Hogy kik?torjack írta:a jelenlegi Újpest, Honvéd, MTK drukkerek

HozzászólásSzerző: Santi » 2015. április 4., szombat 10:56
Hogy kik?torjack írta:a jelenlegi Újpest, Honvéd, MTK drukkerek
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. április 4., szombat 10:50
Mert ez aztán így működik...Legyen mondjuk az egy pesti csapat a Fradi. Komolyan gondolod, hogy a jelenlegi Újpest, Honvéd, MTK drukkerek hirtelen elkezdenének Fradi meccsre járni, Fradinak szurkolni? Még a saját csapataik meccseire is elenyészően kevesen járnak ki, nemhogy a máséra.miro írta:Jogos is.Géci írta: Ami viszont tetszet, az az, hogy Csányi azon gondolkozik, hogy csökkenti az NB1-es csapatok számát amit már rég meg kellet volna tenni... Hát minek ennyi csapat??
Én amit sose értettem,hogy miért kell ennyi NB1-es csapat Budapestre.
Nyilván ezt csak úgy nem lehetne megcsinálni,de sokkal normálisabb lenne ha 1 Buda illetve 1 Pesti csapat szerepelne az első osztályba.
Kint lenne mindkettőn 30.000+ néző.
De nyilván ez csak ábrándozás......
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 4., szombat 10:49
Én pár éve rendszeresen kijártam 4-5 Pápa meccsre félévente, akkor valamivel jobb volt a foci, de akkor sem azért mentem ki, mert olyat láttál, mint a TV-ben. Jó hangulat (főleg egy Hali, Fradi, Újpest ellen), kötődés valamihez stb...miro írta:Ez igaz,de legyen jobb a foci,és akkor akár félórát is szórakozok a kártyákkal,ilyen egyszerű.Aroninho írta: Ez megint csak kifogásnak jó szerintem, hogy miért is nem megy meccsre az ember. Egyetlen kártyát kell igényelni, nem kártyákat. Gondolom, ha a Real játszana Pécsen, akkor hiába kellene hozzá 20 kártya, kiváltanád...![]()
A kártyáról nem fog tárgyalni, kijelentette, hogy az marad. Csak leül és tárgyal, hogy higgye mindenki azt, hogy hajlamos változtatni. Szerintem. Ugye a CSK-k írtak az MLSZ-nek nem rég egy nyílt levelet ezzel kapcsolatban.Géci írta:Teegnap olvastam valahol, hogy az MLSZ hajlandó tárgyalni a szurkolókkal a kártyával kapcsolatban.
Ami viszont tetszet, az az, hogy Csányi azon gondolkozik, hogy csökkenti az NB1-es csapatok számát amit már rég meg kellet volna tenni... Hát minek ennyi csapat??
HozzászólásSzerző: Marky » 2015. április 4., szombat 10:45
én a bajnokság struktúráját is átalakitanám, ha már a létszámcsökkentés a cél. más kisebb országokban is jól müködik az alapszakasz-playoff rendszer. itthon is meg lehetne oldani, hogy az első 6 mondjuk egy oda-visszavágós rendszerben eldönti a helyeket, a bajnokság nivójának is jót tenne ez a lépés, illetve a csapatok is készülhetnének a bl-el selejtezőkre, valami értelmesebb párharcokkal.Géci írta:Ami viszont tetszet, az az, hogy Csányi azon gondolkozik, hogy csökkenti az NB1-es csapatok számát amit már rég meg kellet volna tenni... Hát minek ennyi csapat??
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 4., szombat 10:34
Ez igaz,de legyen jobb a foci,és akkor akár félórát is szórakozok a kártyákkal,ilyen egyszerű.Aroninho írta: Ez megint csak kifogásnak jó szerintem, hogy miért is nem megy meccsre az ember. Egyetlen kártyát kell igényelni, nem kártyákat. Gondolom, ha a Real játszana Pécsen, akkor hiába kellene hozzá 20 kártya, kiváltanád...![]()
HozzászólásSzerző: Aroninho » 2015. április 4., szombat 10:32
Pont 3 perccel tartana tovább egyetlen egyszer, ha kiváltod a kártyát, semmivel sem többe.Nekem a problémám ezzel az,hogy én évente 1 meccsre mentem kb ki,ha ment Pécsre a Videoton vagy a Debrecen,de én ezért az egy meccsért nem fogok kártyákat igényelni az tuti,szóval inkább kihagyom.
Igényelhetsz akár minden csapathoz is klubkártyát, ezzel ki lehet ezt küszöbölni. Csak ezt nem nagyon hirdetik,nehogy visszafele süljön el azzal, hogy betelik a vendég szektor, és a vendég szurkolók hazaiban szurkolnak a vendégeknekha elutazol egy rokonhoz/baráthoz, és meg szeretnétek nézni a helyi csapat meccsét, de neked már van kártyád a saját csapatodnál, akkor te csak a vendégszektorba ülhetsz, a rokon/barát pedig a hazaiba.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 4., szombat 10:30
Ja,hát pont ezért mondtam hogy nem kéne ennyi csapat,de látom nem bírtad megérteni..Mike írta:összesen nincs annyi néző egy hétvégén a pesti csapatok meccseinmiro írta:Nyilván ezt csak úgy nem lehetne megcsinálni,de sokkal normálisabb lenne ha 1 Buda illetve 1 Pesti csapat szerepelne az első osztályba.
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. április 4., szombat 10:15
összesen nincs annyi néző egy hétvégén a pesti csapatok meccsein, ne hülyéskedj mármiro írta:Nyilván ezt csak úgy nem lehetne megcsinálni,de sokkal normálisabb lenne ha 1 Buda illetve 1 Pesti csapat szerepelne az első osztályba.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 4., szombat 10:03
Jogos is.Géci írta: Ami viszont tetszet, az az, hogy Csányi azon gondolkozik, hogy csökkenti az NB1-es csapatok számát amit már rég meg kellet volna tenni... Hát minek ennyi csapat??
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. április 4., szombat 9:36
HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. április 4., szombat 9:00
Vannak bizonyos esetek, amikor problémákat szül a kártya, például ha elutazol egy rokonhoz/baráthoz, és meg szeretnétek nézni a helyi csapat meccsét, de neked már van kártyád a saját csapatodnál, akkor te csak a vendégszektorba ülhetsz, a rokon/barát pedig a hazaiba. Meg aztán lehetett még hallani egy-két esetet, nem működött a beléptetés, a rendező önkényesen odaültette a nézőt ahova akarta, stb.oroszisti írta:Számomra teljesen érthetetlen, hogy minden hol a szurkolói kártyát olvasom ... Mi ebben az elvetemült dolog? Tényleg érdekel.
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. április 4., szombat 8:42
HozzászólásSzerző: miro » 2015. április 4., szombat 8:08
Nekem a problémám ezzel az,hogy én évente 1 meccsre mentem kb ki,ha ment Pécsre a Videoton vagy a Debrecen,de én ezért az egy meccsért nem fogok kártyákat igényelni az tuti,szóval inkább kihagyom.oroszisti írta:Nem igazán foglalkozom a magyar focival, egyedül az Eger meccsekre jártam ki. Nem köt le. De egy valami érdekelne mert minden ezzel van tele... Mi baj van a szurkolói kártyával és a véna szkennerrel ? Számomra teljesen érthetetlen, hogy minden hol a szurkolói kártyát olvasom ... Mi ebben az elvetemült dolog? Tényleg érdekel.
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2015. április 4., szombat 1:33
Én is így látom. Ezért nem értem, hogy mi a rossz ebben. Lehet szerintem úgy is remek hangulatot csinálni, hogy nem vered szét a csapatod stadionját. Arra vagyok kíváncsi, hogy milyen ellenérv van még a szurkolói kártya ellen, a balhézáson kívül.rashidm írta:oroszisti írta:Nem igazán foglalkozom a magyar focival, egyedül az Eger meccsekre jártam ki. Nem köt le. De egy valami érdekelne mert minden ezzel van tele... Mi baj van a szurkolói kártyával és a véna szkennerrel ? Számomra teljesen érthetetlen, hogy minden hol a szurkolói kártyát olvasom ... Mi ebben az elvetemült dolog? Tényleg érdekel.
Szerintem inkább csak annyi, hogy van jópár "szurkoló", aki a szurkolás helyett balhézni menne ki és ezzel elő lehetne állítani.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. április 4., szombat 1:29
oroszisti írta:Nem igazán foglalkozom a magyar focival, egyedül az Eger meccsekre jártam ki. Nem köt le. De egy valami érdekelne mert minden ezzel van tele... Mi baj van a szurkolói kártyával és a véna szkennerrel ? Számomra teljesen érthetetlen, hogy minden hol a szurkolói kártyát olvasom ... Mi ebben az elvetemült dolog? Tényleg érdekel.
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2015. április 4., szombat 1:21
HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. április 3., péntek 22:40
Ennyi agyhalott sznob ismerősöd van aki Fradi meccsre jár vagy ezt honnan veszed?Ezt nem is értem, valaki megveszi a 40 ezer forintos bérletét, hogy aztán azt mondhassa, hogy ő ott volt?Mert Fradi meccsen lenni valami hatalmas lehetőség?Ez még mindig Magyarország,magyar foci!pont, hogy az agyhalott sznobok veszik meg a jegyet, akik leszarják, hogy jó-e amit látnak csak elmondhatják magukat, hogy igen én ott vagyok, szurkolók, szép stadion meg stb...
Akkor mivel herélte ki a szurkolókat?mondjuk én egy szóval nem mondtam a szkennert
Hát ja sokkal bizalomgerjesztőbb mondjuk az arcfelismerő cucc vagy a meccsidőpontjában sétálj be a legközelebbi rendkapitányságra és maradj ott a meccs végégig szitu!Ennél már csak a több milliós UEFA büntetés a bizalom gerjesztőbb meg a maradék szponzorok lelépése!pedig az is rendkívül fasza megoldás, nagyon kell, nagyon bizalom gerjesztő
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 3., péntek 22:31
HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. április 3., péntek 22:26
Kikre gondolsz?A B-közép helye szinte teljesen üres, máshova meg ki az a divat aki megveszi a 20-30-40 ezer forintos bérletet ezért a fociért?Nem tudom, hogy mihez kellene indok, amikor mindenki látja, hogy mi van. Kíváncsi vagyok, hogy a sok divat mikor morzsolódik le és a Fradi háza tájára se fog nézni.
Mivel herélte ki? Amúgy azt tudod, hogy nem a szkenner miatt nem jönnek be?Kubatov azokat az embereket herélte ki, akik ott volt a másodosztályban, akik ott voltak mikor szarban volt a csapat.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. április 3., péntek 22:18
Nem tudom, hogy mihez kellene indok, amikor mindenki látja, hogy mi van. Kíváncsi vagyok, hogy a sok divat mikor morzsolódik le és a Fradi háza tájára se fog nézni. De gondolom a számodra a vipben vagy kiemelt helyeden 5.1ben jól szólnak a szurkolói rigmusok. Kubatov azokat az embereket herélte ki, akik ott volt a másodosztályban, akik ott voltak mikor szarban volt a csapat. Amúgy tényleg csak ez az atom ótvar madár a legnagyobb hibája.BBarni írta:Minden meccsen kint vagyok, de a világért se zavarjon!![]()
Indokok továbbra sincsenek!
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem