Isten hozott a csapatban.

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2020. június 18., csütörtök 23:38
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. május 3., vasárnap 21:14
ha már a felét megvalósítani, mint amit a fifában, jól járnák jövőre_Bushido_ írta: Ha ilyen brutál formában lesz, mint online, akkor nem lesz gond a szélső támadójátékkal!![]()
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. május 3., vasárnap 20:57
Ha ilyen brutál formában lesz, mint online, akkor nem lesz gond a szélső támadójátékkal!sebydani írta: Most a Bleacher Report által focistáknak és kosarasoknak rendezett FIFA versenyt nyerte meg.![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. május 3., vasárnap 19:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 23., hétfő 13:55
Miért kéne eladni most egy év kihagyás, amikor 3,5 millió volt, spanyol, és bőven elfér a keretben?wZoLee7 írta: Na de minek maradjon? Létszámban a sokadik akiben semmi plusz nincs. Jó a lövője, remek. De nem gyors, nem tud 1v1-ezni, nem jó fejjel. A Vini, Rodrygo, Asensio hármasból 1-et kölcsön kell adni valahová. Vinit mondjuk ha vinnék jó áron azonnal eladnám.
HozzászólásSzerző: Santi » 2020. március 23., hétfő 12:35
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. február 21., péntek 17:37
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. február 15., szombat 18:35
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. február 15., szombat 18:31
kell valaki a spanyol kvótáhozwZoLee7 írta: Na de minek maradjon?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. február 15., szombat 18:07
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. február 15., szombat 12:42
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. február 15., szombat 12:40
Ugyan mar, ennyi erovel ezt mindenkire ralehetne sutni, ha osszekapja magat. Hazard, a ket brazil, de meg Isco is elotte van a sorban. Legtobbszor sajnos Bale is. Felesleges megtartanibabaking írta: Ha összekapja magát jó kiegészítő ember lehet szerintem, a bajnokságba kell a mélység főleg a Bl mellett.
HozzászólásSzerző: babaking » 2020. február 15., szombat 10:58
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2020. február 15., szombat 9:53
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. február 15., szombat 9:28
Kupában? 2 meccs van hatra azoknak, akik dontobe jutnak...R. Carlos írta:Ha vissza is tér, szerintem egy ilyen sérülés után max egy epizód szerep juthat neki. Most jön a szezon legfontosabb szakasza. Bajnoki címért versenyben vagyunk, BL-ben is teli gázzal előre felé kéne haladni. Neki a kupában juthatott volna szerep. Ez így felejtős most, nem lesz arra időnk, hogy őt beillesszük a kirakósba. Nyáron kell őt ismét játszatni.Babinho írta: Azon kívül, hogy már edzeget lehet tudni valamit a visszatéréséről?
6 hónapja sérült meg, március környékén már talán várható lenne a visszatérése, ha jól haladt.
Valami infó?
Egyébként -bár remélem tévedni fogok és meggyőz- nem sok reményt fűzök hozzá. A sérülés előtt is gyenge volt. Max a ZZ faktor játszhat be nála is, mint Isconál.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2020. február 15., szombat 8:22
Ha vissza is tér, szerintem egy ilyen sérülés után max egy epizód szerep juthat neki. Most jön a szezon legfontosabb szakasza. Bajnoki címért versenyben vagyunk, BL-ben is teli gázzal előre felé kéne haladni. Neki a kupában juthatott volna szerep. Ez így felejtős most, nem lesz arra időnk, hogy őt beillesszük a kirakósba. Nyáron kell őt ismét játszatni.Babinho írta: Azon kívül, hogy már edzeget lehet tudni valamit a visszatéréséről?
6 hónapja sérült meg, március környékén már talán várható lenne a visszatérése, ha jól haladt.
Valami infó?
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. február 14., péntek 13:34
vagy ő lesz a nyár "sztárigazolása"ziro4vr írta: Szerintem őt nyárra tartalékolja ZZ, amikor már nincsenek fontos meccsek.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. február 14., péntek 12:09
Kerlon írta:Szerintem igen, futó edzéseket nyomja már. Gondolom március vége-április közepére akár már kaphat perceket. Bár a Sanitas műveknek hála ez lehet 2021 március-árprilis is.Babinho írta: Azon kívül, hogy már edzeget lehet tudni valamit a visszatéréséről?
Valami infó?![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. február 14., péntek 11:59
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. február 14., péntek 11:57
Szerintem igen, futó edzéseket nyomja már. Gondolom március vége-április közepére akár már kaphat perceket. Bár a Sanitas műveknek hála ez lehet 2020 március-árprilis is.Babinho írta: Azon kívül, hogy már edzeget lehet tudni valamit a visszatéréséről?
Valami infó?
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem