Inkabb annak szólt hogy gólt kaptak ilyen hamar. Es hogy a fa.z kivan hogy a kieső szopatja őket.Tádám írta:Gólörömnél azért nagyon látszott, hogy Isco mennyire csalódott. Megcsinálta egyenlített, de nem örült egyáltalán és rázta a fejét is meg minden. Nem szeretem ezeket a kvázi üzengetéseket ilyenkor.

Megy a meccs!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Megy a meccs!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Mondjuk az kemeny hogy b csapattal ilyen dominanciat lathatunk magunktol.
Miért nincs igaza? Gyakorlatilag más nem képes ilyenekre a keretből és padozik alapesetben.Tádám írta:Gólörömnél azért nagyon látszott, hogy Isco mennyire csalódott. Megcsinálta egyenlített, de nem örült egyáltalán és rázta a fejét is meg minden. Nem szeretem ezeket a kvázi üzengetéseket ilyenkor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Soha nem a tudásával volt baj.Seraf írta:Coentrao eddig elég jó
Ja, mert a BBC, Móric, Casemiro 5-ös amúgy egész évben remekel és mindig tündökölt. Ilyen felfogással szerintem senki nem játszana.Tibi09 írta:Egyetértek Zidane-al, hogy Isco nem stabil kezdő.
Szeretem Isco játékát, szebb focit nyom, mint a keret nagy része, de ezt a formát 3-4 hónapig képes tartani. Ha szarul játszik, akkor teljesen használhatatlan. Ilyen játékosra nem építenék csapatot.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Gólörömnél azért nagyon látszott, hogy Isco mennyire csalódott. Megcsinálta egyenlített, de nem örült egyáltalán és rázta a fejét is meg minden. Nem szeretem ezeket a kvázi üzengetéseket ilyenkor.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ez mi ez a bíró újfent?!

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

Nem vetted eszre h mar mas a jatekstilusa mint fel eve? Ez nem forma. Allandosag.Tibi09 írta:Egyetértek Zidane-al, hogy Isco nem stabil kezdő.
Szeretem Isco játékát, szebb focit nyom, mint a keret nagy része, de ezt a formát 3-4 hónapig képes tartani. Ha szarul játszik, akkor teljesen használhatatlan. Ilyen játékosra nem építenék csapatot.
- BlancoMark
Muszaj Robbent es Riberyt leduplazni hatul, nem tudom ez mennyire menne Isconak.

-
Egyetértek Zidane-al, hogy Isco nem stabil kezdő.
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
Coentrao eddig elég jó

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jajj Gala...mi a baj, akarsz róla beszélni?Galacticos írta:Gundogantol mikor latunk ilyet?
Nem illik.
Vagy egy jó James.ziro4vr írta:Lucas lesz ott erre mérget veszek..

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Csak ne jobbszelsokent.TheBull6 írta:Majd most Bale sérülése miatt talán kezdő lesz.ziro4vr írta:Mi kell még hogy kezdjen Casemiro, Modric vagy Bale helyén? Süssön kalácsot a félpályánál?
Jamest meg el kell felejteni az osszes hatralevo meccsen, kanyarban nincs Iscohoz.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Pedig Lucas mostanában nagyon gyenge.
K
K
- Galacticos
Gundogantol mikor latunk ilyet?

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Lucas lesz ott erre mérget veszek..TheBull6 írta:Majd most Bale sérülése miatt talán kezdő lesz.ziro4vr írta:Mi kell még hogy kezdjen Casemiro, Modric vagy Bale helyén? Süssön kalácsot a félpályánál?
Nem illik.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
be kell építeni a kezdőbe

Majd most Bale sérülése miatt talán kezdő lesz.ziro4vr írta:Mi kell még hogy kezdjen Casemiro, Modric vagy Bale helyén? Süssön kalácsot a félpályánál?

Két szerződést rakjanak elé ne is egyet.
K
K