Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. december 13., szombat 13:18

Korábbi hírek Marco Reust illetően,amikor a Real Madriddal hozták szóba őt:

2014.08.18. Beckenbauer: “2015-ben a Dortmund nem lesz képes megtartani Reust. El tudom képzelni a Bayern München játékosaként. Ha lehetőség van olyan játékos leigazolására, mint ő, akkor meg kell próbálni. Ha nem a Bayern játékosa lesz, akkor valószínű egy olyan nagy klubba fog igazolni, mint a Real vagy a Manchester United.” Forrás: Madridom.hu

2014.08.27. A Real Madrid bízik a jó kapcsolatában a Dortmunddal, és szeretné ezt kihasználni arra, hogy Reust még idén nyáron Madridba költöztethesse. A Királyi Gárda elengedné azt a 7 millió eurót, amivel a német klub Sahin miatt még tartozik, valamint természetesen egy jelentősebb összeget is utalnának a játékosért cserébe. Magának a játékosnak pedig öt évre szóló, 6 millió eurós fizetést biztosító szerződést kínálnak. Forrás: Madridom.hu

2014.08.27. Ahogy tegnap beszámoltunk róla, a Real Madrid már tárgyal Reusszal a leigazolásáról, ám a Dortmund nem akarja őt elengedni semmi pénzért. Egyszerűen a csapatnak nincs elég ideje megfelelő pótlást beszerezni, és ezért mindenképp Németországban tartanák a játékost, hogy aztán meghosszabbítsák a szerződését. Florentino Pérez azonban ezt nem fogja annyiban hagyni. A klub elnöke holnap az UEFA gáláján ül tárgyalóasztalhoz a Dortmund vezetőségével, hogy megpróbálja őket meggyőzni. Az anyagiak nem jelentenek problémát tekintve, hogy a Real Madrid az idei átigazolási szezonban eddig mindössze 5 millió euró mínuszban van. Forrás: Madridom.hu

2014.08.28. Az AS szerint a Real Madrid csak 2015-től számol Reus érkezésével. A lap is megírta a La Sexta értesüléseit, amik arról szóltak, hogy a játékos képviselője kedden Madridban járt, hogy a Real vezetőivel egyeztessen. A német klub 30 millió euróra árazta be a játékost, amiből levonják Sahin 7 millió euróját, így a madridi klubnak már csak 23 millió eurót kell majd utalnia. Forrás: Madridom.hu

2014.09.04. A Real Madrid és a Dortmund vezetősége megállapodást kötött Reust illetően. A Real Madrid nem szeret egy évre előre igazolni, ezért az El Confidencial szerint egy olyan egyezség jött létre a két klub között, hogy minden, Reussal kapcsolatos történésről a Dortmundnak kötelessége tájékoztatni Pérezéket. Forrás: Madridom.hu

2014.09.06. Olly Knaack, német szakértő: “A Dortmund minden tőlük telhetőt meg fog tenni, hogy megtartsák majd Reus-t, de az is igaz, hogy a kivásárlási ára 35 millió euró, és a Bayern München jól tudja, milyen nehéz lesz a Borussiának szerződést hosszabbítani a játékossal. Ha el akar majd menni, számos csapat örömmel látná őt a keretében, szóval csak Reus-on múlik majd a döntés, a Dortmundnak nem lesz sok beleszólása”. A Bayern Münchennel kapcsolatban Reus egyébként korábban a következőt nyilatkozta: “Sok sikert kívánok Lewának és Götzének a Bayern-ben, de engem sose kapnak meg. Nem minden a pénz”. Forrás: Madridom.hu

2014.09.26. François Gallardo: “Reus egy kimagaslóan jó játékos, egy ilyen kaliber hiányzik a Real Madridból. Az érkezése néhány ember távozását jelentheti. A Real Madrid már bebiztosította magát, nincs visszaút. A Dortmund még tartozik a Realnak, amit le fognak vonni az árából, így 25 millió euró körül lesz az ára.” Forrás: Madridom.hu

2014.10.20. A német Bild szerint Marco Reus döntött, és elhagyja a Borussia Dortmund csapatát. A Real Madridot továbbra is a legfőbb esélyesként emlegetik, de a Manchester United és az FC Barcelona is komoly erőfeszítéseket fog tenni a német játékos leigazolásának érdekében. Forrás: Madridom.hu

2014.11.11. A Bernabéu Digital szerint a Real Madrid előrehaladott tárgyalásokat tudhat maga mögött Reust illetően. A madridiak célja az, hogy januárig a fő kérdésekben megállapodjanak a német csapattal, megelőzve ezzel a riválisokat. Forrás: Madridom.hu

2014.12.03. Hans Joachim Watzke, a Dortmund igazgatója: “Az a hír, ami arról szól, hogy előszerződést kötöttünk a Real Madriddal Reust illetően, hülyeség. Egyedül Marcoé a döntés, hogy hol szeretné folytatni, ha valaki kifizeti a kivásárlási árat, mi nem szólhatunk bele.” Forrás: Madridom.hu

2014.12.09. Mink Peeters, Marco Asensio és Lucas Silva után Reus lesz a Real Madrid következő célpontja és igazolása, írják a legfrissebb hírek. A Real Madrid vezetősége hat éves szerződést íratna alá a német játékossal, amely évi 6,5 millió eurós fizetést garantálna neki. Jelenlegi klubja pedig 20 millió euróval biztosan számolhatna, amely különböző opciók érvényesülése esetén tovább nőhetne. A hír szerint a Real még decemberben le szeretné zárni az üzletet, és ennek érdekében José Ángel Sánchez Dortmundba repül. Forrás: Madridom.hu

És ma pedig Gallardo újabb nyilatkozata,miszerint megszületett a megállapodás.

Ezeket után van olyan,aki azt állítja,hogy nem akarjuk őt megszerezni? Mert nekem úgy tűnik,hogy nagyon is kell Perezéknek,és vélhetően Ancelottit is megkérdezték róla,tehát ő is igent mondott. Túl sok a hír vele kapcsolatban,túl sokat cikkeznek róla,szerintem mindenki készüljön fel,hogy nemsokára ő is a csapathoz fog tartozni,ha nem most,akkor majd a nyáron. :D :shifty: :shifty: :shifty:
:goat:

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. december 13., szombat 12:24

Remy írta:
„Biztos forrásból tudom, Reus hamarosan a Real Madrid játékosa lesz, és hosszú távra tervez a királyiakkal. Több európai élcsapattól is megkeresték Marcót, őt azonban csak a blancók ajánlata érdekelte" – mondta Gallardo.
Kérdés, hogy a csapattal tart vagy az orvosokhoz ír majd alá? Amennyire bírom, annyira nem akarom, hogy leigazoljuk. Túl sokat sérült.
Gallardo? :lol: Megbízható ember. :lol: Ha ezt ő nyilatkozta, akkor szinte biztosra vehető, hogy Reus a Barçához igazol majd. :shifty:

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. december 13., szombat 12:24

Remy írta:
„Biztos forrásból tudom, Reus hamarosan a Real Madrid játékosa lesz, és hosszú távra tervez a királyiakkal. Több európai élcsapattól is megkeresték Marcót, őt azonban csak a blancók ajánlata érdekelte" – mondta Gallardo.
Kérdés, hogy a csapattal tart vagy az orvosokhoz ír majd alá? Amennyire bírom, annyira nem akarom, hogy leigazoljuk. Túl sokat sérült.
Szerintem ez miindent elárul.A manus 2 havonta elkottyant valami oltári nagy baromságot csak azért,hogy senki se feldkezzen meg róla.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 13., szombat 12:14

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. december 13., szombat 12:07

Szerintem hasonló szint a 2 liga

Egyébként el kellene dönteni, hogy mi alapján ítélünk
Legtöbb embernél teljesen logikátlan érvelések vannak. Ami az egyik ligánál pozitívnak van mondva a másiknál negatívnak

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. december 13., szombat 11:18

Sokkal kevesebb pénzből jobb focit hoznak össze a spanyolok. Nem hiába nincs sehol az angol utánpótlás és van tele a Liga külföldivel.
Igen, ezen van a lényeg. Az európai porondon elért eredmények szerintem magukért beszélnek. Spanyolban az Atleticonak nincsenek olyan lehetőségei, ming Angliában egy Spursnek, mégis tavaly a matracosok lenyomtak a két gigászt a bajnokságban, és BL-ben jelenleg a Chelsean kívűl bármelyik angolt megennék reggelire.
Arról ne is beszéljünk, hogy egy frissen feljutott Leicester le tud igazolni Cambiasso szintű játékosokat, spanyolban ilyenre mikor lesz példa?

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. december 13., szombat 11:16

De Gea jó...három top kapus van ma a világon,Courtois,Neuer meg ő...nagy fogás lenne.Kapus probléma letudva 8-10 évre...

Bale?Egyszerre de népszerűtlen lett... :hmmm: A probléma ott kezdődött vele mikor megvettük...

És olvasom hogy vki szerint a PL erősebb mint a PD...hát a spanyol csapatok azért rendre jól szerepelnek nemzetközi szinten,nem csak a két nygy,de az európa ligában is ott vannak a legjobbak közt,minden évben.Persze nem cseng olyan jól a nevük,mint egy manchesternek,egy chelseanek és még sorolhatnám...az everton is meg a spurs is patinásabb klub mint egy sevilla vagy egy valaencia pl,de ez ma már nem sokat jelent...
Azért tűnhet így,mert a két nagy annyira kiemelkedik a mezőnyből,hogy a többi jelentéktelennek hat...pedig nem rosszak.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. december 13., szombat 11:11

Remy írta:Ez nem a mi erősségünket mutatná, hanem a többi csapat gyengeségét.
Legalábbis ezt hoznák fel, ha...
Ez nagy öngól, pont tőled olvasom szinte minden hétvégén ezeket a szövegeket más csapatok kapcsán.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 13., szombat 11:04

Remy írta:
BBeno írta:ha így folytatjuk a góltermelést akár 139 gólig is eljuthatunk :lol: :lol:
De ezt csak azért érnénk el, mert esett a liga színvonala, hiszen amúgy is bohócliga a spanyol. Ez nem a mi erősségünket mutatná, hanem a többi csapat gyengeségét.

A nagy szart amúgy. Egy dologban van igazuk: kiegyenlítettebb a liga, de nem erősebb. A kedvencem, amikor írják, hogy azért nem érdekli őket az EL, mert a PL helyezés jobban fizet... Csak ugye rengeteg a pénz bármelyik csapatnál, jobbak a lehetőségek is, aztán azzal a dumával takaróznak. Érdekes, mert a Sevilla nyert is tavaly meg még egy 5. helyet is hozott. Pedig az első 3 helyet leszámítva itt is nagy a tolongás és a kiegyenlítettség. (Bilbao, Villareal, tavaly a Sociedad, Valencia...) Aztán a Sevillának nincs akkora anyagi háttere, mint pl.egy Evertonnak(jó ők nem esztelenül költenek, de ha kell simán vesznek 30 Mért egy Lukakut) vagy Spursnek.

Sokkal kevesebb pénzből jobb focit hoznak össze a spanyolok. Nem hiába nincs sehol az angol utánpótlás és van tele a Liga külföldivel.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. december 13., szombat 10:54

BBeno írta:én biztos vagyok benne hogy a PL-ben nem tudnánk ilyen számokat generálni.

itt játszunk spanyolban. ennyit érnek az ellenfeleink. nyilván emberfeletti amit a csapat művel de ehhez jó táptalaj a spanyol liga.
Szerintem pedig a PL-en még simábbban gyalogolna végig akár a Real, akár a Barca. Lehet a meccsek eleje szorosabb lenne, de a 70. perc után a seggükön vennék a levegőt az angol kis- és középcspaatok sokat futó játékosai a sok labdakergetéstől.
Merci Zizou!

