Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ram8nes
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. március 13., csütörtök 17:29

p.csabi1 írta: Ja azt hittem hogy legalább van valami elképzelésetek úgy szidjátok Ancelottiékat. :lol:
:mrgreen:
Az hogy kit,majd Perezek eldöntik. De 8 hónap utan semmi javulas nem történt, sőt romló a tendencia. Megfaradt a kapcsolat. Ez van. Egyszer minden véget ér.

De ha Perezék úgy látják hogy nem kell változás akkor onnantól ők is hülyék lesznek gondolom. :mrgreen: :lol:
persze, mert csak az mondhatja, hogy egy leves el van sózva, akinek étterme van és főz mellé neked két másik nem elsózott levest? :lol: :ike:

Nem a mi dolgunk megmondani, hogy ki legyen az edző, nem mi kapunk rengeteg pénzt és hatalmat az ilyen döntésekért. A játékunk képének gyatra minőségét és az edzői stáb hiányosságait viszont látjuk, mert nem csak mosolygunk és hazudunk magunknak akkor is, ha most szar a leves, csak mert az elmúlt években sikerült jól befűszerezni.

Plusz nem az a baj, hogy nekünk nincs elképzelésünk a jövőről, hanem látszólag Ancelottinak nincsen már a jelenről se.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. március 13., csütörtök 17:28

Tudtam, hogy p.csabi jonni fog majd. Es amugy respect neki, amennyi energiat belenyom a kampanyba mindig. Komolyan.
Nagy valószínűséggel uresek lennenek a büntetés végrehajto intézmények, ha a vedelem igy allna hozza a dolgokhoz.
Ez mindenképp megsüvegelendő.

De a nagy kérdés, hogy hol van a masik 2 haver? Igy eléggé szelmalomharc az egész. Csak rá ne menjen pszichésen. Annyit nem ér az egész.

No effense. Esküszöm. Csak nem ertem. Nekem nem lenne ekkora akaratom, se kedvem állandóan ezt csinalni. Szarnek az egeszre. Had irjanak carlorol, amit akarnak. Nem triggerelne szét.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 13., csütörtök 17:20

Az a baj van egy rakat plusz csere már és mintha Carlo bele lenne akadva a mai napig, hogy 3 van fejben.

Folyamat kéne be jönnie a cseréknek, 5öt lehet cserélni, olyan 6-7 ember kell még a kezdő 11 mellé felépítve, akiket bármikor berakhatsz.

Túl sok perc van a kezdőkben.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 13., csütörtök 17:07

p.csabi1 írta:
Az hogy kit,majd Perezek eldöntik. De 8 hónap utan semmi javulas nem történt, sőt romló a tendencia. Megfaradt a kapcsolat. Ez van. Egyszer minden véget ér.

De ha Perezék úgy látják hogy nem kell változás akkor onnantól ők is hülyék lesznek gondolom. :mrgreen: :lol:
Nemtudom,en nem hulyeztem le soha senkit.
Kritikat meg normalisan szerintem szabad irni. Főleg,hogy egesz szezonban fos a jatekunk. De ha te elvezed,akkor örülök.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. március 13., csütörtök 17:02

Ja azt hittem hogy legalább van valami elképzelésetek úgy szidjátok Ancelottiékat. :lol:
:mrgreen:

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 13., csütörtök 16:30

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. március 13., csütörtök 16:27

hehetheoriginal írta: mint a 26-os választások.
bárkit.
Ma nagyon sziporkazol. :lol:
Elengedjuk carlot a nyaron, jovore meg a vbn beall vedekezni a braziljaiddal. :lol:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 13., csütörtök 16:26

mint a 26-os választások.
bárkit.
thereisonly1ronaldo

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. március 13., csütörtök 16:02

De amúgy ti kit hoznátok edzőnek? :hmmm:
Most komolyan?

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2025. március 13., csütörtök 15:36

Kerlon írta:
petiamadridista írta: Szerintem 2 dolog van
Vini- Mbappé kioltja egymást, sztem nem férnek egy együtt.
2. Kurva sok a meccs már. Teljesen le van darálva a keret, folyamatosak a sérülések, ilyen 1 éves kihagyások vannak.
Szét van hajtva mindenki. Sok a meccs. Ezen változtatni kell.
Interkontinetál kupa, meg plusz kör a BLben, spanyol kupa, 2 meccs a szuperkupában januárban Arábiában.
Ez így nem fenntartható.
Nem véletlen fingott ki a City sem.
Hagyjuk már ezt a sok meccs kérdést, más is tud jó focit játszani ugyanilyen terheléssel.

Több szezonon keresztül? Eredményesen is??
Az otthoni esetlegesen gyenge bajnokságból kilépve nemzetközi porondon is versenyképesen?? Ki??
City volt, de 4 év után úgy fingottak ki, hogy öröm nézni.
Pool- Barca ugyanerre a sorsa jut max 2 szezonon belül.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. március 13., csütörtök 15:04

Vagy mas szabadabban rotal.
Ez alapvetoen is gyenge oldala Ancelottinak, amit megspekelhetunk azzal, hogy itt minden kupat meg kell nyerni, vagy lengedeznek a feher zsepik (meg a madridom szakerto nepe sem lel megnyugvast). Egy csoves spanyol szuperkupan is menni kell mert Barca, meg presztizs.

Persze lehet nagy keret, es lehet rotalni is, de az is biztos, hogy esz nelkul novelik lassan evrol evre a meccsek szamat, nem veletlen a sok es komoly serules es nem veletlen szolalnak fel egyre tobben ellene.

Amig a maffia UEFA/FIFA vezetest hagyjak kizarolag a sajat zsebuk erdekei szerint dontest hozni, nagy javulas nem lesz. Azon vagyok meglepodve, hogy ezek szerint meg mindig nezik elegen a focit. A kornyezetemben szinte mindenki egyontetuen mondja, hogy a szinvonal gyenge es alig neznek meccseket.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 13., csütörtök 15:00

petiamadridista írta:
Interkontinetál kupa, meg plusz kör a BLben, spanyol kupa, 2 meccs a szuperkupában januárban Arábiában.
Ez így nem fenntartható.
Érdekes,mas edzők meg tudjak oldani a rotációt. Senki nem mondja Carlonak,hogy tobb golos elonynel tartson fent 90 percig mindenkit. Hogy néha napján 1-2 ember a padon kezdjen. Hogy a 4.osztalyu csapat ellen nem kell Valverde. Hogy tok feleslegesen ne cserelje be a serult Rudigert.stbstb.
Carlo mellett ilyen téren elment kicsit a vilag. Mindig is a legjobbakat jatszatta csak,de közben dupla annyi lett a meccs szám.
Legjobb példa mikor valogatott szünet volt,del amerikai jatekosok mindenhol padon kezdtek, be se alltak nagyon,minden nagy csapatnal, mivel semmit nem pihentek,es epp hogy beestek a klubjukhoz. Nálunk mind kezdő volt akkor is.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. március 13., csütörtök 14:51

petiamadridista írta: Szerintem 2 dolog van
2. Kurva sok a meccs már. Teljesen le van darálva a keret, folyamatosak a sérülések, ilyen 1 éves kihagyások vannak.
Ez így nem fenntartható.
Hagyjuk már ezt a sok meccs kérdést, más is tud jó focit játszani ugyanilyen terheléssel.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2025. március 13., csütörtök 13:52

Szerintem 2 dolog van
Ez így nem fenntartható.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. március 13., csütörtök 13:46

Azert mikor Ancelotti visszatert, az elso ket evben minden volt a jatek, csak szar nem. Iden van az, hogy vallatni lehetne vele, annyira botranyos.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. március 13., csütörtök 13:41

p.csabi1 írta:1.Utoljara kivel volt jó játék?
Pellegrini?
2.Ancelotti hány éve már meg Zidane is (egy évet kivéve) ugyanígy vezette menedzselte a csapatot.Akkor nem volt gond?
Mourinhoval legalabb a kontraink elmenyszamba mentek es 100 folotti szerzett golokkal zartuk a bajnoksagokat. Jo igen akkor meg volt egy Ceronaldonk meg egy Benzemank is. De ZZ alatt a 2016-2017-es szezon nagy resze is pazar volt jatek szempontjabol

Te sem 1-2 eve olvasod a forumot igy nyilvan feltunt hogy nem, akkor sem voltak sokan elegedettek a mutatott jatek meg a meccsek minosegevel, csak melle jottek az eredmenyek meg a trofeak. de lassan remelhetoleg elerunk a post Zidane-Ancelotti korszakhoz es szemleletvaltas lesz.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. március 13., csütörtök 13:39

De ne vitatkozunk ezen,ti máshogy látjátok én is máshogy látom meg gondolom ugyanígy mások is.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. március 13., csütörtök 13:30

elolvasod te egyaltalan, amit a tobbiek irnak? :D
senki sem vitatja el a mult eredmenyeit, viszont pont a multbeli rengeteg kupa utan gondoljuk ugy, hogy egy ilyen kerettel, egy Realnal nem >kizarolag< az eredmenynek kene mervadonak lenni.
masreszt meg sokan ugy csinaltok, mintha a kerdes a VAGY eredmeny, VAGY jobb jatek/keretmenedzseles/taktika lenne a kerdes.
Fel kene mar fogni h nem az eredmenyesseggel van a gond, hanem a csapat jatekaval, illetve a keretmenedzselessel.
1.Utoljara kivel volt jó játék?
Pellegrini?
2.Ancelotti hány éve már meg Zidane is (egy évet kivéve) ugyanígy vezette menedzselte a csapatot.Akkor nem volt gond?

Mindegy.
Mindenki látja hogy vannak hiányosságok,de közel sem olyan egyértelmű hogy kilehessen mondani hogy A vagy B szerintem.

Én örülök hogy egy Manchester Cityt és egy Atletico Madridot is kiejtette idén a csapat mindezek ellenére.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 13., csütörtök 13:05

Az a baj, hogy mindenki látja hol a hiba csak Carloék nem.

Kicsit kicsavarva, mert Carvajal kiesése borított mindent, de azt leszámítva eddig konkrétan csak a sérülêsek miatt vagyunk versenyben, mert amiatt kerültek pályára olyanok meg a helyükre emberkék akik kellettek.

Tegnap Modric jobbszélsőt játszott nem egyszer Fede elott

Bappé adta be a centerező LVnek a labdát

Brahim megint ki lett rakva a szélére mikor középről jobb

Mendy wtf, nem értem hogy lehetett ezt végignézni csere nélkül amit művelt, akkor jött Fran mikor nem volt választás már sérülés miatt

Olyan dolgok vannak folyamat amitől kiég az ember agya

Igen, nem jó a helyzet, igen nem teljesen tökéletes a keret, viszont az emberek azt nem tudják feldolgozni, hogy saját magunkkal cseszünk ki folyamat még pluszban.

Megesik hogy szar az egész, nem jön össze semmi stb, de mikor kirúgjuk a saját lábunkat és csodálkozunk, hogy nem megy arra nincs magyarázat

ram8nes

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. március 13., csütörtök 12:47

p.csabi1 írta: Nagyon sokan elfelejtik hogy az elmúlt években mennyi mindent tett le az asztalra ez az edzői stáb a játékosokkal együtt.
Nagyon szánalmas ami köpködés és vergődés lemegy itt egy elméletileg Real Madrid szurkolói oldalon az edzői stáb és a játékosok irányába.

Mi van ha van egy gyengébb szezon?
Semmi.
Még mindig nem robotok szerencsére hanem emberek.

Mintha nem lenne holnap és minden évben nyerni kellene valamit úgy csinálnak itt egy páran.
Voltak pedig igencsak inséges időszakok amikor egy kupa győzelemnek is úgy örültünk majom a farkának. :roll:

Mindegy én azt is megértem majd ha nem fog jönni semmi kupa a szezon végén.
elolvasod te egyaltalan, amit a tobbiek irnak? :D
senki sem vitatja el a mult eredmenyeit, viszont pont a multbeli rengeteg kupa utan gondoljuk ugy, hogy egy ilyen kerettel, egy Realnal nem >kizarolag< az eredmenynek kene mervadonak lenni.
masreszt meg sokan ugy csinaltok, mintha a kerdes a VAGY eredmeny, VAGY jobb jatek/keretmenedzseles/taktika lenne a kerdes.

nem lehet mindig brillirozni, ez egyertelmu.
nem lehet mindig vegigtamadni a meccseket mindenki ellen, az is egyertelmu.
de en szentul hiszem, hogy tudatosabban felepitett es menedzselt jatekkal el lehetne erni eredmenyeket.

tudatosban nekem az is benne van, hogy neha-neha ultra low blockban buszozunk egy city ellen, vagy szenvedunk a tamadasokkal pl. egy ilyen atleti ellen, de ha a meccseink oriasi resze nezhetetlen fostenger kb barki ellen, minden elkepzeles nelkul, az szamomra nem oke.

Vissza: