Jobb első meg talán jobb hátsó futóműnél törtek el dolgok, szerintem semmi komoly, látszott,hogy nem szándékos versenybaleset volt, elmérte bumm.Kercsó írta:jó lesz, ha büntetést kapnak a szerelés miatt
HozzászólásSzerző: chronic » 2021. május 22., szombat 16:07
Jobb első meg talán jobb hátsó futóműnél törtek el dolgok, szerintem semmi komoly, látszott,hogy nem szándékos versenybaleset volt, elmérte bumm.Kercsó írta:jó lesz, ha büntetést kapnak a szerelés miatt
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 22., szombat 16:02
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. május 22., szombat 16:02
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. május 9., vasárnap 20:23
Utólag okoskodva, ha kihozzák Verstappent, mikor Bottast megelőzte Hamilton, akkor talán lett volna sansz. Volt kb 11 sec előnye és 13-14 kör hátra.Remy írta: Mondjuk utólag talán ez volt a legjobb taktika a Red Bull számára, mert, ha reagálnak a mercire, akkor még a leggyorsabb körért járó 1 pontot is bukta volna valószínűleg.
Ebben ma ennyi volt, ha fejre állnak, akkor is.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. május 9., vasárnap 19:25
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 9., vasárnap 19:12
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. május 9., vasárnap 19:07
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. május 9., vasárnap 18:16
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. május 9., vasárnap 16:59
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2021. május 9., vasárnap 16:58
Tegyen érte hogy ne szóljanak rá. Ma is sehol nem volt. Hami nem kicsit körbeautózta tempoban. Más taktikán volt és semmire nem volt veszélyes. Erre betart a csapatnak. Bravo.lestat írta:RaúlCF írta: Bottas is mit vergődött Hamilton ellen. Totál semmi a csávó és keménykedik a fényévekkel jobb csapattárs ellen aki a futamért megy. Full kisebbségi komplexus az ember. Versenybe közel nincs ezért ezzel bök oda. Ilyen makker embert hogy merci van alatta. Leclerc is nagy csendben hozott egy szép futamot.
Ja de ne szoljanak ra a 4. Futamon.
Azert az is kemèny. Èn nem csodálom hogy kicsit bepöccent.
Leclerc ma a nap pozitivuma.
Remelem par ev mulva mar Verstappen-Leclerc-Norris csatak lesznek az èlen.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. május 9., vasárnap 16:58
Rendre bizonyítja, hogy jelenleg a legjobb/leggyorsabb pilóta a mezőnyben.alexoxladjackoxi írta: Fhu kiégtem ezen a "versenyen"... Egyébként meg most tökéletes , hiba nélküli futamot hozott Verstappen, de ez is kevés volt. Látszik a csávón amúgy, hogy tudja, hogy ez a realitás.
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. május 9., vasárnap 16:54
RaúlCF írta: Bottas is mit vergődött Hamilton ellen. Totál semmi a csávó és keménykedik a fényévekkel jobb csapattárs ellen aki a futamért megy. Full kisebbségi komplexus az ember. Versenybe közel nincs ezért ezzel bök oda. Ilyen makker embert hogy merci van alatta. Leclerc is nagy csendben hozott egy szép futamot.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2021. május 9., vasárnap 16:49
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 9., vasárnap 16:47
Kuka ez az év is. Szép és jó, hogy erősebb lett a Red Bull, de tiszta körülmények között lényegében továbbra is esélytelenek. Pedig ez ki lett maxolva. Megcsinálta az előzést az elején, tolta neki, de hosszútávon nincs esély. Pláne csapattárs nélkül. Pláne úgy, hogy bohóc Bottasra már a 4. futamon rászólnak.alexoxladjackoxi írta: Fhu kiégtem ezen a "versenyen"... Egyébként meg most tökéletes , hiba nélküli futamot hozott Verstappen, de ez is kevés volt. Látszik a csávón amúgy, hogy tudja, hogy ez a realitás.
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. május 9., vasárnap 16:45
alexoxladjackoxi írta: Fhu kiégtem ezen a "versenyen"... Egyébként meg most tökéletes , hiba nélküli futamot hozott Verstappen, de ez is kevés volt. Látszik a csávón amúgy, hogy tudja, hogy ez a realitás.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. május 9., vasárnap 16:43
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 9., vasárnap 14:35
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. május 9., vasárnap 14:32
Eddig jó, amit csinál, de nehéz belőni. Kéne neki 1-2 szezon egy középcsapatnál, hogy reálisabb képet kapjunk.Remy írta:Wolf meg elvinné Max-et.alexoxladjackoxi írta: Markoék helyében rámennék Russellra. Nagy fricska lenne Wolfnak.És ugyanott tartunk.
![]()
![]()
Azon gondolkodtam, hogy bár még kurvára az elején járunk és nem lehet megmondani, hogy mi lesz a kicsi Schumiból, de... Eddig szerintem a vártnál is jobban teljesít abban a Haasban, még ha tény, hogy nagy dolgokat nem lehet azzal a kocsival véghez vinni, valamint nem mindegy, hogy a mezőny végén tolod, a mezőny közepén, vagy az elején.
Mindazonáltal, HA így fog fejlődni a továbbiakban is, akkor kurvajó helyzetbe kerülhet. A neve megvan ahhoz, hogy akár egy top csapat is lecsapjon rá, amennyiben van mögötte egy értelmes teljesítmény. A mercinél lesz üresedés (ráadásul többször kijelentette már a csapat, hogy azt bánják a legjobban, hogy Schumival nem sikerült nyerniük) és a Ferrarinál is lehetnek kérdések, ha Sainz nem veszi fel a ritmust a következő 1-2-3 évben.
Így, ha szépen csinálja a dolgát Schumi, simán el tudom képzelni, hogy valamelyik nagy lecsap rá. Ha bajnok kaliber nem is (bár nyilván ki tudja még), de egy intelligens, kiegyensúlyozott második számú pilóta simán benne lehet. Az pedig sokaknak aranyat érhet, és ő sem jár rosszul (lásd Bottas, Barrichello, stb)![]()
Komolyan mondom számomra Mick Schumi az egyik legjobb dolog Max mellett, ami az F1-ben történt az elmúlt jó néhány évben.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 9., vasárnap 14:15
Wolf meg elvinné Max-et.alexoxladjackoxi írta: Markoék helyében rámennék Russellra. Nagy fricska lenne Wolfnak.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. május 9., vasárnap 13:52
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem