Gareth Bale - 18

Archívum

Neked Real Madrid legendának számít?

A szavazás 2022. június 4., szombat 9:45-kor befejeződött.

Igen
41
36%
Nem
74
64%

Szavazatok száma: 115

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Gareth Bale - 11

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 25., péntek 14:50

mégis űzött vad maradt.
Az is marad.....ebből egy jó teljesitménnyel sem fog kibújni már.....elég lesz két gyenge meccs és ott fog viritani a gúnyoldalakon,mellette perez letolt gatyában.

Sajnálom szegényt, eléggé "eszik" "rágják" a férgek .....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 25., péntek 14:25

Én inkább azokra "megyek rá" aki elakarják adni két meccs után, akinek már igazolta sérülten hogy nem ide való....meg minek vettük meg és hasonló debilségek...
jobb, ha kettéválasztod a dolgokat. A minek vettük meg az nem debilség. Feljebb leírtad, hogy a stílusa nem feltétlenül idevaló. Ezzel még lehetnek gondok. Egy újabb taktikai probléma, amit odadobtunk Ancelotiinak, hogy nesze itt van old meg! Véleményem szerint felelőtlen és nem átgondolt a szerződtetése. Ennek ellenére lehet telitalálat, de ahhoz még le kell tenni valami nagyon komolyat az asztalra. Egy mostani DM vagy egy első éves Özil szint tőle, egy 100 millás embertől nem lesz elég.

Aki el akarja adni, az valóban debil. Előbb játsszon végig egy szezont aztán meglátjuk. Lehet, hogy tavasszal már kihagyhatatlan lesz a csapatból. Van rá esély. De arra is van rá esély, hogy nem fog soha úgy villogni, mint ahogy a PL-ben tette. Márpedig nekünk az a Bale kell, nem egy rosszabb kiadása. Mert az ő játékának az effektivitása és az eredményessége az erénye, nem a játékszervezés meg a gólpasszok szórása. Ha nem fog tudni védelmeket megbontani, és nem fog tudni gólokat kefélni, akkor tényleg egy hiba volt a leigazolása.
Akkor ennyiből mindenki rizikós aki "alacsonyabb minősítésű" csapatból érkezik.
Ez is relatív. Sahin olcsón jött, nem volt rizikós. A veszteség, amit termelt belefért az ő esetében. Ennyi kockázata minden játékosnak van. Egy védő is kevésbé rizikósabb, mert nem első vonalbeli védőkkel is össze lehet rakni egy szervezett, jól működő védelmet. De egy irányító, tkp, szélső vagy csatár top rizikó, ha azonnal a kezdőbe szánjuk, és minden egyes eurocenttel nagyobb rizikót vállalunk magunkra. De ha 30-ért jött volna akkor is rizikó lenne, csak akkor kevésbé fáj, ha bebukik.
Ráadásul úgy elhozni ennyi pénzért, hogy még az előszezont se csinálta végig... Ordító butaság.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 25., péntek 14:18

És ez így is van. Illetve érkezhet akárhonnan, a rizikó mindenkiben benne van. Madridban vagyunk, se türelem, se megérték, csak az elvárások. Ezt nem bírják sokan.

Bale-t már Cristiano is védelmébe vette, Zidane is, Pérez is, Carlo is, mégis űzött vad maradt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 25., péntek 14:01

a jövőt ő sem ismeri. Ez itt már a Real és nem a Tottenham.
Néhányan,aki szerint nem illik a koncepcioba,szerkezetbe,stílusba,azok fogalmatlanok.

Én is azon a véleményen voltam, hogy a stilusa nem feltételen ide való....mint ahogy sok más igazolásé sem.De mivel egy olyan játékosról van szó,aki a jég hátán is megél,mégpedig nagyon jól...igy én nem bánom hogy jött,sőt....igaz én 60-nál lehúztam volna a rólot,felállok és eljövök. Na de ez nem az én dolgom.
Én inkább azokra "megyek rá" aki elakarják adni két meccs után, akinek már igazolta sérülten hogy nem ide való....meg minek vettük meg és hasonló debilségek.....sajnos a média meg a sport tvsek beleteszik sokak fülébe a hülyeséget, ráadásul sokan eléggé fogalmatlanok is.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 25., péntek 13:32

Realista24 írta:GT-nek maximum széleskörűbb véleménye van Bale-ről, mint másoknak, mert látta az összes meccsét
Nálam vele kapcsolatban egyelőre ennyi a mérvadó, mert én nem láttam csak hallok róla... A jelenből majd igyekszek én is levonni a következtetéseket... :)

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 25., péntek 13:16

[quote][ Tudom mi a kritika na meg a fogalmatlanság és a baromság közötti különbség. /quote]
Így van.Néhányan,aki szerint nem illik a koncepcioba,szerkezetbe,stílusba,azok fogalmatlanok...merem állítani hogy Ancelotti se akarta,most meg rezignáltan keresi a helyét,mert odafönn valaki úgy akarta,hogy ha már Neymar a barcae lett,akkor "dobjunk mi is egy nagyot..."
Na mindegy,befejeztem,nem szeretek széllel szembe hugyozni...ő a legjobb oszt jóvan...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 25., péntek 13:11

Ebbe a témában amúgy GT szava a mérvadó, mert Spurs drukker, és konkrétan (nagy valószínűséggel) minden meccset látott... Én 2 meccsét, ha láttam (szerdáig nem volt digim), de fatherom ódákat zengett róla.
GT-nek maximum széleskörűbb véleménye van Bale-ről, mint másoknak, mert látta az összes meccsét, a jövőt ő sem ismeri. Ez itt már a Real és nem a Tottenham.
Bele lehet bukni csúnyán.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. október 25., péntek 13:01

Ebbe a témában amúgy GT szava a mérvadó, mert Spurs drukker, és konkrétan (nagy valószínűséggel) minden meccset látott... Én 2 meccsét, ha láttam (szerdáig nem volt digim), de fatherom ódákat zengett róla...

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 25., péntek 12:56

Tudom mi a kritika na meg a fogalmatlanság és a baromság közötti különbség.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 25., péntek 12:47

GT37: neked van eszed és még használod is. Hagyd az ök**et. Felesleges....
GT köztudottan spurs szimpatico,nem csoda hogy kedvelei Balet...
Ami meg azt illeti,ha valaki kétségeket fogalmaz meg a walesivel kapcsolatban,vagy ne aggy isten kritikát,az csak komplett idióta lehet,naná.... :roll:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

DT8
Kedvenc játékosaid: Sami Khedira

HozzászólásSzerző: DT8 » 2013. október 24., csütörtök 23:17

Bale BAL lábas...attól még h kib*szott kommentátorok össze vissza beszélnek attól még nem kell mindent benyelni mint kacsa a nokedlit. egri viktor amúgyis egy k*csög kenguru.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. október 24., csütörtök 20:26

Mike írta:
DavieS írta:433-ban nem vonalszélső van, ott inkább 3 pont olyan játékos van, mint lenne a Cé-Karim-Bale hármas, mert nem vonalszélsők ők, szélső támadó, nem ugyanaz a kettő.
ha egy jobblábas játékost, akinek a legnagyobb erőssége a sebessége, kiteszel a jobb oldalra, akkor 10ből 7-8szor biztos az alapvonalat fogja célba venni. Főleg hogy ma már a védők is inkább a belső területeket védik jobban, inkább engedik szélen megindulni. Ő meg azért nincs Messi szinten 1vs1, 1vs2-ben.
Bale ballábas. Jobbról nem beadni fog, hanem befelé húzni. A beadás Carvajal reszortja. Úgy kellene ennek majd működni, mint ahogy a bajoroknál a Robben-Lahm duó.

Bitang jó ez a gyerek, csak még kell némi idő.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. október 24., csütörtök 20:26

Mike írta:egy jobblábas játékost
úgytudtam ,hogy bale balos :hmmm:
Kép

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 24., csütörtök 20:21

GT37: neked van eszed és még használod is. Hagyd az ök**et. Felesleges....

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. október 24., csütörtök 19:45

DavieS írta:433-ban nem vonalszélső van, ott inkább 3 pont olyan játékos van, mint lenne a Cé-Karim-Bale hármas, mert nem vonalszélsők ők, szélső támadó, nem ugyanaz a kettő.
ha egy jobblábas játékost, akinek a legnagyobb erőssége a sebessége, kiteszel a jobb oldalra, akkor 10ből 7-8szor biztos az alapvonalat fogja célba venni. Főleg hogy ma már a védők is inkább a belső területeket védik jobban, inkább engedik szélen megindulni. Ő meg azért nincs Messi szinten 1vs1, 1vs2-ben.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. október 24., csütörtök 19:35

ahogy mondtam is korábban. március előtt tőle jó játékot felesleges várni. ha tavasszal se tud 5 meccset egymás után lejátszani meg botladozik majd, akkor lehet majd izzadni a tenyérnek.

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. október 24., csütörtök 19:34

Mike írta:csakhogy ezzel az amúgy is egyszerű (mert az) játéka mégjobban leegyszerűsödik, vonalszélső lesz, alapvonalig lefut aztán bead. Ezzel csak három probléma van
erre feltenném a kezem és véto, ez hamis.. :roll: :roll:
433-ban nem vonalszélső van, ott inkább 3 pont olyan játékos van, mint lenne a Cé-Karim-Bale hármas, mert nem vonalszélsők ők, szélső támadó, nem ugyanaz a kettő.

vonalszélső már nincs annyi mint pár éve, akkor jobban megfigyelhető volt ez a poszt. talán a Unitedet tudnám felhozni példával, egy Young és egy Valencia vonalszélső, Bale és pl. Hazard nem az, nagyon nem.
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. október 24., csütörtök 19:32

---------------Lopez
Carvajal Varane Ramos Marcelo
----------Illarra---Modric---------
----DM---------------------Isco---
--------Bale--------Ronaldo------

Én ezt a kezdőt is kipróbálnám. Ketten elől sztem pont szét tudnák zilálni az ellefelek védelmét. A kp. meg pont eléggé labdabiztos lenne. Aztán lehet, hogy nagy kapufa lenne ebből.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 24., csütörtök 19:24

nem ilyen típusú játékosra van szükségünk
a beadásaira Benzema érkezik
Tegnap a jobboldalon játszott.Ronaldo centerbe.Ronaldo szenvedett.Bale 2-szer ért labdába...be kell építeni igen...előbb utóbb majd kulcs feladatot kap...ő zárja majd az öltözőt.... :roll:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. október 24., csütörtök 17:49

Wertz írta:Van neki helye a csapatban csak be kell Ancelottinak építenie a csapatba.
nézzük a lehetséges helyeket:

csatár: kizárt
bal szél: Ronaldo
középen: ugye nem akarja senki komolyan h ő legyen a Real Madrid esze
jobb oldal: az egyetlen megoldás

csakhogy ezzel az amúgy is egyszerű (mert az) játéka mégjobban leegyszerűsödik, vonalszélső lesz, alapvonalig lefut aztán bead. Ezzel csak három probléma van

ilyen játékos nem ér ennyi pénzt
nem ilyen típusú játékosra van szükségünk
a beadásaira Benzema érkezik
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Vissza: