cart írta:
alexoxladjackoxi írta:
White-ot ugyanakkor hoztuk el, mint a United Varane-t, mindenki röhögött rajtunk, aztán egy jottányit nem játszik rosszabbul az angol,
Ez a White is csak szelso vedonek fer be, de azert kell meg ember a masik 4-5 kozepso vedo melle
Salibát nemigen szorítja ki senki, ha nem sérült. Timber szerintem első számú cseréje lesz White-nak és Salibának is, de szerintem teljesen normális, hogy a padon is van minőség, és versenyhelyzetet akarnak teremteni. City is így ért el sikereket, nem 11 játékossal. 4 frontra kell a mennyiség is. Amúgy White, Timber, Tomiyasu, Saliba, Gabriel, Kiwior, Zinchenko.7 ember fix, ha érkezik a holland, Holding szinte tuti távozó, Tierney még kérdéses. 7-8 játékos 4 posztra, ez az alap, nem tudom miről beszélsz.
Egyébként a United Kim-et szerette volna leigazolni, nem tudom, hogy így, hogy a Bayern elviszi ki az alternatíva, de a koreait tuti nem a padra vitték volna, és ha Martinez egészséges, ő szintén alapkezdő, szóval lehet Varane-t máris upgrade-elnék. Fogadd el, hogy az idő senkit nem kímél, és Ten Haagnak fontos, hogy a hátsó emberek is nagyon labdaügyesek legyen. Most épp arról szólnak a hírek, hogy Onanát vihetik a kapuba. Véletlen lenne? Nem hinném.