Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. október 16., szerda 18:13

h3x0r írta:
halamadrid írta: azt mondta, hogy ne változtassam meg a jelszavam, mert ha megteszem, úgy már "nem tud értem felelősséget vállalni", amit nem fejtett ki bővebben.
Mert ugyanazt a fiokot tobbszor eladja. :lol: Ha valaki megvaltoztatja a jelszot, az email cim ugyis nala van. Ez a jobbik eset, az is lehet, hogy par het utan siman megvaltoztatja a jelszot te meg hoppon maradsz, se penz, se torrentezes. Mit tennel? A rendorsegre ugyse mehetsz.
halamadrid írta:

Igen, de ez sajnos nem segít a döntéshozatalban. Miért vagytok ilyen szigorúk a fiókok árusításával?
Azert milyen ez mar, hogy meg a lopas lehetoseget is penzert aruljak. :lol: :fpalm:

ferni arra celoz, hogy eleg lett volna beirni forumra, hogy kell egy meghivo. Ha meg aktualis, irj ram es kuldok egyet. :coffee:
Közben megoldótt, de azért köszönöm. De milyen lopás lehetőségére gondolsz?

Egyébként itt a FB-csoport megint, ahol árusítják, hátha rájön valaki a trükkre: https://www.facebook.com/groups/7606045 ... cale=hu_HU

Túl szépnek tűnt, hogy igaz legyen, mégis több száz pozitív visszajelzés volt a posztok alatt. Igaz, a moderátortól függött, hogy mit enged ki. Elsőre nem tudtam eldönteni, hogy megéri-e megkockáztatni.
De mégis, rengeteg elégedett vásárló. Akkor hogy működik az egész? Több ember használ egy prémium fiókot, és nem tudnak egymásról? Nem látják egymás letöltéseit?
Mert ez a sok ember biztos nem kamu fiók, de akkor hogy oldotta meg az árusító tag?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 16., szerda 18:07

ferni írta:
dortev írta:

A jumpscare mondjuk a saját kontextusában is dedó szerintem. :D Mármint szó szerint. Művészetileg egyenértékű azzal, mint amikor Ferike a sündisznó csoportból kiugrik Fannika elé és jól megijeszti. Egyik legelemibb, legkönnyebben triggerelhető sebezhetősége a nézőnek; egy bazári attrakció, a tényleges horror létrehozásának megúszási kísérlete a horror illúziójával. Ehhez képest a Terrifier high art.
Fura ilyen magvas gondolatokat olvasni a Remy-féle kritikák után, írhatnál gyakrabban is... :kalapos:

Már szegény Faust se mer írni ide ilyen okosakat, aki még ért hozzá, mert tudja kapunk cserébe egy Halálos Iramban 23 kritikát :shutup:
De akar az ilyen magasroptu hsz-ek helyett te is irhatnal ertelmeset ide. Akar… :coffee: :kalapos:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. október 16., szerda 18:01

nzooli93 írta: Emlékszem a 2022es Batman vetítésen is tele voltak kisgyerekek szülőkkel , azt néztek furán,mikor indult egy horror filmbe illő gyilkossággal. Gondolom azt hitték valami Thor féle cukisag lesz.
A Barbie is hasonló lehetett. Sok szülő meg 3 percnyi fáradságot nem vesz, hogy megnézze a trailer-t, esetleg 5 percet olvasson, hogy mi is várhat rá.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. október 16., szerda 17:49

Hat mirol irjak Ferenc, most mondd meg.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 16., szerda 17:24

dortev írta:
Remy írta: Nem tudom, hogy mikor mutattak utoljara be amugy ennyire brutal horrort a nagykozonsegnek. Fureszek meg a jumpscare fele szarok ovoda ehhez kepest.
A jumpscare mondjuk a saját kontextusában is dedó szerintem. :D Mármint szó szerint. Művészetileg egyenértékű azzal, mint amikor Ferike a sündisznó csoportból kiugrik Fannika elé és jól megijeszti. Egyik legelemibb, legkönnyebben triggerelhető sebezhetősége a nézőnek; egy bazári attrakció, a tényleges horror létrehozásának megúszási kísérlete a horror illúziójával. Ehhez képest a Terrifier high art.
Fura ilyen magvas gondolatokat olvasni a Remy-féle kritikák után, írhatnál gyakrabban is... :kalapos:

Már szegény Faust se mer írni ide ilyen okosakat, aki még ért hozzá, mert tudja kapunk cserébe egy Halálos Iramban 23 kritikát :shutup:

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: dortev » 2024. október 16., szerda 15:59

Remy írta: Nem tudom, hogy mikor mutattak utoljara be amugy ennyire brutal horrort a nagykozonsegnek. Fureszek meg a jumpscare fele szarok ovoda ehhez kepest.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 16., szerda 15:31

Nem tudom, hogy mikor mutattak utoljara be amugy ennyire brutal horrort a nagykozonsegnek. Fureszek meg a jumpscare fele szarok ovoda ehhez kepest.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. október 16., szerda 15:31

Emlékszem a 2022es Batman vetítésen is tele voltak kisgyerekek szülőkkel , azt néztek furán,mikor indult egy horror filmbe illő gyilkossággal. Gondolom azt hitték valami Thor féle cukisag lesz.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 16., szerda 15:24

mennek majd a hobbitok, zombik, telefonnyomkodo amugy total homaly szulok kisgyerekkel, lesz majd siras csodalkozas :lol: :lol: :lol:
thereisonly1ronaldo

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 16., szerda 15:02

hehetheoriginal írta:
Remy írta: Honap vegen lesz Becsben Terrifier 3 vetites. Kivancsi leszek a kozonsegre. :mrgreen:

Lehet matol jegyet venni, ha esetleg valaki tervezi.
Nyitojelenet allitolag kulonosen finom, szerb filmhez hasonlo.
Nyilvan be kell tiltani majd, varom a kozfelhaborodast
Imadom, mikor az emberek azt hiszik, hogy az adott film mindig mindenkinek szol. Meg mintha kotelezo lenne megnezni. :lol:

Nem tetszik ami benne van egy FILMBEN? Ne nezd. Teljesen egyszeru dolog.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 16., szerda 14:51

Remy írta: Honap vegen lesz Becsben Terrifier 3 vetites. Kivancsi leszek a kozonsegre. :mrgreen:

Nyitojelenet allitolag kulonosen finom, szerb filmhez hasonlo.
Nyilvan be kell tiltani majd, varom a kozfelhaborodast
thereisonly1ronaldo

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. október 16., szerda 14:33

Komolyabb Remy downvote-rendszer van kiépítve, mint a Facebookon fityesz likerendszer :mrgreen:

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 16., szerda 13:50

Honap vegen lesz Becsben Terrifier 3 vetites. Kivancsi leszek a kozonsegre. :mrgreen:

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 16., szerda 10:13

Faust írta:
dortev írta:

Ha valakit mélyebben érdekel a filmművészet, akkor a publikus torrentfelhozatal egy vicc. Sok dolog még ncore-on sincs fent, vagy ha mégis, akkor gyakran csak szutyok minőségben. Gondolok itt például a film noirokra, pre-Code filmekre, giallokra, exploitationre/grindhouse-ra stb. A YTS felhozatala és az életben lévő torrentek száma ugyan meglepően jó, de a profiljuk a gané bitráta, ami nézhetetlen minőséget eredményez. Szóval ha valakit igazán érdekelnek a filmek, akkor kvázi elengedhetetlen pár magasabb színvonalú privát tracker.
Egyebkent, bar az is eleg fluid, de ha ilyen az erdeklodeset, tudom ajanlani a mubit, nagyon fasza streaming service folyamatosan valtozo tartalommal. Ha keresel youtubeon szponzoralt videot, az elso honap ingyen van (tudok is kuldeni). Magyar felirat nincs, gondolom nem is lesz.
Mi ez az ava :lol: :lol: TOP :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. október 16., szerda 10:03

hehetheoriginal írta: mint kb barmelyik nagy torrentportal :roll:
hacsak nem kifejezetten magyar dolgokat akar az ember, hat de az meg mind szar :kalapos:
azt tudom, en nem nezegetnem, meg szamolgatnam, hogy mennyit seedeltem vissza, egesz nap tekerve az ssd-t....
Én pl. magyar nyelvű könyvek miatt tartom fent az accot. Egy ideig nem használtam és meg is b***tak, inaktívba raktak és kellett fizessek hogy vissza engedjenek, de egy annyit megért.
Mostanság filmet nem töltök le, de valahogy csak biztosabb forrás mint valami random oldalról.
Vannak magyarul is filmek, ami azért jó mert asszony szinkronnal nézi a filmeket, én inkább olvasom az angol feliratot (eléggé süket vagyok, nem tudom lekövetni az eredeti hangot, a magyart is csak nagyon hangosan).
Szóval nekem pl. hasznos.

dortev

HozzászólásSzerző: dortev » 2024. október 16., szerda 9:45

Faust írta: Egyebkent, bar az is eleg fluid, de ha ilyen az erdeklodeset, tudom ajanlani a mubit, nagyon fasza streaming service folyamatosan valtozo tartalommal. Ha keresel youtubeon szponzoralt videot, az elso honap ingyen van (tudok is kuldeni). Magyar felirat nincs, gondolom nem is lesz.
Mubim van, azon kevés streaming szolgáltatók egyike, akiket szívesen megdobok a pénzemmel. De köszi a tippet ettől függetlenül is. :)

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. október 16., szerda 9:40

dortev írta:
hehetheoriginal írta: csak mert mindent megtalalsz mas ingyenes torrentoldalakon is, ha nem akar az ember semmiert se fizetni pl.... :coffee:
Ha valakit mélyebben érdekel a filmművészet, akkor a publikus torrentfelhozatal egy vicc. Sok dolog még ncore-on sincs fent, vagy ha mégis, akkor gyakran csak szutyok minőségben. Gondolok itt például a film noirokra, pre-Code filmekre, giallokra, exploitationre/grindhouse-ra stb. A YTS felhozatala és az életben lévő torrentek száma ugyan meglepően jó, de a profiljuk a gané bitráta, ami nézhetetlen minőséget eredményez. Szóval ha valakit igazán érdekelnek a filmek, akkor kvázi elengedhetetlen pár magasabb színvonalú privát tracker.
Egyebkent, bar az is eleg fluid, de ha ilyen az erdeklodeset, tudom ajanlani a mubit, nagyon fasza streaming service folyamatosan valtozo tartalommal. Ha keresel youtubeon szponzoralt videot, az elso honap ingyen van (tudok is kuldeni). Magyar felirat nincs, gondolom nem is lesz.

dortev

HozzászólásSzerző: dortev » 2024. október 16., szerda 9:38

hehetheoriginal írta: oke, en csak annyit mondok, ha lenne ezekbol a filmekbol olyan fullos minosegu digitalizalt valtozat, amit mondasz, akkor megtalalhato lenne neten.
annyi a kulonbseg, hogy te bottal keresteted, en meg raszanok par percet, de a vegeredmeny ugyanaz.
A bot csak a meglévő torrent trackereimen keres, nem random, sketchy helyeken, bár igazából nem tudom mit implikálsz. És szerencsére vannak bőven Bluray digitalizációk, folyamatosan készülnek, és hálistennek már elmondható, hogy elég niche filmekből is inkább találni, mint nem. Itt van azért pár ismertebb, de viszonylag régi film példának:
https://www.blu-ray.com/movies/The-Nigh ... ray/94663/
https://www.blu-ray.com/The-Evil-Dead/21105/
https://www.blu-ray.com/movies/Citizen- ... ay/166118/

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 16., szerda 9:27

oke, en csak annyit mondok, ha lenne ezekbol a filmekbol olyan fullos minosegu digitalizalt valtozat, amit mondasz, akkor megtalalhato lenne neten.
annyi a kulonbseg, hogy te bottal keresteted, en meg raszanok par percet, de a vegeredmeny ugyanaz.
thereisonly1ronaldo

dortev

HozzászólásSzerző: dortev » 2024. október 16., szerda 9:22

hehetheoriginal írta: hat ha te megtalalod ezeket a filmeket bluray, 4k akarmi minosegben, mikor anno eleve nem ugy vettek fel oket, az tisztelet.
hacsak a szovjet botjaid le nem forgatjak gyorsba neked ujra megint :kalapos:
Ugye ezek javarészt 35 mm-es filmekre lettek rögzítve, amelynek a felbontása 5600*3620 pixelig terjed. Máskülönben a modern 35 mm-es filmek elég ergyán néznének ki, és ugye azokból nem is lenne Bluray digitális scan. A botot pedig én "üzemeltetem", ahogy azt írtam. :) Itt megtalálhatod, forráskóddal együtt. Nem egy shady valami. Ezt futtatom a home szerveremen, ami az automatizáció kiindulási pontja az én esetemben.

Vissza: