Gratula!KAG írta: Gondolkoztam, hogy a következő kommentet az utánpótlásba, vagy ide, az OFF-ba írjam.
Tehát, a párommal babát várunk - ba dumm tss![]()
Nagyon el vagyunk veszve, hogy mik azok a kelengyék, holmik, amik túlárazott szarok és utólag meg fogjuk őket bánni.
Én azt látom, hogy rengeteg ilyen van.
Ha esetleg megosztanák velem azokat a tapasztalatokat, mint apák, hogy mik voltak azok a cuccok amik teljesen fölöslegesek voltak és mik azok, amiket nem bántatok meg, azt megköszönném.
Továbbá, babakocsikból mit érdemes? Én ezeket a peg perego-kat nézem, de ott sem tudom eldönteni igazából, hogy megéri-e az adott extra árat a többi márkához képest.
szerk.:
Fiú lesz, rendes férfi névvel.![]()

Jól látod. Az egyik legnagyob biznisz a gyerekholmi. Mindent el lehet adni a kétségbeesett szülőknek. Viszont sokminden az egyik családban hasznos, a másikban fölösleges. Például nálunk a cumi, cumisüveg, sterilizáló mind haszontalan volt, mert cicizett a törpe, de ezt előre nem tudhatod. Aztán ott vannak az ágy feletti forgók, van akinek a gyereke órákat nézegeti, a miénk le se tojta. Egyébként előre fölösleges minden vackot összevenni. Ami elengedhetetlen szerintem: kiságy, fürdőkád, pelenka (nekünk Lidls), popsikrém, ruha, lázmérő, légzésfigyelő (nekünk alap Baby Control). A többire ráér az ember menet közben. Ami még eszembe jut és később hasznos, az a szélcső (persze ésszel és nem gyakran használva).
Babakocsi: kinek mi tetszik és mi az igénye. Példaul, ha inkább terepen fogjátok tolni, akkor legyen nagy a kereke, jól rugózzon, vagy ha sokat akarjátok kocsiban szállítani, akkor könnyű legyen összehajtani. Mi a Maxi-cosi adorra 2 mellett döntöttünk Jade mózeskosárral a mózes miatt. Akkor még ez volt az egyedüli olyan mózes, amiben a pici probléma nélkül utazhatott több, mint 1 órán keresztül és 3 naposan a kórházból 2 órán át tartott haza az út (ugye a hordozókban nem lehet sokáig fektetni, mert végülis ül és a gerince gallyra megy). Mi meg voltunk vele elégedve. Egyébként a miénk még megvan, lassan el kellene adni