Ki a harmadik? Van ugye most a leírhatatlan nevű norvég srác, a Mallorcas csávó, meg még ki?Géci írta:3 kis wonderkid összeszokva nem lenne rossz...

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 7., szerda 12:49
Ki a harmadik? Van ugye most a leírhatatlan nevű norvég srác, a Mallorcas csávó, meg még ki?Géci írta:3 kis wonderkid összeszokva nem lenne rossz...
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 7., szerda 12:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 7., szerda 12:22
Imádom, ahogy mindig mosakodsz, ezekkel az újabb csepegtetett infókkal. Hitelesebb lenne, ha egyszerre leírnál egy gondolatmenetet.BBeno írta:ja mert én zidane-nal eleve nem számoltam. szerintem jövőre nem itt fog edzősködni, mert nem jut fel a castilla. ha meg marad tavaszra akkor nézheti fél évig zidane tanításait.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 7., szerda 12:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 7., szerda 12:13
Ezt írtad:az tök jó ha zidane elmondja a frankót de ott vége is mert a fél castilla harmadosztályba sem való... lesz nagy kihívás ott...
Ezt cáfoltam, mert hülyeség, a többi más kérdés.nem veszik körül nagyágyúk, nem lát senkitől semmi okosságot.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 7., szerda 12:10
az tök jó ha zidane elmondja a frankót de ott vége is mert a fél castilla harmadosztályba sem való... lesz nagy kihívás ott...Realista24 írta:Jah, Zidane meg egy nímand, akit nem tanul semmit az emberBBeno írta:előbb legyen itt aztán majd kiderül hova jön. hülyeségnek tartom még mindig a castillát. ott nem fejlődik semmit. nem veszik körül nagyágyúk, nem lát senkitől semmi okosságot.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 7., szerda 12:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 7., szerda 12:02
Jah, Zidane meg egy nímand, akit nem tanul semmit az emberBBeno írta:előbb legyen itt aztán majd kiderül hova jön. hülyeségnek tartom még mindig a castillát. ott nem fejlődik semmit. nem veszik körül nagyágyúk, nem lát senkitől semmi okosságot.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 7., szerda 12:00
Ez amúgy mekkora forgatókönyv lenne..Sastre írta:Zidane meg jövőre dobbant valami elsőosztályú csapathoz 1-2 évre, és viszi magával kölcsönbe a fiatal Real tehetségeket. Lesz egy jó kis fiokcsapatunk, akikkel remélhetőleg később együtt dolgozhat a Real első csapatánál is
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 7., szerda 11:59
HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. január 7., szerda 11:57
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. január 7., szerda 11:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 7., szerda 11:54
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 7., szerda 10:46
sőt Ronci is anno így írt alá a MU-hoz. a meccsek 50-%-án vagy pályára kellett lépjen vagy KEZDŐnek kellett lennie már nem emlékszem pontosan.MorataMartin írta:
Annak idején ha jól emlékszem a Mu is úgy adta kölcsön a Zaragozának Piquét, hogy 30 meccset játszania kell a ligába minimum, ha nem sérült.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2015. január 7., szerda 10:45
Annak idején ha jól emlékszem a Mu is úgy adta kölcsön a Zaragozának Piquét, hogy 30 meccset játszania kell a ligába minimum, ha nem sérült.tubatibi írta:Mondjuk én úgy csinálnám a norvég sráccal(bár előbb legyen hivatalos, volt már így pár játékos a miénk) meg a másik két tehetséges szerzeménnyel, hogy elküldeném egy Leverkusen féle csapatba, vagy olyanba amelyik játszik a BL-ben és a bajnoksága is viszonylag erős.
Kölcsönadnám őket, állnánk a fizetését, szülőknek munka, plusz valamennyi cash-t adnánk, de lenne egy kitétel a szerződésben, hogy a minimum meccsszámnak megkell, hogy legyen. Valahogy így gondolnám ezt az egészet, persze lehet, hogy full faszság amit írok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 7., szerda 10:42
Eleve nem írna alá, ha a Castillába kéne mennie, ez alapfeltétel volt náluk. Csak első osztályú klub jöhet szóba, legyen az bármelyik ország.na ezt már szeretem. semmi vesztenivalónk nem volt belőle. bukunk max 3 millió eurót ha nem jön be. szép fokozatosan beépíteni. én 1 évig sem küldeném a castillába. jövőre már egy holland 1-be küldeném de min. spanyol 2. de inkább spanyol 1 friss feljutóhoz passzolnám kölcsönbe.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 7., szerda 10:41
na ezt már szeretem. semmi vesztenivalónk nem volt belőle. bukunk max 3 millió eurót ha nem jön be. szép fokozatosan beépíteni. én 1 évig sem küldeném a castillába. jövőre már egy holland 1-be küldeném vagy min. olyan spanyol 1-be ami EL helyezést ér el. a gyereknek kell az EL-BL tapasztalat.Norvég információk szerint Odegaard privát repülőgéppel Madridba utazott, hogy aláírja szerződését. A 16 éves játékost, akit korosztálya egyik legnagyobb tehetségének tartanak számos klub, köztük a Barcelona, Liverpool és Manchester United is le akarta igazolni. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. január 7., szerda 10:24
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 7., szerda 10:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 7., szerda 10:16
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem