Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Toti

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Toti » 2020. december 1., kedd 21:22

Ha lemond akkor nem azert mert gyava,hanem azert mert erzi hogy ez nem megy. Hogy ez nagyon nagyon nem megy. Es tortenelmi kudarcokrol, 0jatekrol,taktikarolelkepzelesrol,stbstb beszelunk. Zz okos ember.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. december 1., kedd 21:21

impossible írta: De egyik sem Mbappe :lol: megvárjuk míg hajlandó jönni 30 évesen.
te kit igazolnál le? mert ha mondjuk megvennénk a 29 éves Manét és Hazard pályán lenne, akkor meg azért a kurva anyját mindenkinek :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

G. V.tinho
Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2020. december 1., kedd 21:21

ZZ mindig madridi legenda, és hős lesz, marad

De most viszlát

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2020. december 1., kedd 21:19

Ha nem jutunk tovább a BL-ből, akkor az túl nagy ára lesz annak, hogy nem igazoltunk senkit. Vki írt is, hogy mi pénzektől esnénk el. Viszont még akkor is ott lesz az EL, persze az teljesen más szint, de jobb mint a semmi sztem.

Itt már nem azzal van a baj, hogy ki küldené el, vagy Perez elküldené-e, hanem hogy ő lemond-e, innentől kezdve csak rajta múlik. Perez nem hinném, hogy elküldené.

impossible
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: impossible » 2020. december 1., kedd 21:17

De egyik sem Mbappe :lol: megvárjuk míg hajlandó jönni 30 évesen.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. december 1., kedd 21:17

Tőlem aztán lehet feláldozni. Ebben ZZ is ludas, ott van egy Militao, baromi jó képességű játékos, erre a kopasz alig játszatja, orrvérzésig a teljesen kiégett Varane inkább. vagy Ödegaardnak esélyt adni korábban, és akkor nem a 35 éves Modrictól kéne a csodát várni. Vagy ha Asensiot elengedjük a Poolba 100ért, bárkit hozhattunk volna helyette. :lol:

Van szerepe ebben bőven, az a fránya nosztalgia meg szimpátia nehéz dolog, emberileg lehet érteni de szakmailag nem védhető.
Nem illik.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. december 1., kedd 21:16

Úgy Ramosozzunk, hogy a szerződése még nincs meghosszabbítva.
Választhatja az európa ligás Real Madriddal való kínlódást visszavonulásig vagy lazulhat Párizsban több pénzért, ingyen kupákért. Meglátjuk.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2020. december 1., kedd 21:16

petiamadridista írta:
flori írta: Olyan ez, mint egy rossz álom. Konkrétan nem hiszem el, hogy ez történik. :( Bárki más ülne a padon, azt mondanám fuera, de így...

ZZ megeszi amit főzött másfél év alatt, semmi játék, semmi koncepció, de akkor sem állítanám fel. Kulcsfontosságú szerepe lenne a jövőben, mondjuk egy Mbappé üzlet múlhat rajta. Húzzuk ki ezt az egy évet, bármi legyen, kapjon meg mindent a nyáron. Döntse el ki marad, ki jön, ha akkor is szar minden, akkor meg álljon fel.

Csalódnék ha lemondana, gyávaság lenne tőle.
Mbappé-ig olvastam...

Hagyjuk ezt az Mbappés dolgot is a faszomba már.
Tényleg csak BKV Villamos meg Porsche 911 GT játszik??

És ha sosem lesz Real játékos?? Akkor örökre csak Asensio meg ViniJR marad.??

Pont ezért vagyunk most itt.
Pont ezért.
Egyébként ebben rohadtul igazad van, hosszu evek alatt kemeny 1 Hazardot sikerült elore igazolni, meg bohocokat. Sorolni lehetne a jatekosokat, akiknel erdemes lett volna probalkozni, hogy ne 1 kozepcsapat szintjen legyünk.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2020. december 1., kedd 21:15

petiamadridista írta:
flori írta: Olyan ez, mint egy rossz álom. Konkrétan nem hiszem el, hogy ez történik. :( Bárki más ülne a padon, azt mondanám fuera, de így...

ZZ megeszi amit főzött másfél év alatt, semmi játék, semmi koncepció, de akkor sem állítanám fel. Kulcsfontosságú szerepe lenne a jövőben, mondjuk egy Mbappé üzlet múlhat rajta. Húzzuk ki ezt az egy évet, bármi legyen, kapjon meg mindent a nyáron. Döntse el ki marad, ki jön, ha akkor is szar minden, akkor meg álljon fel.

Mbappé-ig olvastam...
Melyik része húzott fel Péter? :D
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. december 1., kedd 21:14

Perez döntötte el hogy nem lesznek igazolások, mert rosszul esne q kiadás ezeknek a szenteknek, akik beszalltak egy 10-20%al nettóval. Hát akkor egyék meg amit főztek, itt nem ZZ volt a séf.
Zidane pont itt kijevben verte ki a dilit hogy igazolni kell meg CRt megtartani. Azóta se CR, se új igazolás.
Hazard, Jovic? Brrahahaaa

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. december 1., kedd 21:14

én nem küldenem el zz-t. már csak azért sem mert ha valaki most jön év közben az ezzel a kerettel, igazolás nélkül kinevetteti magát csak. de amúgy sem küldenem el. viszont most neki kell eldöntenie fejben hogy hajlandó e elindítani az új projektet, és elengedni azt akit el kell. lehetőleg minél előbb, és lehetőleg még a téli átigazolási szezon előtt.

pereznek meg el kell döntenie hogy mennyire fontos neki a klub pénzügyi egészsége. vagy szarunk rá és mi leszünk az x+1 csapat aki adósságban van de legalább igazol.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. december 1., kedd 21:13

ziro4vr írta: Hogyne lehetne rosszabb? A keret harmada agyonnyert 30 éves, harmadában mocorog valami, harmada hulladék. Plusz ez továbbra is játékos és öltöző nehéz csapat, akik megszokták a jólétet és a haverkodást. Idejön egy benitez féle, kiröhögik.

Azért mondom, ha ZZ feláll álljon fel akik esélyt kaptak tőle és 2-3 éve nem élnek vele. Akkor jöjjön egy új edző saját koncepcióval és ahhoz emberekkel. Ez a mostani keret alkalmatlan bármire.
Ehhez sok alapembert is fel kellene áldozni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2020. december 1., kedd 21:12

Fenoo írta:
Kerlon írta:

Szerintem nem igaz ez már. Benzema kezelhető, Ramosnál teljesen mindegy ő félig edző, Marcelonak már nincs tekintélye, Modric lába félig kint, Kroos értelmes ember... a többiek meg feláldozhatóak. Elment az idő a kereten, pár emberen kívül bárki elkergethető.

Contet például Ramos vétózta meg ha igazak a hírek. Simán benne van, hogy ha a vezéreknek nem tetszik valaki akkor összetartanak és megbuktatják. Benitezt is az első perctől fogva semmibe nézték, meg is lett az eredménye.
Ez igaz csak mostmár a vezérek mind nyugdíjas korban vannak,így el lehet őket minden gond nélkül adni ha nem tetszik a rendszer nekik.
Egy teljesen új csapatot kell építeni és ebben a koncepcióban nem szabad nagy teret adni a régi vezéreknek.
Különben nem fog működni a dolog.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2020. december 1., kedd 21:12

ziro4vr írta: Leírtam, olvasd el. Év végén edző csere és a keret átalakítása. Szezon közben mit érünk el egy félmegoldás edzővel? Bajnokság top4 meglesz ígyis.
En ezt ertem persze. De minden jel arra utal hogy kizugunk a bl csoportbol es a bajnoksag is szegyen.

Tovabba ertem hogy aztmondod meglesz a top4, de hetvegen is azt mondtad siman verjuk az ukranokat ma.. szoval erre nem lehet alapozni :mrgreen:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2020. december 1., kedd 21:11

Mbappé-ig olvastam...

Hagyjuk ezt az Mbappés dolgot is a faszomba már.
Tényleg csak BKV Villamos meg Porsche 911 GT játszik??

És ha sosem lesz Real játékos?? Akkor örökre csak Asensio meg ViniJR marad.??

Pont ezért vagyunk most itt.
Pont ezért.

impossible
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: impossible » 2020. december 1., kedd 21:10

Ramoson és Modricon kívül gyakorlatilag mindenki formán kívül tolja hónapok óta, ez azért edzői hiba is azon felül, rengeteg a középszerű.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2020. december 1., kedd 21:10

ziro4vr írta: Eszem megáll hogy itt ZZ van leginkább elővéve meg küldjük el őt, a többi potyaleső, nulla teljesítményt nyújtó nímand meg majd jobb lesz másnál.
Szerintem ilyet senki nem mondott. Itt a többség tuti kivágná legalább a fél keretet, amilyen gyorsan csak lehet. Ez ZZ sara ugyanúgy, mint a játékosoké.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. december 1., kedd 21:10

Leírtam, olvasd el. Év végén edző csere és a keret átalakítása. Szezon közben mit érünk el egy félmegoldás edzővel? Bajnokság top4 meglesz ígyis.
Nem illik.

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2020. december 1., kedd 21:09

Épp ezért nem lehet elküldeni Zidanet...mert Ramosék választanak. Ezt a fost túl kell élni valahogy amíg kikopnak a hangadók.
Tavasszal majd jönnek az eredmények megint, nem tudom hogy, sokszor a korábbi években se tudtuk...

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2020. december 1., kedd 21:09

Dupla D írta: Pochettino szerintem jól meg tudja magát értetni a játékosokkal. Szerintem, ha Zidane után Ramosék választhatnának, akkor őt hoznák.
Lopit is ok valasztottak. Eleg a bratyizasbol, ide most valami Zsoze fele karakter kene.

Vissza: