OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
kiserik

Re: OFF

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. március 27., hétfő 18:29

KAG írta: Gondolkoztam, hogy a következő kommentet az utánpótlásba, vagy ide, az OFF-ba írjam.
Tehát, a párommal babát várunk - ba dumm tss :mrgreen:

Nagyon el vagyunk veszve, hogy mik azok a kelengyék, holmik, amik túlárazott szarok és utólag meg fogjuk őket bánni.
Én azt látom, hogy rengeteg ilyen van.
Ha esetleg megosztanák velem azokat a tapasztalatokat, mint apák, hogy mik voltak azok a cuccok amik teljesen fölöslegesek voltak és mik azok, amiket nem bántatok meg, azt megköszönném.

Továbbá, babakocsikból mit érdemes? Én ezeket a peg perego-kat nézem, de ott sem tudom eldönteni igazából, hogy megéri-e az adott extra árat a többi márkához képest.

szerk.:
Fiú lesz, rendes férfi névvel. :D
Gratula! :agree:

Jól látod. Az egyik legnagyob biznisz a gyerekholmi. Mindent el lehet adni a kétségbeesett szülőknek. Viszont sokminden az egyik családban hasznos, a másikban fölösleges. Például nálunk a cumi, cumisüveg, sterilizáló mind haszontalan volt, mert cicizett a törpe, de ezt előre nem tudhatod. Aztán ott vannak az ágy feletti forgók, van akinek a gyereke órákat nézegeti, a miénk le se tojta. Egyébként előre fölösleges minden vackot összevenni. Ami elengedhetetlen szerintem: kiságy, fürdőkád, pelenka (nekünk Lidls), popsikrém, ruha, lázmérő, légzésfigyelő (nekünk alap Baby Control). A többire ráér az ember menet közben. Ami még eszembe jut és később hasznos, az a szélcső (persze ésszel és nem gyakran használva).

Babakocsi: kinek mi tetszik és mi az igénye. Példaul, ha inkább terepen fogjátok tolni, akkor legyen nagy a kereke, jól rugózzon, vagy ha sokat akarjátok kocsiban szállítani, akkor könnyű legyen összehajtani. Mi a Maxi-cosi adorra 2 mellett döntöttünk Jade mózeskosárral a mózes miatt. Akkor még ez volt az egyedüli olyan mózes, amiben a pici probléma nélkül utazhatott több, mint 1 órán keresztül és 3 naposan a kórházból 2 órán át tartott haza az út (ugye a hordozókban nem lehet sokáig fektetni, mert végülis ül és a gerince gallyra megy). Mi meg voltunk vele elégedve. Egyébként a miénk még megvan, lassan el kellene adni :D (ugyan itt alig használt mellszívó, sterilizáló, meg még egy csomó dolog eladó :D )
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. március 27., hétfő 18:27

KAG írta: Gondolkoztam, hogy a következő kommentet az utánpótlásba, vagy ide, az OFF-ba írjam.

Nagyon el vagyunk veszve, hogy mik azok a kelengyék, holmik, amik túlárazott szarok és utólag meg fogjuk őket bánni.
Ha esetleg megosztanák velem azokat a tapasztalatokat, mint apák, hogy mik voltak azok a cuccok amik teljesen fölöslegesek voltak és mik azok, amiket nem bántatok meg, azt megköszönném.

Továbbá, babakocsikból mit érdemes? Én ezeket a peg perego-kat nézem, de ott sem tudom eldönteni igazából, hogy megéri-e az adott extra árat a többi márkához képest.

szerk.:
Hali!

Gratula!! :)
Nekünk Roan Bass 3 in 1 babakocsink volt, azt nagyon szerettük. Anno olcsóbb volt, most már az is horror.
Vettünk mellé egy használt "esernyő" babakocsit, amikor Pécsre kellett gyakorlatra mennem, az jobban elfért a kisebb albiban, meg feleségem is mobilisabb volt vele.
A légzésfigyelő az elején alap.
Sterilizalot ne vegyetek, lehet venni sterilizalo zacsikat, az meg mikroval funkcionál.
Hordozható babaágyat mi kaptunk, de felesleges volt.
Adamo hintát nagyon ajánlom. Az én kis ördögfiókám is elvolt benne, ugrált stb., másé abban alszik.
Pelenkából nekünk a dm sajátmárkás vált be, plusz a libero upandgo bugyipelenka.
Babahordozót nagyon ajanlom, én úgy tudtam elaltatni a kiscsajt, imádta. Ha már nagyobb, úgy tudod vinni vásárolni is, nagyon buli :)

Az asszony SOHA se használjon bimbóvédőt - ez a legfontosabb. Ha az újszülöttes nővér erölteti, akkor sem.
Sokan ajanlják a Karamalzot, mint "tejfakasztó", az igazából egy magas kalóriatartalmú üdítő, csak az asszonyka hízik töle, tej nem lesz több - az igény szerint termelődik.

(Mielőtt bárki kérdezné, ezek honnan - orvosok vagyunk, asszony gyerekdoki és mellette laktációs tanácsadó, így kiművelődtem).

Ja a tutitipp: ALUDJ AMÍG TUDSZ :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Nika91127 2023. március 27., hétfő 18:30-kor.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2023. március 27., hétfő 17:55

Gondolkoztam, hogy a következő kommentet az utánpótlásba, vagy ide, az OFF-ba írjam.

szerk.:
ZIDANE

Norbi90
Kedvenc játékosaid: SR4
Kedvenc csapatod: RMA

HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2023. március 25., szombat 18:07

d.gergo írta:
Norbi90 írta: Üdv mindenkinek.

Igazából az adminokhoz, oldal üzemeltetőihez szólnék.

Értesültem róla, hogy az indamail a jövöben fizetős lesz.
Elkezdtem átnézni több évre visszamenőleg, hogy hova vagyok azzal az email cimemmel regelve, átviszem a gmailomra mindent ami onnan van, sajnos ide is azzal regisztráltam, hogyan tudom az itteni regisztrácios email cimemet megváltoztatni? kerestem próbélkoztam nemigazán találtam.
köszi előre is .
Szia! Át tudom írni Neked bármikor. Kérlek küldj egy emailt a fiókodhoz tartozó jelenlegi email címről a madridom (kukac) madridom (pont) hu címre, és add meg benne az új email címet is, amit be szeretnél állítani. :)

Köszönöm szépen már az uj van beállitodva. :salute: :salute: :salute:

Norbi90

HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2023. március 25., szombat 15:27

Szia! Át tudom írni Neked bármikor. Kérlek küldj egy emailt a fiókodhoz tartozó jelenlegi email címről a madridom (kukac) madridom (pont) hu címre, és add meg benne az új email címet is, amit be szeretnél állítani.
Szia , küldtem emailt :D
Ő is @madridom.hu-s email címet akar, csak így szerette volna felvezetni, nem mert egyből rákérdezni
Alap :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. március 25., szombat 9:23

Ő is @madridom.hu-s email címet akar, csak így szerette volna felvezetni, nem mert egyből rákérdezni :kalapos: :mrgreen:

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2023. március 25., szombat 7:20

Norbi90 írta: Üdv mindenkinek.

Elkezdtem átnézni több évre visszamenőleg, hogy hova vagyok azzal az email cimemmel regelve, átviszem a gmailomra mindent ami onnan van, sajnos ide is azzal regisztráltam, hogyan tudom az itteni regisztrácios email cimemet megváltoztatni? kerestem próbélkoztam nemigazán találtam.
köszi előre is .
Szia! Át tudom írni Neked bármikor. Kérlek küldj egy emailt a fiókodhoz tartozó jelenlegi email címről a madridom (kukac) madridom (pont) hu címre, és add meg benne az új email címet is, amit be szeretnél állítani. :)

Norbi90

HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2023. március 25., szombat 3:38

Üdv mindenkinek.

köszi előre is .

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. március 24., péntek 12:30

na, akkor ha tulelte a prikezsiad a sziget, akkor csak nem lesz gond. :mrgreen:

igazabol annyira vizbe martozos progikent csak az aquapark meg egy kis vizisport van foglalva mert az nagyon komolynak tunik, azon kivul hajokirandulas, regeszeti cuccok, koktelozas a strandon, de azert nem bannam, ha nem kapucnis pulcsiban kellene dideregni a parton, ha mar annyira jokat olvastam az early seasonrol. :D

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. március 24., péntek 12:24

Novemberben voltunk, alapvetoen 20 fok volt nappal a homerseklet. Viszont nagy volt a szel, az meg huvos volt.

Ha szel nelkuli az idojaras tavasszal, akkor parades lesz az idotok.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. március 24., péntek 12:21

cipruson (paphos) volt mar valaki tavasszal ?

amikor utanaolvasgattam, hova lenne erdemes europan belul utazni tengerpartra aprilis vegen (asszony szulinapja) akkor a kanari szigetek es cirpus jott fel leginkabb, plusz ciprusi szarmazasu barber is mondta, hogy ott meg telen is kellemes ido van hoerzetre, nem hogy tavasszal.
mivel kanarin mar voltam eleget, foglaltam februarban egy 5 napot jo kis progikkal paphosra (apr 16-tol) de jelenleg a homerseklet elorejelzes 21-22 fok korul mozog.

mas ott a hoerzet, mint pl mo-n lenne ?

mindig csak kanikulaban voltam eddig nyaralni, ez az elso, hogy a high season elott megyunk, kicsit keveslem, hiaba a rengeteg olvasnivalo a neten ami azt irja, hogy siman strandido ez mar.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 24., péntek 8:39

Pad'em írta:
realmadrid95 írta:

