Mateo Kovačić - 23

Archívum
Süti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Mateo Kovačić - 16

HozzászólásSzerző: Süti » 2016. február 21., vasárnap 19:43

Sajnos se Ő, se Casemiro nem biztos pont ha rotálni szeretnénk a középpályát. :/
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 21., vasárnap 19:35

Most mondanám, hogy CR meg álldogál csak a szélen, de akkor persze én vagyok a hülye, mert megint csak ő lő gólt.
Karim ma is önző volt, ezért volt mindez.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 21., vasárnap 19:30

Nem volt vele semmi baj, én Zidane hülyeségét nem értem, miért jó ha egy sávban támad le két középpályásunk is az ellenfél térfelének közepén. Most mondanám, hogy CR meg álldogál csak a szélen, de akkor persze én vagyok a hülye, mert megint csak ő lő gólt.

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2016. február 21., vasárnap 19:28

Én sem vagyok eddig oda tőle. Már sosem tudjuk meg, de szerintem is Casemiro, főleg a vezetés birtokában jobb választás lehetett volna, nehezebben szaladtak volna át állandóan a középpályán, a brazil a keretünkben a legkeményebb arc. Az sem feltétlenül igaz, hogy komolyan presszionáló csapat ellen nem jó, az ATMA ellen konkrétan a meccs legjobbja volt. Kovacic teljesítménye borzalmasan hullámzó. De kié nem jelenleg ? Egyedül Navas, aki egyenletesen hozza a magas színvonalat a maga posztján.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. február 21., vasárnap 19:15

MorataMartin írta:Nekem nem tetszik a játéka. Szerintem teljesen felesleges igazolás volt. Előre játékban semmit nem tett hozzá és a középpályát sem stabilizálta. Amennyiben ez lett volna a cél akkor Inkább Casemirot tettem volna kezdőbe. A Valencia ellen is gyenge volt, de igazán parádés meccsére nem emlékszem.
Casemiro egy komolyabban presszionáló csapat ellen kuka.
Rendre hibázik, ha nincs meg a kis 3-4 métere az embertől
ZIDANE

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2016. február 21., vasárnap 19:06

Nekem nem tetszik a játéka. Szerintem teljesen felesleges igazolás volt. Előre játékban semmit nem tett hozzá és a középpályát sem stabilizálta. Amennyiben ez lett volna a cél akkor Inkább Casemirot tettem volna kezdőbe. A Valencia ellen is gyenge volt, de igazán parádés meccsére nem emlékszem.

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2016. február 18., csütörtök 20:42

Tegnapi teljesitmenye

Nagyon gyors az emberunk, nagy a kezdosebessege, dinamikus ... hihetetlenul konnyen es gyorsan felér a felpalyarol az ellenfel 16osahoz ... pont James ellentete, akinek 3-4x kell igazgatnia a labdat a laban, es igy az ellenfel vagy visszazar, vagy Jamest kenyszeriti arra, hogy egy alibi hatrapasszt toljon, es egy ujabb tamadast, letszamfolenyt akasszon meg ...
Kovacic mar masodpercekkel az atvetele elott tudja, hogy mit akar csinalni, es ezzel is veri meg sokszor az ellenfelet, aki mire eszbe kap, Kova mar meterekkel elotte jar. Szerintem o lehet az egyik kulcs a KP-nkon arra, hogy az altatasbol hirtelen atmenjunk tamadasba, nagyon gyorsan kepes sebesseget valtani, es 2 passzbol lehozza azt, amihez masnak 2x annyi kell. Teljesen beleillik abba a filozofiaba, amit Zidane szeretne jatszatni. Ja, es nem mellesleg eleg kemeny, nem fel az utkozetektol sem. :agree:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 18., csütörtök 20:09

KicsiKova fiam, te nagy játékos lehetsz, ha türelmes és okos vagy. Tegnap is nagyon tetszett, még be kell érnie, sokat tanulnia, de nagy potenciál van benned.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. december 1., kedd 13:53

Kovacic vs spanyol u21

Még a klasszikus előtt volt.
Kicsit kevesebb alibi lehetne, de szép lassan alakul a dolog.
Holnap remélem megint kezdő, Malmö ellen meg szintén. Kell a játékperc. :workout:

+ egy kis extra
Josip Brekalo | Amazing Talent Skills | 2014-15

17 évesen nem rossz. :coffee:

érdemes feliratkozni a croatian football talentsre. :Đ

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. november 28., szombat 13:25

Na jó, elfogult vagyok mostanában vele, mindenre ő sem képes... :D
Pontosabban fogalmazva, akkor beverte volna már tizennyolcról, nem s..rozott volna vele.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. november 28., szombat 13:22

Forma alapján egyértelműen a Modric-Case-Kova Kpt kéne nyomatni!

Alapból sem nagy lövő a faszi, engem nem lepett meg azzal hogy nem vállalta el onnét.
ZIDANE

realistahuni

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. november 28., szombat 13:03

egy James szintű játékos begyalogolt volna a bogyóval a kapuig
James pont nem az a fajta játékos.

Azzal meg egyetértek, hogy keveset vállal, ebben majd talán javul, de legalább nem vezet bele minden labdát az ellenfél játékosaiba, olyan emberünk már van.
Ha nem perez állítaná össze a kezdőt valószinüleg Kroosnál már rezegne a léc, mert Casemiro is kopogtat és Kova sem éppen szar.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. november 28., szombat 13:02

lordgabi írta:Keveset vállal, akkora területe volt, amikor megindult egyedül a kezdőkörből, hogy egy James szintű játékos begyalogolt volna a bogyóval a kapuig
Imádom Jamest, de pont ő nem az a begyaloglós típus. Jobb esetben van kinek leadnia a bogyót, akkor azt meg is teszi, általában jól. A rosszabbik eset, hogy beérik és elveszíti a labdát.

Nekem tetszett Kovacic játéka, szerintem a jelenlegi Kroosnál előrébb vagyunk vele.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 28., szombat 12:56

lordgabi írta:Keveset vállal, akkora területe volt, amikor megindult egyedül a kezdőkörből, hogy egy James szintű játékos begyalogolt volna a bogyóval a kapuig, 18 méterre a kaputól egy olyan szóló után lőni kell, kétszer is lelassított, kidobta a szélre inkább, alárendelte magát a támadóknak, már korábban is volt hasonló szituációban, amikor bemutatkozott például...a rá szabott feladatát mondjuk megoldotta, voltak eladott labdái, sarkazások, de erőteljes játékosról van szó, nehéz elnyomni, rengeteg ideje van még fejlődni, engem meglepett, hogy ő kezdett, majd a kupában lesz még lehetősége bizonyítani, hajrá!
Nincs még meg a kellő magabiztossága, de amint minden összejön neki nem lesz hezitálás meg ilyenek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 28., szombat 12:56

lordgabi írta:Keveset vállal, akkora területe volt, amikor megindult egyedül a kezdőkörből, hogy egy James szintű játékos begyalogolt volna a bogyóval a kapuig, 18 méterre a kaputól egy olyan szóló után lőni kell, kétszer is lelassított, kidobta a szélre inkább, alárendelte magát a támadóknak, már korábban is volt hasonló szituációban, amikor bemutatkozott például...a rá szabott feladatát mondjuk megoldotta, voltak eladott labdái, sarkazások, de erőteljes játékosról van szó, nehéz elnyomni, rengeteg ideje van még fejlődni, engem meglepett, hogy ő kezdett, majd a kupában lesz még lehetősége bizonyítani, hajrá!
Nincs még meg a kellő magabiztossága, de amint minden összejön neki nem lesz hezitálás meg ilyenek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. november 28., szombat 12:05

Keveset vállal, akkora területe volt, amikor megindult egyedül a kezdőkörből, hogy egy James szintű játékos begyalogolt volna a bogyóval a kapuig, 18 méterre a kaputól egy olyan szóló után lőni kell, kétszer is lelassított, kidobta a szélre inkább, alárendelte magát a támadóknak, már korábban is volt hasonló szituációban, amikor bemutatkozott például...a rá szabott feladatát mondjuk megoldotta, voltak eladott labdái, sarkazások, de erőteljes játékosról van szó, nehéz elnyomni, rengeteg ideje van még fejlődni, engem meglepett, hogy ő kezdett, majd a kupában lesz még lehetősége bizonyítani, hajrá!
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2015. november 28., szombat 10:04

Kerlon írta:Jól játszott ukrajnában?
Nekem tetszett. Kis passzos játékot érzi, lendületes, egyszerre 2-3 védő sem okoz gondot neki. Pont azon agyaltam,h igazából Kroos helyére lenne ő ideális. Casemiro kell a csapatba, láttuk mi volt a Barca ellen. Modric szintén kell mert egy zseni, Kroos viszont idén nulla, beraknám pár meccsre Kovát a helyére.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 28., szombat 9:54

Jól játszott ukrajnában?
K

realistahuni

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. november 22., vasárnap 10:49

Az elmúlt meccsek kp-s teljesítményei alapján azt hiszem hogy fiatal horvát barátom minden túlzás nélkül megérdemelne 3-4 meccset a kezdőben.

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2015. november 21., szombat 13:26

palesz77 írta:Vele mi történt? Nem figyeltem nagyon róla a híreket, de mintha már jó ideje visszatért volna a sérüléséből, ahhoz képest 1 hónap alatt 8 percet játszott.. Ennyire rossz volt valamikor, hogy kikerült a képből, vagy valójában nem épült még fel?
Szerintem közrejátszott ebben Casemiro szenzációs játéka, illetve tuti, hogy még nem volt 100%os. Fog ő még játszani :)

Vissza: