Jobb megnyomni a spoiler gombot, mint warnt kapni, mint most, nem?Chris írta:Semmi poént nem lőttem le, akit megölt a fickó egy random 3 perces karakter volt, a nevét sem tudtuk meg a többi meg nem spoiler.Bár nem nézem, de nehéz lett volna spoilerbe rakni a szöveged?
Ezt én is hallottam, Rickéknál azért az erőszak nem ennyire nyers és beteges (öncélú) úgyhogy itt sántít a dolog nekem.Ő történetét mutatta volna be, neki szorítanánk Rick-ék helyett és a többiek lennének a gonoszok
Sorozatok, TV műsorok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Sorozatok, TV műsorok
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
És? Ne legyél már ilyen ignoráns, mert én pl nem láttam, és nem innen akarom megtudni. Nem tudtam mi történt. Erre most is annyi eszed volt hogy leírod a spoilert.Chris írta:
Semmi poént nem lőttem le, akit megölt a fickó egy random 3 perces karakter volt, a nevét sem tudtuk meg a többi meg nem spoiler.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Semmi poént nem lőttem le, akit megölt a fickó egy random 3 perces karakter volt, a nevét sem tudtuk meg a többi meg nem spoiler.Bár nem nézem, de nehéz lett volna spoilerbe rakni a szöveged?
Ezt én is hallottam, Rickéknál azért az erőszak nem ennyire nyers és beteges (öncélú) úgyhogy itt sántít a dolog nekem.Ő történetét mutatta volna be, neki szorítanánk Rick-ék helyett és a többiek lennének a gonoszok
- P. Krisz
Ha már TWD és Negan, Kirkman azt mondta, hogy lesz flaskback rész ami a múltját fogja bemutatni. Azt is mondta, hogy ha a sorozat az Ő történetét mutatta volna be, neki szorítanánk Rick-ék helyett és a többiek lennének a gonoszok.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Bár nem nézem, de nehéz lett volna spoilerbe rakni a szöveged?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Chris
Hát igen végül is tényleg minden viszonyítás kérdéseEgyiket se nézem.
Apropó walking dead 3. rész vélemények?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem sok volt az évadnyitány, nem tudom hova tudják úgy elvinni a szálakat, hogy bármi remény maradjon, ne érezze azt az ember, hogy semminek semmi értelme nincs a sorozatban. Ez a Negan jópofa főgonosz, csak valahogy nekem nem áll össze. Eddig nehezen hihető, hogy valamelyik elkeseredett megtört tag miért nem vágta bele a fejszéjét csak úgy. Pl. akit most lelőtt Dwight... Negant meg sem próbálja kinyírni? Járkál ott azzal az ütővel és senki sose próbálkozik, amikor tele van fegyverrel az egész épület?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyiket se nézem.Chris írta:Akkor le a kalappal, hogy így is eljutottál a harmadik évadig.Black Mirror, első két évad + 3 rész után azt tudom mondani, hogy beteg egy szarság ez, és 2,5 igazán jó rész volt benne számomra.Ha az beteg, egyébként akkor mi a Trónok harca, Walking dead és társai? Pont a Black mirror az ahol van értelme és megvan a szerepe a sokkoló jeleneteknek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Chris
Akkor le a kalappal, hogy így is eljutottál a harmadik évadig.Black Mirror, első két évad + 3 rész után azt tudom mondani, hogy beteg egy szarság ez, és 2,5 igazán jó rész volt benne számomra.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Black Mirror, első két évad + 3 rész után azt tudom mondani, hogy beteg egy szarság ez, és 2,5 igazán jó rész volt benne számomra.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát annyira nem sima dolog, mert akkor jackiechan se lett volna beszarva közbe, de még elfogadható kategoria. Ettől függetlenül, az epizód legkirályabb jelenete volt, amiben a zene is hatalmas szerepet vállalt.ericco írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az, hogy végigsétál a szektorokon, simán elfogadható, mert mindenhol tesztelik a robotokat. Jogosan hihették azt, hogy ez is egy tesztre készülő android.
Várnék az évad végéig, lehet jól kötik össze a szálakat.
A Dolores dologgal viszont egyet értek. Ugyanaz történik a fekete prostis csajjal is, hogy emlékszik dolgokra, csak ott legalább a karakter valamivel érdekesebb.
Persze, évad végére meglesz az összekapcsolás, de mivel a nézők nem darálják a részeket, hanem hetente nézik, így minden szálra körvonalazódik mindenkiben legalább 2-3 teória, amit nem egészséges húzni hónapokon keresztül.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az, hogy végigsétál a szektorokon, simán elfogadható, mert mindenhol tesztelik a robotokat. Jogosan hihették azt, hogy ez is egy tesztre készülő android.Berti írta:Westworld e06
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A sok megválaszolatlan kérdéseket felvezető pár rész után kinyítnak még pár szálat, hogy aztán nehogy átlásson valamit a néző. Kezd bosszantó lenni.
Az hogy az android fenyegetőzik és úgy végigsétál a szektorokon, hogy senki sem veszi észre, az röhej.
Pozitivum, hogy végre nem erőltették a nézőre Dolorest.
Várnék az évad végéig, lehet jól kötik össze a szálakat.
A Dolores dologgal viszont egyet értek. Ugyanaz történik a fekete prostis csajjal is, hogy emlékszik dolgokra, csak ott legalább a karakter valamivel érdekesebb.
Merci Zizou!
- h3x0r
The Young Pope
Ahogy a cimbol is kiderult, a sorozat egy fiatal, 43 eves paparol szol, akit csak azert valasztottak meg, hogy a biborosok bábként iranyithassak. Viszont hamar rajonnek, hogy ez nem eppen igy van. Az pilot eleg lassu volt, nehol mar-mar unalmas, de azert volt par pillanat, amibol erezni lehetett, hogy ebbol akar egy jo sorozat is kialakulhat idovel. Probalta mar valaki?
Ahogy a cimbol is kiderult, a sorozat egy fiatal, 43 eves paparol szol, akit csak azert valasztottak meg, hogy a biborosok bábként iranyithassak. Viszont hamar rajonnek, hogy ez nem eppen igy van. Az pilot eleg lassu volt, nehol mar-mar unalmas, de azert volt par pillanat, amibol erezni lehetett, hogy ebbol akar egy jo sorozat is kialakulhat idovel. Probalta mar valaki?
Westworld e06
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A sok megválaszolatlan kérdéseket felvezető pár rész után kinyítnak még pár szálat, hogy aztán nehogy átlásson valamit a néző. Kezd bosszantó lenni.
Az hogy az android fenyegetőzik és úgy végigsétál a szektorokon, hogy senki sem veszi észre, az röhej.
- P. Krisz
The Walking Dead
Erős kezdés, 3 jó rész egymás után.
Jeffrey Dean Morgan zseniális.
Erős kezdés, 3 jó rész egymás után.
Jeffrey Dean Morgan zseniális.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
Youtubeonmától magyar nyelven is elérhető.Karim the king írta:Milyen volt? Érdemes visszanézni?Tádám írta:Özönvíz előtt - Di Caprióval, MOST a NatGeón, ha esetleg valakit érdekel.
Angolul meg itt (youtube ez is)
Pont most néztem meg én is.Rohadt jó sorozat!soadroli írta:Black Mirror nagyon állat. Ez a 3. rész nagyon kemény volt
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pont ma olvastam hogy "A brit kormány megfogadta, hogy öt év alatt 1,9 milliárd fontot költ kibervédelemre"
- ikarus93
Westworld 5.rész
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a végén mikor Ford MiB meg Teddy beszélnek kicsit olyan feelingem volt mint ha Ford lenne az Isten MiB az ördög Teddy pedig az ember.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a végén mikor Ford MiB meg Teddy beszélnek kicsit olyan feelingem volt mint ha Ford lenne az Isten MiB az ördög Teddy pedig az ember.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Karim the king írta:Milyen volt? Érdemes visszanézni?Tádám írta:Özönvíz előtt - Di Caprióval, MOST a NatGeón, ha esetleg valakit érdekel.
Nekem bejött. Van benne pár háttérinfó a Revenant forgatásáról is.
Az interjúk nem mélyenszántóak, de azért én sok érdekességet megtudtam. Akit érdekel a téma, annak mindenképp érdemes megnéznie.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE