Egyéb bajnokságok
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Klub VB 2025/Egyéb bajnokságok
nem az Auckland a probléma. amatőr csapat akiknek rendes munkájuk van és rendesen szabadságot kellett kivenniük, hogy itt legyenek. egy szép story.
de ha ezt komolyan akarja venni a fifa akkor ez nem a legjobb reklám. egymásnak feszül egy mls meg egy egyiptomi csapat jó kis 0-0val mint nyitómeccs amire senki nem volt kíváncsi és utána összerakjuk az egyik legnagyobb múltú csapatot egy amatőr csapattal. el kéne dönteni, hogy nívós tornát akarnak vagy bohóckodni.
de ha ezt komolyan akarja venni a fifa akkor ez nem a legjobb reklám. egymásnak feszül egy mls meg egy egyiptomi csapat jó kis 0-0val mint nyitómeccs amire senki nem volt kíváncsi és utána összerakjuk az egyik legnagyobb múltú csapatot egy amatőr csapattal. el kéne dönteni, hogy nívós tornát akarnak vagy bohóckodni.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ha csak par ember gondolkodik el ezek kozul a szutyok csapatok kozul az eleten es vonul vissza es kezd vmi produktivat az eletevel, mar megerte a klubvb
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szép és jó, és szeretem, mikor nem a sablon csapatok vannak kint egy eseményen, de ennek így sok értelme nincs, hogy egyből csoportmeccsen ott van egy Castilla szintű csapat.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehetheoriginal
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Remélem lesz közte 10. Meg minden ilyen jellegű meccsen.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
szoros meccs volt ez a bayern-auckland. 19 perc alatt még csak 3-0. még utánpótlás elleni edzőmeccsnek is gyenge lenne.
- hehetheoriginal
Komolytalan ez, vilag legnagyobb sportja, de a 90%-at be lehetne zarni a picsaba, annyira amator
Remelem bayern nem all le, es elmennek 10ig
Remelem bayern nem all le, es elmennek 10ig
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2025. június 15., vasárnap 18:22-kor.
thereisonly1ronaldo
- nzooli93
Ennek így van értelme

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Köszönöm a megerősítést a többieknek, Üdv a közösségben!Csaba82HUN írta:Valóban? Nézd már végig a Match4 programját…lordgabi írta:
Match 4 adni fogja, ha már TV.
https://i.redd.it/cema3liw3xfe1.png

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
gondolom mivel azt a látszatot akarják kelteni, hogy ez valami nagyon brutál torna ezért ha beraknák szezon elé sehogy nem tudnák lemosni a mikiegér jelzőt.wZoLee7 írta: Nem jó az időpont, de amúgy simán lehetne helyettesíteni egy felkészülést ezzel. 7 meccs annak aki a döntőig megy. Ha a szezon rajthoz közelebb tették volna, most lehetne nyaralni, utána a csoport az kb pont a nyári meccseknek felel meg és utána max 4 meccs a kupáért. Megfelelően használva a keretet és az utánpótlást teljesen jó is lehetne. Amúgy mi a torna után tervezünk nyári felkészülést is pár meccsel valahol a világ végén még?
Eddig amúgy hatalmas katyvasz mert még meg se rendezték de már rekorderek vagyunk.

Értem én, hogy az elmúlt években clubvbnek hívták az interkontinentális kupát de ez akkor is katasztrófa így. Az összes interkontinentális kupánkat ami egy ideig klub vbnek volt elnevezve ideszámolják viszont az ideit ami szintén interkontinentális kupa csak már a neve is az azt nem

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
en ott beszurnek egy 3 het nyaralast/szunetet, majd augusztus elejen kezdjuk megint az alapozast, bajnoksag 17-én indul
thereisonly1ronaldo
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem jó az időpont, de amúgy simán lehetne helyettesíteni egy felkészülést ezzel. 7 meccs annak aki a döntőig megy. Ha a szezon rajthoz közelebb tették volna, most lehetne nyaralni, utána a csoport az kb pont a nyári meccseknek felel meg és utána max 4 meccs a kupáért. Megfelelően használva a keretet és az utánpótlást teljesen jó is lehetne. Amúgy mi a torna után tervezünk nyári felkészülést is pár meccsel valahol a világ végén még?
Igen, a második kommentemben már linkeltem a match4 részéről, csak előtt magamat is bezavartam, sorry. Szóval a lényeg, hogy a Match4en és az M4en minden meccset lehet nézni.ToniKroos írta:Nem tudom milyen updatet találtál, de: "Nagyon boldogok vagyunk, hogy sikerült megállapodnunk a közvetítési jogokról, így biztossá vált, hogy a magyarországi futballszurkolók az összes mérkőzést láthatják televízióban, magyar kommentárral." - Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója.bluebike írta:
Valószínűleg azért, mert nagyon az utolsó pillanatban lett egyáltalán hivatalos, hogy közvetítenek ezek a csatornák, és még nem írták át a műsorújságokat. De ja, ígéret szerint közvetíteni fogják ezeket a meccseket.
Illetve update; nem adnak le minden meccset, szóval passz, hogy mi lesz ebből a káoszból.Az biztos egyelőre, hohy az első meccsünket adja a Match4. A többit meg még úgyis van idő eldönteni
![]()
Fúúú, gusztustalan egy torna ez, kedvem lenne kihagyni sztrájkolásul. Dehát Xabi miatt úgyis nézni fogom. Csak a Real és a Barca meccseket... oh wait

(kapják be, mekkora erőnléti előny lesz ez nekik a köv szezonban...)
Nem tudom milyen updatet találtál, de: "Nagyon boldogok vagyunk, hogy sikerült megállapodnunk a közvetítési jogokról, így biztossá vált, hogy a magyarországi futballszurkolók az összes mérkőzést láthatják televízióban, magyar kommentárral." - Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója.bluebike írta:Valószínűleg azért, mert nagyon az utolsó pillanatban lett egyáltalán hivatalos, hogy közvetítenek ezek a csatornák, és még nem írták át a műsorújságokat. De ja, ígéret szerint közvetíteni fogják ezeket a meccseket.Sierra írta:
Én port.hu-n nézem de én se látom se a Match4-nél se az M4-nél a meccsünket.
Illetve update; nem adnak le minden meccset, szóval passz, hogy mi lesz ebből a káoszból.Az biztos egyelőre, hohy az első meccsünket adja a Match4. A többit meg még úgyis van idő eldönteni
![]()
Nem tudom már szerkeszteni, de ígéret szerint leadnak minden meccset élőben. Szóval tartom, hogy szerintem annyira az utolsó pillanatban jött ez közvetítési jog, hogy még megy a szervezkedés. De lehet majd nézni minden meccset élőben.bluebike írta:Valószínűleg azért, mert nagyon az utolsó pillanatban lett egyáltalán hivatalos, hogy közvetítenek ezek a csatornák, és még nem írták át a műsorújságokat. De ja, ígéret szerint közvetíteni fogják ezeket a meccseket.Sierra írta:
Én port.hu-n nézem de én se látom se a Match4-nél se az M4-nél a meccsünket.
![]()
(ha meg mégse, akkor még mindig ott van a DAZN app ingyen)
Valószínűleg azért, mert nagyon az utolsó pillanatban lett egyáltalán hivatalos, hogy közvetítenek ezek a csatornák, és még nem írták át a műsorújságokat. De ja, ígéret szerint közvetíteni fogják ezeket a meccseket.Sierra írta:Én port.hu-n nézem de én se látom se a Match4-nél se az M4-nél a meccsünket.peadani írta: Igen valóban. De ugye beböfögni valamit könnyebb mint utánanézni.
Illetve update; nem adnak le minden meccset, szóval passz, hogy mi lesz ebből a káoszból.

Én port.hu-n nézem de én se látom se a Match4-nél se az M4-nél a meccsünket.peadani írta: Igen valóban. De ugye beböfögni valamit könnyebb mint utánanézni.
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Igen valóban. De ugye beböfögni valamit könnyebb mint utánanézni.Csaba82HUN írta:Valóban? Nézd már végig a Match4 programját…lordgabi írta:
Match 4 adni fogja, ha már TV.
-
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron James,Kobe,MJ
Valóban? Nézd már végig a Match4 programját…lordgabi írta:Match 4 adni fogja, ha már TV.schranzer írta: Az M4 bár kozvetit par meccset, de csak egyetlen egy Real meccset, azt is egész jun 27.én ejjel 3kor a Salzburg ellen![]()
![]()
Ennel tobbet vartam![]()