Mindenkepp kerj karpotlast. Valamit ugyis adnak, eleg korrektek ilyen teren. Sajnos megesik az ilyen akaratlanul is, ha mar probalta elsusmakolni fuvaros, ok lepnek majd. Ha nem is a 30 ezret kapod vissza, de valami kompenzalast kapsz ugyis.
Köszi, igen írtam már panaszt, azt válaszolták most, hogy hívni fognak az ügyben :D
automata email :mrgreen: :lol:
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. március 24., péntek 8:33

realmadrid95 írta:
Pad'em írta: Kedves uraim, járt már valaki úgy, hogy bútorszállítók leverték a falat a lakásban? Gardróbszekrényt hozták ikea vmelyik fuvarpartnerének kifinomult munkatársai ma, és egy kb 5 centis gyönyört hagytak maguk után az egyik sarkon. Megpanaszolom vevőszolgálaton visszafizetik legalább a 30ezres szállítást ilyenkor vagy mi a tapasztalat?
Mindenkepp kerj karpotlast. Valamit ugyis adnak, eleg korrektek ilyen teren. Sajnos megesik az ilyen akaratlanul is, ha mar probalta elsusmakolni fuvaros, ok lepnek majd. Ha nem is a 30 ezret kapod vissza, de valami kompenzalast kapsz ugyis.
Köszi, igen írtam már panaszt, azt válaszolták most, hogy hívni fognak az ügyben :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. március 24., péntek 8:24

Pad'em írta: Kedves uraim, járt már valaki úgy, hogy bútorszállítók leverték a falat a lakásban? Gardróbszekrényt hozták ikea vmelyik fuvarpartnerének kifinomult munkatársai ma, és egy kb 5 centis gyönyört hagytak maguk után az egyik sarkon. Megpanaszolom vevőszolgálaton visszafizetik legalább a 30ezres szállítást ilyenkor vagy mi a tapasztalat?

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. március 24., péntek 1:03

En nem tudom mi van a levegoben, de nekunk is ikea hozott butort es mi is gardrobot epitettunk most. Szoval valoszinuleg ddos-oltuk a matrixot, azert baszodott szet a fal.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. március 23., csütörtök 21:52

RealAsensio írta:
A tapasztalat az, hogy “nem mi voltunk, az már előtte ott volt”. Jobb esetlen számlaképes embert hívsz javításra, és panaszt teszel, a számla ellenében pedig kártérítés. Fotók legyenek. Amúgy passz. Inkább írj panaszlevelet, fotóval mellékelve, és akkor bízhatsz legalabb egy 10-20.000 Ftos kuponban. :mrgreen:
Az lesz, fotó van tegnapról az ép fallal. Amúgy Ikeával nem tudom mi van, eddig nem volt velük gondom, de most harmadjára tudták kihozni a bútort, először vasárnapra mondták, rendszerhiba miatt nem hozták, jajj sajnáljuk. Aztán szerda reggel 7 és 11 közt, oké. Hív a csóka fél 7kor, nem vettem fel visszahívom negyed óra múlva hogy mi a fasz van, ó már elmentek, egyeztessek új időpontot. Most harmadjára meg szétcseszik a falat. Ja és az egész gardróbot két körben hozzák, két külön időpontban hozza két külön cég, holnap reggel jön a következő kör. Baszott körülményesek, egy ideig azt hiszem nem megyek a közelükbe.
hehetheoriginal írta: ezert kell ketrecharc edzesre jarni, hogy ilyenkor azonnal repül a könyék, spriccel az orr
Amúgy igen, egy bocsánatot nem löktek mikor jeleztem hogy itt csúnyán lebasztátok a sarkot :lol: Csendben eloldalaztak.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. március 23., csütörtök 21:47

hehetheoriginal írta: ezert kell ketrecharc edzesre jarni, hogy ilyenkor azonnal repül a könyék, spriccel az orr
Es? Baxhatod a fal ugyanúgy le lesz verve, szerintem felejtős ugyse tudod bizonyítani, macera az egész.

En ezert irtozok barmifele melosoktól herotóm van aki nem ismerős, vagy magam meg csinalom vagy szolok havernak megyunk butorert, gyere pakolni aztan butor összerak. :mrgreen:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2023. március 23., csütörtök 21:44

Ráadásként meg ostor ez a láb
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 23., csütörtök 21:35

ezert kell ketrecharc edzesre jarni, hogy ilyenkor azonnal repül a könyék, spriccel az orr
thereisonly1ronaldo

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. március 23., csütörtök 21:34

A tapasztalat az, hogy “nem mi voltunk, az már előtte ott volt”. Jobb esetlen számlaképes embert hívsz javításra, és panaszt teszel, a számla ellenében pedig kártérítés. Fotók legyenek. Amúgy passz. Inkább írj panaszlevelet, fotóval mellékelve, és akkor bízhatsz legalabb egy 10-20.000 Ftos kuponban. :mrgreen:
:goat:

Vissza: