Kérdésed fölött vagy elsiklottam, vagy nem éreztem igazán kérdésnek, inkább gúnyolódásnak. Most sem tudom, hogy melyikre gondolsz. Talán erre?Realista24 írta: Világos, én is ezért kérdeztem tőle amit. De válasz helyett jött a szokásos “állítsuk be áldozatnak magunkat” stílus, egy sima válasz helyett.
""Bennem az merült fel hogy benyat is egetett volna e plusz fel óra miatt vagy akkor azért megtalálja a megoldást.""
Mert ezt alapvetően sértésként is fel lehet fogni, de ha csak nem sikerült megfogalmazni a kérdést, akkor válaszolok. BÁRMIT megteszek a gyermekemért, nem vagyok szarrágó.
Nem. Továbbra is várom a ""megoldást"", ha úgy gondolod, hogy Te tudod és segíteni szeretnél másoknak.Realista24 írta:kiserik írta: R24: kíváncsi vagyok arra a megoldásra, mert nekem valahogy nem jut eszembe jobb.
Tehát nem tudod hogy mit kell vagy lehet csinálni ha a gyerek 30 perce alszik és megállsz a kocsival es esetleg felébred?
Alapvetően jól alszik, de aktív, érdeklődő is. Sokszor előfordult, hogy továbbaludt a kocsiban, de volt olyan is, hogy felébredt és akkor azonnal ""cica, kutya, motor, stb"", estefelé meg túlpörögött, aztán csak szenvedett ő is és mi is. Jobb a békesség alapon ezért HA előfordul, hogy elalszik az alvásidő közelében az autóan, akkor bizony kicsit kinyújtjuk az autózás idejét.