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. december 13., szombat 10:47

én biztos vagyok benne hogy a PL-ben nem tudnánk ilyen számokat generálni.

itt játszunk spanyolban. ennyit érnek az ellenfeleink. nyilván emberfeletti amit a csapat művel de ehhez jó táptalaj a spanyol liga.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. december 13., szombat 10:46

Remy írta:
BBeno írta:ha így folytatjuk a góltermelést akár 139 gólig is eljuthatunk :lol: :lol:
De ezt csak azért érnénk el, mert esett a liga színvonala, hiszen amúgy is bohócliga a spanyol. Ez nem a mi erősségünket mutatná, hanem a többi csapat gyengeségét.

Soha nem értettem mire jó ez...oké, lehet hogy ezt hoznák fel, de mi a halálért kell mindenhez...MINDENHEZ neked is hozzá írni a negatívumaidat? Vald be, hogy élvezed :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 13., szombat 10:40

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. december 13., szombat 10:31

ha így folytatjuk a góltermelést akár 139 gólig is eljuthatunk :lol: :lol:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. december 13., szombat 9:54

torjack írta:Khedira helyére egy makkegészséges Gündogan, Bale helyére (ha nem kapja össze magát) egy fullos Reus, Chica helyett meg Paco Alcacer, aztán meg is vagyunk.

Majd mentés és Fifából kilépés. :mrgreen:
Az első kettő még a fifában is állandóan sérült lenne :lol:

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2014. december 12., péntek 19:20

Realista24 írta:
szinte kizárt, h eladja. legalábbis sztem.
Nem is akarja eladni, de kérdés, hogy meg tudja-e tartani.
Azért De Geának Atma ide vagy oda, óriási lehetőség lenne a Real, spanyol kapusként, Casillas örökébe lépni, ahogy azt majd a válogatottban is teszi.
Pontosan.
Ha ő akar lenni az első számú kapus a válogatottba az elkövetkezendő 10 évre,akkor a Real Madridba kell védenie.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. december 12., péntek 18:28

Khedira helyére egy makkegészséges Gündogan, Bale helyére (ha nem kapja össze magát) egy fullos Reus, Chica helyett meg Paco Alcacer, aztán meg is vagyunk.

Majd mentés és Fifából kilépés. :mrgreen:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2014. december 12., péntek 18:22

Szerintem sem kellene, hogy kapus kérdés legyen. Casillas ok, bár nekem vannak fenttartásaim, nem vagyok nyugodt a kijöveteleknél. Navas pedig totál rendszertelenül lép pályára. Szerintem ha több lehetösége lenne jobb lehetne.

Sterling totálisan felesleges lenne. Én elégedett vagyok a kerettel, max a kp-ra jöhetne valaki és a lényeg, hogy Khedira a kezdö közelebe se tudjon kerülni.

Balet meg egyértelmüen nem adnám el. Ha nincs is formában soksxor meg tudja teremteni a különbséget.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 12., péntek 17:58

Toti írta:egyébként miért van kapuskérdés?
navast senki nem tudja elképzelni elsőszámú kapusnak nálunk?
egy állat a csávó, egy megrögzött. sztem iszonyat jó kapus, összeszámolni sem lehetne hány hsz volt, ahol a leigazolása mellett kardoskodtunk.
Az eddigiek alapján nekem nem úgy tűnik, hogy itt Navas valaha is kezdő kapus lesz hosszútávon. Szóval Casillas után mindenképp lesz egy kapusigazolás. De Gea meg pont kapóra jön. Én bírom Navast, de esélytelen sajnos. Nincs elég nagy neve.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 12., péntek 17:56

szinte kizárt, h eladja. legalábbis sztem.
Nem is akarja eladni, de kérdés, hogy meg tudja-e tartani.
Azért De Geának Atma ide vagy oda, óriási lehetőség lenne a Real, spanyol kapusként, Casillas örökébe lépni, ahogy azt majd a válogatottban is teszi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: