Alap kepessegekben szerintem Jese van olyan mint Reus(csak a nemet rutinosabb).ok egy Pl... Carvajal eppen csak kinotte az iskolat es mar a Bundas masodik legjobb jobbhatvedje volt, az egy Lahm elzote meg aki mar sokkal rutinosabb volt. Kerdezem, jobb lett volna Lahm? Jelenleg mar Carvajal jobb.volt írta:Nem csak szerintem, a többség szerint.numberone1 írta:Szerinted, szerintem meg nem
Ugyanezt latom Jeseben is es Iscoban is, minek hozzunk ide Jameseket es Reusokat ha mar ok itt vannak. Abban biztos lennek, h a 2 spanyol ugyanugy kimagaslana a Bundasbol mint anno Carvajal.Meg egy pelda... Isco vezette Malaga siman lefocizta a csucsformaban levo Dortmundot Iscoval az elen.
Ezt a 2 spanyolt kellene nyomatni, ha en hoznek egy tkp-t akkor olyat aki nem 40 milla, hanem olyat aki barmelyik poszton bevetheto a tamado harmadban, aki nem akkora nev, de lehetne rotalni a barmelyik tamadoval, Lacazette, Depay..vagy hasonlo kaliberueket.
Miert gyulolnem? emberileg nincs vele bajom....Csak az olyan dolgok, h meg csak most epult fel es maris kezdoben van, mert ilyen dragan vettek. Tok feleslegesen van itt egy Porto neki a maximum. Jobb v bal szelen kikopi a tudejet, annyira gyenge fizikalisan, raadasul az egylabassaga miatt sokszor gondban van labda megjatszasoknal. Nezzetek meg ha kicsit erosen passzoljak ra a jobblabara akkor 2 erintovel vaszi at ballal.....vagy a sok alibi passz mert nem tud 1vs1-ni. A sok iveleseitol is falra megyek....tegye szivere a kezet aki szerint nem a 80 misi miatt alap kezdo.Igen, őt inkább hagyjuk mert a gyűlöleted elvakított, sajnos.