Megy a meccs!
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
Bappé gyönyörűen csinálta.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nekem is annak tűnik, ezen lesz most csamcsogas, pláne ha egy góllal nyerünk.LiamGallagher írta: Az hogy nem volt büntető baszki?![]()

- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ezen en is fenn akadtam mert Mbappe ket edzessel kezdo volt a dontoben nyaron…ToniKroos írta:Megmondta Ancelotti, csak 2 hónapja van velünk. Azt mondjuk nem értem ennek mi köze ahhoz, hogy jól játszik-e vagy sem.Jim írta:
kisRamos![]()
biztos, hogy a kapitányunk a példaképe![]()
továbbra sem látszik, hogy mi alapján nem fix kezdő![]()
22 eves Asencio azert nem valami kis ovodasrol beszelunk…hulyeseget beszel Carlo az a baj. Barmit osszehord csak az igazat nem.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

Vett már el érvényes gólt is a var. Az sem mindenható.
- realistahuni
A szurkolók kifütyültik a stadionban, arra értettem.RealMadridFanatic írta:Nem hallom, nem szoktam felidei elemzest nezni, de ha leirod mi hangzott el megkoszonom.realistahuni írta:
Ahogy hallhatod nem csak a fórumon.![]()
Lehet az az oka hogy a harmadik szezonját tapossa és vagy sérült vagy bujocskázik vagy csak vállalhatatlanul szar.![]()
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Az hogy nem volt büntető baszki?

Megmondta Ancelotti, csak 2 hónapja van velünk. Azt mondjuk nem értem ennek mi köze ahhoz, hogy jól játszik-e vagy sem.Jim írta:kisRamosTjacks írta: Asencio úgy megy bele a kétes szitukba hogy vagy a labdát rúgja el vagy a labdát a játékossal együtt.![]()
![]()
biztos, hogy a kapitányunk a példaképe![]()
továbbra sem látszik, hogy mi alapján nem fix kezdő![]()
- RealMadridFanatic
Nem hallom, nem szoktam felidei elemzest nezni, de ha leirod mi hangzott el megkoszonom.realistahuni írta:Ahogy hallhatod nem csak a fórumon.Most Tchouameni az antikrisztus a forumon, de ma tenyleg gyenge? Szerintem abszolut nem.![]()
Lehet az az oka hogy a harmadik szezonját tapossa és vagy sérült vagy bujocskázik vagy csak vállalhatatlanul szar.

„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- ateeemadrid
Tenyleg gyenge, csak nem vallalhatatlanul szar, mint hatul, de attol gyenge.RealMadridFanatic írta: Most Tchouameni az antikrisztus a forumon, de ma tenyleg gyenge? Szerintem abszolut nem. Volt egy labdavesztese amit megusztunk, egyebkent jol helyezkedik, tobb jo kozbelepes es 2 erintessel jatszik, sokszor egybol teszi, meg volt egy eleg korrekt lovese tavolrol. Az objektivitas itt nem divat es bar nem is felmenteni akarom az elmult hetek alol, csak menni a hullammal es esz nelkul savazni nalam nem jo irany.
Mbappe kezd megerkezni Madridba, nem kizarolag a golja miatt, de nyilvan Ot is el kellett zavarni mert teljesen uj kornyezetben, eddig nem tapasztalt elvarasokkal, PSG traumak utan nem volt egybol golgep.
Nekem mara az a konzekvencia, hogy Asenciot jatszatni kell folyamatosan. Nincs garancia ra, hogy nem lesz ra nagy a kabat, de az a vaganysag, onbizalom es eddig mutatott teljesitmeny amivel ez a gyerek beszallt inkabb azt sugallja, hogy keszen all a melyvizre es nem veri le a lecet.
- realistahuni
Ahogy hallhatod nem csak a fórumon.Most Tchouameni az antikrisztus a forumon, de ma tenyleg gyenge? Szerintem abszolut nem.

Lehet az az oka hogy a harmadik szezonját tapossa és vagy sérült vagy bujocskázik vagy csak vállalhatatlanul szar...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realistahuni 2025. január 16., csütörtök 22:33-kor.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Nem láttam visszajátszásban, a nyilvánvaló tizi előtt volt szabálytalanság Vini vagy bárki más ellen, ami annullálta volna a büntetőt?
- RealMadridFanatic
Most Tchouameni az antikrisztus a forumon, de ma tenyleg gyenge? Szerintem abszolut nem. Volt egy labdavesztese amit megusztunk, egyebkent jol helyezkedik, tobb jo kozbelepes es 2 erintessel jatszik, sokszor egybol teszi, meg volt egy eleg korrekt lovese tavolrol. Az objektivitas itt nem divat es bar nem is felmenteni akarom az elmult hetek alol, csak menni a hullammal es esz nelkul savazni nalam nem jo irany.
Mbappe kezd megerkezni Madridba, nem kizarolag a golja miatt, de nyilvan Ot is el kellett zavarni mert teljesen uj kornyezetben, eddig nem tapasztalt elvarasokkal, PSG traumak utan nem volt egybol golgep.
Nekem mara az a konzekvencia, hogy Asenciot jatszatni kell folyamatosan. Nincs garancia ra, hogy nem lesz ra nagy a kabat, de az a vaganysag, onbizalom es eddig mutatott teljesitmeny amivel ez a gyerek beszallt inkabb azt sugallja, hogy keszen all a melyvizre es nem veri le a lecet.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
Ez eddig nem akadozott:Kacsoh írta: Sziasztok! Valaki linket tudna dobni?
https://nativesurge.pro/real-madrid-v-celta-vigo/
Hala Madrid y nada más 
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
kisRamosTjacks írta: Asencio úgy megy bele a kétes szitukba hogy vagy a labdát rúgja el vagy a labdát a játékossal együtt.![]()

biztos, hogy a kapitányunk a példaképe

továbbra sem látszik, hogy mi alapján nem fix kezdő

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Felkészül Alaba.realmadrid95 írta:Ez kell ide.Tjacks írta: Asencio úgy megy bele a kétes szitukba hogy vagy a labdát rúgja el vagy a labdát a játékossal együtt.![]()
![]()
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Pad'em
Imádom. Nem szarozik. Akkora alapkezdő kéne legyen mint a ház kb minden meccsen.Tjacks írta: Asencio úgy megy bele a kétes szitukba hogy vagy a labdát rúgja el vagy a labdát a játékossal együtt.![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
aze vigyazza a szadra tesomszlestat írta: R9.
Mar a barca elleni golja is olyan volt.

kapus fulcimpajarol leszedte a szort

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2025. január 16., csütörtök 22:21-kor.
thereisonly1ronaldo
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
En a kozephez veszem Bellit szoval az mar felsikerFaust írta:Es a kozepe es az eleje.lestat írta: R9.
Mar a barca elleni golja is olyan volt.
Ha kesz a csapat hatul is itt nagyon nagy bugik lesznek.![]()
![]()

Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Ez kell ide.Tjacks írta: Asencio úgy megy bele a kétes szitukba hogy vagy a labdát rúgja el vagy a labdát a játékossal együtt.![]()

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Asencio úgy megy bele a kétes szitukba hogy vagy a labdát rúgja el vagy a labdát a játékossal együtt.