron iscóval szerződést bontanék, marcelot megpróbálnám ingyen elküldeni katarba vagy amerikába (ha nem akkor vele is bontás), asensio-vinisziuszból eladni azt amelyikért fizetnek. és ahogy már párszor mondtam. ha valaki fizet varanért őt is eladnám.
Varane egyedul keves, hogy vezesse a vedelmet (meg), de ketsegkivul az egyik legjobb a posztjan. Nem tudsz hozni a helyere ugyanolyat vagy jobbat. Eladni akkora hiba lenne, mint anno Makelele.

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
én anno sajnáltam solarit, mert volt valami elképzelése, el is kezdte, de az látható volt hogy az ő személye kevés az öltözőben hogy véghezvigye. ezért örültem mikor zz visszajött, mert neki van respektje. na most a solari-iscós sztorihoz azért hozzá kell tenni, hogy a kevés játékperc miatt konkrétan lázadozott a szőrmók, késve járt edzésre stb. solari meg is mondta (egyik press conf. alatt), hogy a fiziaki adottság és erőnlét egy dolog, de annak aki nem méltó, hogy a címert viselje meg is mondt a szemébe (iscóról beszélt).
persze aztán solarit kirakták, zz meg az első 5 válaszában elmondta, hogy mindenki tiszta lappal indul. eltelt 2 és fél év. iskó ugyanott tart, mint solari alatt, tehát nem zz-nek lett igaza.
a mostani keretünkhöz visszatérve. egy dolog hogy nem akartak vagy nem lehetett igazolni a covid miatt, de azért valamivel lehetett volna erősebb keretünk is. meg kell nézni brahim hogy játszik a milanban (vezetik a serie a-t) meg reguilón a tottenhamben (2. a pl-ben). nyilván ettől a két embertől nem lett volna instant siker a keret, de két húzóember lehetett volna, akik ha más miatt nem is, de elnyelték volna a fékek elől a játékpercet (marcelo, isco, asensio).
nem tud nekem senki olyan objektív okot mondani a látottak alapján, hogy mi miatt marcelo a 2. számú balbunkónk és nem reguilón, és hogy mi miatt lett elküldve a keret egyetlen játkosa aki jobb oldalon lerak valamilyen teljesítményt. egyszerűen nincs ilyen. zidane nem bírja őket, ezért menniük kellett. nagyon nagyon remélem, hogy belátja ezeket a dolgait. az a legbosszantóbb, hogy ez pénzbe sem került volna.
nem értem azt sem, hogy zz hogyan menedzseli ezt a keretet. vannak kedvencei, ez oké, de ez a jovics is pl. nem kell neki, el akarja küldeni, majd random semmiből semmi berakja őt két meccsre kezdőbe. azt hiszi az ember, hogy na már most fogja kicsit használni, hátha belejön. erre azóta se kép hang. normálisan olyan érzésem van, hogy a kritikák miatt bebaszta őt a kezdőbe, kapott két meccset, gólt nem lőtt, és mintha be akarná bizonyítani, hogy nézzétek milyen szarsuta, pedig kapott lehetőséget is.
én nyáron iscóval szerződést bontanék, marcelot megpróbálnám ingyen elküldeni katarba vagy amerikába (ha nem akkor vele is bontás), asensio-vinisziuszból eladni azt amelyikért fizetnek. és ahogy már párszor mondtam. ha valaki fizet varanért őt is eladnám.
Azért az a top 10-es résszel én nem értek egyet. Ha azt vesszük, hogy 8-9 alapember legalább top 3 a posztján, úgy meredek kijelenteni, hogy van 10 másik csapat akinél jobb a felhozatal.chronic írta: Samyre +1
Én személy szerint csíptem Solarit,kirakta a fékeket,megpróbált valami szisztémát játszatni,de úgyis kirakta volna őt Perez a következő nagy zakó után. Ha meg nem Zz jött volna,megint elindul az edzőkeringő,holott ugyanmindegy ki az edző,a keret minősége nincs benne az európai top 10 ben.
Az se állapot,hogy szezonok óta ülünk a térdig érő melegfosban és nézzük az esetlen,túlsztárolt,kiöregedett játékosainkat és közben várjuk,hogy esetleg Mbappe kegyeskedve minket valaszt majd.
Nehéz ügy.
Azt a maradék 2-3 alapembert kellene megválogatni, hogy olyanok legyenek akikben vagy ott van a potenciál, hogy elitek legyenek vagy legalább a küzdés ott legyen bennük.
Solari tökös volt, de nem láttam azt, hogy valaha címeket tudott volna nyerni.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Lehet nincs benne a keret az europai Top10-ben de gykran ugy jatszunk hogy azon csodalkozok hogy a spanyol elso osztalyban ilyen hogyan lehetseges. Szoval nem top keret de hogy boven a tudasa alatt teljesit a csapat jelenleg abban 100%ig biztos vagyok, es ezert egyetlen ember felelos megpedig az edzo. Nem azert mert barmi szemelyes problemam lenne Zidane-al, hanem ez a vezetoedzoi munkakorrel jar.chronic írta: Samyre +1
Én személy szerint csíptem Solarit,kirakta a fékeket,megpróbált valami szisztémát játszatni,de úgyis kirakta volna őt Perez a következő nagy zakó után. Ha meg nem Zz jött volna,megint elindul az edzőkeringő,holott ugyanmindegy ki az edző,a keret minősége nincs benne az európai top 10 ben.
Az se állapot,hogy szezonok óta ülünk a térdig érő melegfosban és nézzük az esetlen,túlsztárolt,kiöregedett játékosainkat és közben várjuk,hogy esetleg Mbappe kegyeskedve minket valaszt majd.
Nehéz ügy.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Samyre +1
Nehéz ügy.
Nehéz ügy.
- ___Samy___
Azért az idő megszépit mindent. Siralmas volt ott is a játék, mindenki ellen csak bunkereztunk, mégis kaptuk halom számra a gólokat. Egy hét alatt buktunk el három fronton is. Kirakta a fékeket a csapatból, ezért hatalmas plusz neki, de kb ennyi.KovaLlos írta:Ő úgy vette át a csapatot,hogy nem igazolhatott és nála lehet tényleg azt mondani,hogy kihozta a keretből a maximumot.A teljesítmények játszottak,nem a nevek.Regu,Vini balszél nagyon adta és amikor Vini lesérült,Brahimot is beépítette a kezdőbe és ő is nagyon jól játszott.Erős Ajax ellen estünk ki,de nem reménytelen játékkal,megpróbáltunk mindent.Élvezhető volt a játék,lehetett látni kis fényt az alagút végén.___Samy___ írta: Azon kívül, hogy Solari kibaszta Marcelot meg Iscot, mi volt az a nagyon helyes út?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Komoly.zoli0415 írta:Ez komoly? Szerintem sokkal inkább kaptunk volna ki egy góllal egy szoros ki-ki meccsen és közben egész évben nyújtanánk egy kiegyensúlyozott, jó teljesítményt mint egy Barca elleni győzelem előtt és után nézzük ezt a semmi, nulla koncepció mentes f.s halmazt minden alkalommal.Realista24 írta: Leszarom ezt a meccset, Barcát megvertük.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
Ő úgy vette át a csapatot,hogy nem igazolhatott és nála lehet tényleg azt mondani,hogy kihozta a keretből a maximumot.A teljesítmények játszottak,nem a nevek.Regu,Vini balszél nagyon adta és amikor Vini lesérült,Brahimot is beépítette a kezdőbe és ő is nagyon jól játszott.Erős Ajax ellen estünk ki,de nem reménytelen játékkal,megpróbáltunk mindent.Élvezhető volt a játék,lehetett látni kis fényt az alagút végén.___Samy___ írta: Azon kívül, hogy Solari kibaszta Marcelot meg Iscot, mi volt az a nagyon helyes út?
- ___Samy___
Azon kívül, hogy Solari kibaszta Marcelot meg Iscot, mi volt az a nagyon helyes út?
-
- Kedvenc játékosaid: Kovacic, Ceballos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Liverpool
Teljesen egyetértek és az összes Realos ismerősöm is.Elindultunk 1 úton Solarival,ami nagyon tetszett,aztán jött Zidane és elindultunk újra hátra.De itt erről nem érdemes vitatkozni,úgyis azt a választ kapod,hogy Zidane nyert 3 Bl-t,nem tekiserik írta: Mindenki a keretet szidja...
Az elmúlt 5 évből 4 nyári és 4 téli átigazolási szezonban Zinedine Zidane volt a csapat edzője. Ezen időszak alatt a csapat több, mint 450 millió euróért vett játékosokat. 16-ban a csapat gerincét a Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Modric, Kroos, Casemiro, Bale, Karim, CR LV, Asensio és Isco adta. 20-ra a Carvajal, Varane, Ramos, Mendy, Mordic, Kroos, Casemiro, Asensio, Karim, Vinicius, LV, Isco, Marcelo adja. Marcelo elé sikerült hozni Mendy-t, Bale-t házon belül megoldani és CR-t Viniciusszal pótolni. Tbo és Fede Lopetegui alatt érkezett. 450 millió, amiből Mendy és Vinicius használható...
Továbbra sincs semmi baj, más is szar (ugye ha akarjuk akkor mentség, ha akarjuk kifogás, ha akarjuk meg kiröhögjük). A rekordok azért vannak, hogy megdöntsék őket. A negatívok is. Nálam továbbra is Perez és a vezetőség a ludas (nem a belét kihajtó, de gyenge képességű játékos, vagy a mindig játszó, jó képességű, aki szarik bele). Hagyni kellett volna Solarit legalább 1 évig dolgozni. A helyes úton indult és tovább megyek, a jó úton, de sajnos más fontosabb volt.
ui.: Marcelo-t is megilleti a ""védelem"". Ő is nagyon sokat tett a 4 BL győzelmünkhöz, nem???

Én még egy ekkora kretén embert még nem láttam, mint Te. Ne haragudj meg, de számomra az, amit művelsz elviselhetetlen. Nem tudom mit vétettem ellened, de ez a folyamatos provokáció, mondani valónak a kiforgatása valami eszméletlen. Az embernek komolyan nincs kedve semmihez sem hozzászólni, mert jössz Te és úgy is belém állsz. Teszed ezt úgy, mint ha Te lennél itt az Atya Úr Isten.Kerlon írta:Vinicius és a használhátó szó az valami poén akart lenni? Solari helyes útja és "jó" útja annyiból állt, hogy berakta a két kis kedvencedet... Vininek sehol se kéne lennie, Reguilon maradhatott volna. ... hagyjuk is. Durva szemellenző van rajtad emiatt a két játekos miatt. Aztán ugye Vini azért szar, mert ZZ lekorlátozza. Best theory ever.kiserik írta: Mindenki a keretet szidja...
Az elmúlt 5 évből 4 nyári és 4 téli átigazolási szezonban Zinedine Zidane volt a csapat edzője. Ezen időszak alatt a csapat több, mint 450 millió euróért vett játékosokat. 16-ban a csapat gerincét a Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Modric, Kroos, Casemiro, Bale, Karim, CR LV, Asensio és Isco adta. 20-ra a Carvajal, Varane, Ramos, Mendy, Mordic, Kroos, Casemiro, Asensio, Karim, Vinicius, LV, Isco, Marcelo adja. Marcelo elé sikerült hozni Mendy-t, Bale-t házon belül megoldani és CR-t Viniciusszal pótolni. Tbo és Fede Lopetegui alatt érkezett. 450 millió, amiből Mendy és Vinicius használható...
Továbbra sincs semmi baj, más is szar (ugye ha akarjuk akkor mentség, ha akarjuk kifogás, ha akarjuk meg kiröhögjük). A rekordok azért vannak, hogy megdöntsék őket. A negatívok is. Nálam továbbra is Perez és a vezetőség a ludas (nem a belét kihajtó, de gyenge képességű játékos, vagy a mindig játszó, jó képességű, aki szarik bele). Hagyni kellett volna Solarit legalább 1 évig dolgozni. A helyes úton indult és tovább megyek, a jó úton, de sajnos más fontosabb volt.
ui.: Marcelo-t is megilleti a ""védelem"". Ő is nagyon sokat tett a 4 BL győzelmünkhöz, nem???
Vinicius a 8. legtöbb játékpercet kapó játékos idén. Az edző használja. Igen, akit használnak az használható. Ilyen egyszerű. Hiába írom, hogy Hazard a kezdő balszélsőnk, sajnos ő nem használható játékos, csak egy valag pénzt vitt és visz folyamatosan a csapattól. Jobb játékos, mint a brazil? Milliószor jobb. Használható? Nem. Felfogod? Nem.
Solari elkezdett egy munkát. A fölösleget leépíteni. Asensio, Isco, Bale, Marcelo mind mentek a padra. Nem érdekel, hogy Vinicius, Reguilon vagy LV játszott helyettük, lévén más nem volt. A lényeg, hogy ezek a játékosok kikerültek a kezdőből. Nagy esély lett volna rá, ha marad Solari egy évet, akkor mentek is volna Isten hírével. ZZ visszajött és ezek a játékosok mentek is vissza a ""megérdemelt"" helyükre. Ma kiket szid a jónép nagy része? Asensiot, Iscot és Marcelot. Felfogod? Nem.
Végeztem. Innentől nem érdekelnek a baromságaid. Nyomjad ezt a hülye, lenéző, csetelős, semmitmondó stílusod. Valószínűleg sokaknak bejön, nekem nem.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Az a kurva ciki, jogy megint lotyogtunk es támadasban sem voltunk ott. ZZ meg 60 percig csak mozizott.Sierra írta:alapvetoen nem a veressegel van itt a gond - nekem legalabbis -, persze az se jo. Ki lehet kapni, de nem igy. Egy kozepcsapattol 4 golt kapni tobb mint kellemetlen. Ugy hogy raadasul vezettunk. 3 tizigol ide vagy oda, kar lenne erre fogni, ott voltak a 16oson belul, kiharcoltak, vmelyik jatekosunk meg gyoker volt. Kar ezen kattogni. Megadtak, 4-1, ennyi a lenyeg. Ki lehetett volna kapni 1-0-ra, biztos nem menne ennyire ez a haborgas. De ez a 4-1 kurva ciki.Realista24 írta: Az egész Liga kacifantos jelenleg, és lemaradva sem vagyunk a sok szar ellenére.
Nyugodjatok meg. Vagy miért jó minden héten ugyanazt leirni?
Kivéve amikor nyerünk persze.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Egyébként az a durva, hogy 0-1nél már be akartam írni, hogy rég játszottunk ilyen jól.., meg akkor úgy nézett ki, hogy easy win lesz..Sierra írta:alapvetoen nem a veressegel van itt a gond - nekem legalabbis -, persze az se jo. Ki lehet kapni, de nem igy. Egy kozepcsapattol 4 golt kapni tobb mint kellemetlen. Ugy hogy raadasul vezettunk. 3 tizigol ide vagy oda, kar lenne erre fogni, ott voltak a 16oson belul, kiharcoltak, vmelyik jatekosunk meg gyoker volt. Kar ezen kattogni. Megadtak, 4-1, ennyi a lenyeg. Ki lehetett volna kapni 1-0-ra, biztos nem menne ennyire ez a haborgas. De ez a 4-1 kurva ciki.Realista24 írta: Az egész Liga kacifantos jelenleg, és lemaradva sem vagyunk a sok szar ellenére.
Úgy, hogy vezettünk, lélektani előny is nálunk, így kiszopni.., már-már művészet..

alapvetoen nem a veressegel van itt a gond - nekem legalabbis -, persze az se jo. Ki lehet kapni, de nem igy. Egy kozepcsapattol 4 golt kapni tobb mint kellemetlen. Ugy hogy raadasul vezettunk. 3 tizigol ide vagy oda, kar lenne erre fogni, ott voltak a 16oson belul, kiharcoltak, vmelyik jatekosunk meg gyoker volt. Kar ezen kattogni. Megadtak, 4-1, ennyi a lenyeg. Ki lehetett volna kapni 1-0-ra, biztos nem menne ennyire ez a haborgas. De ez a 4-1 kurva ciki.Realista24 írta: Az egész Liga kacifantos jelenleg, és lemaradva sem vagyunk a sok szar ellenére.