De gyerekekrol beszeltunk, nem dolgozo felnottekrol, ha jobban elolvasod a kommentet.miro. írta:Egy szoval nem irtam hogy az. O allitja be annak.Realista24 írta:
Mert olyan ordogtol valo, hogy az ember munka kozben, amikor amugy is gep elott van, potyogi ide a hulyeseget nap mint nap.
Üdv a masodik helyrol![]()
Csak pont ugyanazt csinalja.

Egyéb sportok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Egyéb sportok
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Egy szoval nem irtam hogy az. O allitja be annak.Realista24 írta:Mert olyan ordogtol valo, hogy az ember munka kozben, amikor amugy is gep elott van, potyogi ide a hulyeseget nap mint nap.miro. írta:
Numero uno.![]()
Üdv a masodik helyrol![]()
Csak pont ugyanazt csinalja.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mert olyan ordogtol valo, hogy az ember munka kozben, amikor amugy is gep elott van, potyogi ide a hulyeseget nap mint nap.miro. írta:hehetheoriginal írta: mert mindenki otthon van a gép előtt meg nyomkodja a balfasz social mediat.....Numero uno.Elmúlt 30 nap
01. hehetheoriginal
(360 hozzászólás)![]()
Üdv a masodik helyrol

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jo, de o a rendszer aldozata. Ha minden jol menne, Phelps elott lenne az olimpiai ranglistan.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
hehetheoriginal írta: mert mindenki otthon van a gép előtt meg nyomkodja a balfasz social mediat.....
Numero uno.Elmúlt 30 nap
01. hehetheoriginal
(360 hozzászólás)

Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Van ra sanszrealfan írta:ezt nem értem most. kb ugyanezt írtam, hogy ezért kéne inkább a tömegsportot támogatni, olcsóbb és kifizetődöbb, erre értettem, hogy hasznosabb. mintha kicsit belekeveredtél volna az érvelésbeRealista24 írta:
Mivel a sport es az egeszsegügy sok esetben kez a kezben jar (legfokeppen hosszutavon), ezert nem tudom a kettot elvonatkoztatni egymastol.![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
ezt nem értem most. kb ugyanezt írtam, hogy ezért kéne inkább a tömegsportot támogatni, olcsóbb és kifizetődöbb, erre értettem, hogy hasznosabb. mintha kicsit belekeveredtél volna az érvelésbeRealista24 írta:Mivel a sport es az egeszsegügy sok esetben kez a kezben jar (legfokeppen hosszutavon), ezert nem tudom a kettot elvonatkoztatni egymastol.realfan írta:
nem a kifejezés a lényeg szerintem(értem én mire gondolsz, inkább te nem akarod azt, amire én), hanem a fontossági sorrend, az élsport (vagy ahogy akarod nevezni, ha ez nem tetszik
) pedig egy csomó másik fontosabb dolog után jön csak.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
En meg mondom, hogy lonak a f.szat.

a mondókám arról szólt, hogy a roncstársadalom a felelős, hogy nincs tömegsport.
minden mindennel összefügg, az államnak nagy része van abban, hogy igy lebutult a társadalom és ilyen ostoba semmirekellő szülők vannak.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mivel a sport es az egeszsegügy sok esetben kez a kezben jar (legfokeppen hosszutavon), ezert nem tudom a kettot elvonatkoztatni egymastol.realfan írta:nem a kifejezés a lényeg szerintem(értem én mire gondolsz, inkább te nem akarod azt, amire énRealista24 írta:
Semmit, akkor jol van.![]()
Annyira leragadtatok az elsport kifejezesnel, hogy felelmetes. Mindegy is, mert nem jutunk egyrol a kettore.), hanem a fontossági sorrend, az élsport (vagy ahogy akarod nevezni, ha ez nem tetszik
) pedig egy csomó másik fontosabb dolog után jön csak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
nem a kifejezés a lényeg szerintem(értem én mire gondolsz, inkább te nem akarod azt, amire énRealista24 írta:Semmit, akkor jol van.realfan írta:
kb semmit, csepp a tengerbe, míg élsportra mennek a milliárdok. nekem nem lenne gondom az ilyen költésekkel meg a határontúli támogatásokkal meg semmivel, ha közben az ország rendben lenne és simán futná ilyen "luxusköltésre", de rohadtul nem vagyunk ebben a helyzetben![]()
viszont élsport nélkül meg van tömegsport és nem is annyira költséges, viszont a haszna nagyobb(persze ennek nem pénzben, de akinek csak az számít)...![]()
Annyira leragadtatok az elsport kifejezesnel, hogy felelmetes. Mindegy is, mert nem jutunk egyrol a kettore.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De most akkor mit rohogsz, amikor pontosan tudod, hogy mirol szol a tomegsport.hehetheoriginal írta: milyen tömegsport?![]()
![]()
![]()
ugy nőttem fel, hogy suli után - néha közben is -, hétvégén, pláne nyáron, egész nap ment kinn a foci, kosárlabda, mindenki ismert mindenkit, rengeteg gyerek, tinédzser, reggeltől estig.
most mi a fasz van a grundon?
vagy nincs is grund vagy zárt kapus és csak a környéken lakóknak van kulcsa pl, vagy szét van baszva, vagy pár hajléktalan lakik ott, mert mindenki otthon van a gép előtt meg nyomkodja a balfasz social mediat.....
aztán aki akar valamit a sporttól, az elmegy klubba, ahol megölik a kreativitást, ahol azt tanítják hogy kell passzolni, tanítják geci hogy kell focizni, már régen rosszilyen mindenféle könybvől betanult wishes murinnyók
aztán csodálkozunk, hogy szar az egész sportág, ahogy van.
A helyszinek, az eszkozok es minden adott ahhoz, hogy a gyerekek sportolni jarjanak, csak a szulok jo resze ra se szarik, es engedik egesz nap a telefonon meg jatekokon logni a kolykoket.
Nalunk is van, hogy nem akar menni edzesre a gyerek, mert a haverok a jatszon vannak, rollereznek, lent nyomjak a szaros telefont, stb., es hogy o is inkabb odamenne. En meg mondom, hogy lonak a f.szat.
Szerintem itt ugyanugy az embere/szuloe a felelosseg, mint amit irtam az eü eseteben. Ha nem szaladgalna mindenki minden szarral Nikahoz (marmint rendelesi idoben) vagy tudna merteket tartani, es nem a detoxban fekudne hetvegente, mint ziro, akkor a varakozasi ido is kevesebb lenne.
Ha a szulo bizony rakenyszeritene a gyereket arra, hogy akkor is sportolsz valamit, ha tetszik, ha nem, akkor nem lenne ennyi kockafeju eletkeptelen gyerek az utcakon. Akik majd par ev mulva cigiznek, netan drogoznak es nyilvan isznak, hogy aztan mehessenek a dokihoz.
Mondhatnek hasonlot a sulira is. Most mar menobb bemenni megverni a tanart ket rossz jegy miatt, mintsem a gyerekkel leulni tanulni mondjuk. Szar az oktatas, ahogy az egeszsegugy is, de otthon is tenni lehetne/kellene valamit.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azt en is neztem, hogy mar a regi palyak, ami fel volt szorva kicsit salakkal meg volt ott 2 kapu teljesen eltuntek, de mar egy olyan teruletet sem latok, ahova le lehet toszni 2 pulovert cipot akarmit, hogy az a kapu, aztan uccuneki. Minden terulet ahova nincs vmi epitve, vagy elkeritve az ertelmezhetetlen ma, es muszaj oda tenni vmit, meg ha egy tetves kerites is az.hehetheoriginal írta: milyen tömegsport?![]()
![]()
![]()
ugy nőttem fel, hogy suli után - néha közben is -, hétvégén, pláne nyáron, egész nap ment kinn a foci, kosárlabda, mindenki ismert mindenkit, rengeteg gyerek, tinédzser, reggeltől estig.
vagy nincs is grund vagy zárt kapus és csak a környéken lakóknak van kulcsa pl, vagy szét van baszva, vagy pár hajléktalan lakik ott, mert mindenki otthon van a gép előtt meg nyomkodja a balfasz social mediat.....
aztán aki akar valamit a sporttól, az elmegy klubba, ahol megölik a kreativitást, ahol azt tanítják hogy kell passzolni, tanítják geci hogy kell focizni, már régen rosszilyen mindenféle könybvől betanult wishes murinnyók
Mondjuk anno a vidamparkban volt egy 20 m^2-es terulet ami csak fu volt, es a vendegek folyamatosan kerdezgettek mi van ott, nem ertettek mi az hogy ott nincs semmi jatek vagy vmi szar amire ulni allni lehet, vagy dobalni bele a penzt.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
milyen tömegsport?
aztán aki akar valamit a sporttól, az elmegy klubba, ahol megölik a kreativitást, ahol azt tanítják hogy kell passzolni, tanítják geci hogy kell focizni, már régen rossz
ilyen mindenféle könybvől betanult wishes murinnyók 

aztán aki akar valamit a sporttól, az elmegy klubba, ahol megölik a kreativitást, ahol azt tanítják hogy kell passzolni, tanítják geci hogy kell focizni, már régen rossz

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Semmit, akkor jol van.realfan írta:kb semmit, csepp a tengerbe, míg élsportra mennek a milliárdok. nekem nem lenne gondom az ilyen költésekkel meg a határontúli támogatásokkal meg semmivel, ha közben az ország rendben lenne és simán futná ilyen "luxusköltésre", de rohadtul nem vagyunk ebben a helyzetbenRealista24 írta:
Es ha annyi, mint halottnak a csok, akkor mar rendben van, hogy egy teljesen ertelmetlen projekt kapja meg? Azt ne mondd, hogy nem szamitana egy falusi iskolanak, ovodanak vagy mondjuk orvosi rendelonek?
Amugy meg nincs elsport tomegsport nelkul.![]()
viszont élsport nélkül meg van tömegsport és nem is annyira költséges, viszont a haszna nagyobb(persze ennek nem pénzben, de akinek csak az számít)...

Annyira leragadtatok az elsport kifejezesnel, hogy felelmetes. Mindegy is, mert nem jutunk egyrol a kettore.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
kb semmit, csepp a tengerbe, míg élsportra mennek a milliárdok. nekem nem lenne gondom az ilyen költésekkel meg a határontúli támogatásokkal meg semmivel, ha közben az ország rendben lenne és simán futná ilyen "luxusköltésre", de rohadtul nem vagyunk ebben a helyzetbenRealista24 írta:Es ha annyi, mint halottnak a csok, akkor mar rendben van, hogy egy teljesen ertelmetlen projekt kapja meg? Azt ne mondd, hogy nem szamitana egy falusi iskolanak, ovodanak vagy mondjuk orvosi rendelonek?realfan írta:
amiből egy suli, de főleg az egészségügynek halottnak a csók![]()
![]()
nekem nem fontos az élsport, picit sem, a tömegsportnak több értelme van, az a lakosság nagyrészének előny, míg azh élsport alig pár százaléknakideáélis esetben mindkettőre jutna persze, akkor a sporttól sem sajnálom, de míg csak az egykre van, inkább a társadalmilag hasznos dologra költeném, mint pár ember élsportjára
Amugy meg nincs elsport tomegsport nelkul.

viszont élsport nélkül meg van tömegsport és nem is annyira költséges, viszont a haszna nagyobb(persze ennek nem pénzben, de akinek csak az számít)...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hat minimum… ugyis LA, Toretto csalad varosa.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Jól elcseszték hogy nem Vin Diesel driftelt be egy Mustanggal a lánggért, mi?Remy írta:Hollywoodhoz van köze, és LA-ben lesz 28-ban. Gondolom ezért.BlancoMark írta:
De mi koze van Parizshoz.Anno Londonban peldaul ha jol emlekszem az egesz unnepseg a brit kulturarol szolt brit emberekkel.
12-ben Rowan Atkinson ment nagyot.![]()
![]()

- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Ha az egész Cruisos részletet megnézed, akkor abból kiderül, hogy megkapja az olimpiai zászlót és elviszi LA és feldíszíti a Hollywood táblát. Tulajdonképpen átvette LA nevében Párizstól a stafétátBlancoMark írta:De mi koze van Parizshoz.hehetheoriginal írta: most nézem öreg cruise tamás hogy odatette a záróünnepséget![]()
![]()
Anno Londonban peldaul ha jol emlekszem az egesz unnepseg a brit kulturarol szolt brit emberekkel.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Remy
- Kapcsolat:
Hollywoodhoz van köze, és LA-ben lesz 28-ban. Gondolom ezért.BlancoMark írta:De mi koze van Parizshoz.hehetheoriginal írta: most nézem öreg cruise tamás hogy odatette a záróünnepséget![]()
![]()
Anno Londonban peldaul ha jol emlekszem az egesz unnepseg a brit kulturarol szolt brit emberekkel.
12-ben Rowan Atkinson ment nagyot.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots