Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Ez tényleg igaz, hogy 5 milliót fog évente kapni a gyerek?
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Én egy szóval nem írtam hogy Őt fogom ez miatt megutálni.De azért "megutálni" előre, mert megkapja a bemutatást, ami mindenkinek jár, meg mert dekázgatni fog, meg vigyorogni a kamerába...
Számomra Perez járatja le magát,ezt oda is írtam.
Szerintem nevetséges.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Baj, hogy valakinek nem tetszik?Nem tudom, hogy mi ez a rohadt nagy elégedetlenkedés a bemutatásával...
Ott. Mink Peeters viszont már nálunk rúgja a bőrt.R24. Az Asensio gyerek még a Mallorca-nál van, nem? Tehát őt is be lehet majd mutatni, ha tényleg akkora császárnak tartják.
Meg az is normális, hogy 5 millát kap kezdésnek, mikor Varane kapott egyet, Marceloék évekig 2 millión voltak, Ramos meg 4,5-et kap jelenleg. Mert fizetés is jár mindenkinek.De azért "megutálni" előre, mert megkapja a bemutatást, ami mindenkinek jár, meg mert dekázgatni fog, meg vigyorogni a kamerába...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Szerintem a két a-ból lesz egy "ó", a d-t nem ejtik a végén, az r pedig hátul képzett r. De ezt nem muszáj betartani.dannen írta:mondjuk így belegondolva az már elég motiváció lehet, hogy zidane kezei alatt dolgozhat, de ha tényleg ekkora a fizuja akkor főleg nem a castillába hoztuk.
amúgy hogy kell helyesen kimondani a nevét? ödegárd? én így mondom

5M-ás fizut kap évente, 16 évesen. Ramosnak kijár így 15 millió prémiumok nélkül.M1Ö írta:Nem tudom, hogy mi ez a rohadt nagy elégedetlenkedés a bemutatásával...
R24. Az Asensio gyerek még a Mallorca-nál van, nem? Tehát őt is be lehet majd mutatni, ha tényleg akkora császárnak tartják.
Ödegaard meg ugyanúgy igazolás, mint bárki más, neki is jár a bemutatás. Peréz-éknek meg már csak a marketing miatt is megéri. Alapból lehet, hogy kint lesz 4-5 ezer ember, azt annyi.
De azért "megutálni" előre, mert megkapja a bemutatást, ami mindenkinek jár, meg mert dekázgatni fog, meg vigyorogni a kamerába...

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem tudom, hogy mi ez a rohadt nagy elégedetlenkedés a bemutatásával...
R24. Az Asensio gyerek még a Mallorca-nál van, nem? Tehát őt is be lehet majd mutatni, ha tényleg akkora császárnak tartják.
Ödegaard meg ugyanúgy igazolás, mint bárki más, neki is jár a bemutatás. Peréz-éknek meg már csak a marketing miatt is megéri. Alapból lehet, hogy kint lesz 4-5 ezer ember, azt annyi.
De azért "megutálni" előre, mert megkapja a bemutatást, ami mindenkinek jár, meg mert dekázgatni fog, meg vigyorogni a kamerába...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hájpgárd vagy overpéjdgárdamúgy hogy kell helyesen kimondani a nevét?
Nem is értem amúgy, miért írják, hogy a Reus biznisz részeként jönne?Na Lucas Silváról is lehozták mindenhol a híreket, de inkább Illarramendi távozását jósolják vele és nem a Khedira-Dortmund kapcsolatot. Ilyen izgalmas telünk rég volt.
Reusért a kivásárlási árat fizetjük, Sami meg oda megy, ahova akar. A kettőnek semmi köze egymáshoz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Thordannen írta:mondjuk így belegondolva az már elég motiváció lehet, hogy zidane kezei alatt dolgozhat, de ha tényleg ekkora a fizuja akkor főleg nem a castillába hoztuk.
amúgy hogy kell helyesen kimondani a nevét? ödegárd? én így mondom

Na Lucas Silváról is lehozták mindenhol a híreket, de inkább Illarramendi távozását jósolják vele és nem a Khedira-Dortmund kapcsolatot. Ilyen izgalmas telünk rég volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Tudom, hogy a sanitas elől írtál!!! egyik kezedbe vasvilla másikban telefon

K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem szólok bele, nem vagyok kompetens.Az előzetes hírek szerint Pepe két hétre esett ki, azonban a legfrissebb információk szerint ez akár 1 hónap is lehet. Ez pedig azt jelenti, hogy a portugál védő a nagyon fontos, Atletico elleni bajnoki derbin sem áll majd Carlo Ancelotti rendelkezésére. Forrás: Madridom.hu
Ebből RMCF olyan hisztit fog megint levágni...![]()
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Szerintem szint neki még a Castilla, ha nagyon jó meg úgy is bedobhatjuk a nagy csapatba 10 percekre.
Carlo sabe.
Annak nem lesz jó vége, ha tényleg kap 5 milliót évente 16 évesen...
16 year old Martin Ødegaard has signed for Real Madrid C.F. in a £2.3m deal, earning him £80,000 a week. Wow.

Annak nem lesz jó vége, ha tényleg kap 5 milliót évente 16 évesen...
16 year old Martin Ødegaard has signed for Real Madrid C.F. in a £2.3m deal, earning him £80,000 a week. Wow.

K
K
ezzel a fizuval kapcsolatban nincs valami rendben. jó lenne valami hivatalos forma mert már az nso is lehozta hogy heti 105 ezer eurót keres amit én nem tudok elhinni. főleg ha arra gondolok hogy nálunk a fiatalok mennyit keresnek és pont a Ramos ügy kapcsán sem hiszem hogy ennyit kaphat Pereztől Odegaard.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, 2,8 milla volt Martin, és még 2,8 van opciókhoz kötve.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Párizsban van Eiffel-torony, simán érthető a plusz 100 milla.

K
K
330 a marketing bevételük. A Madridnak 230. Csak hogy érzékeljük, hogy mennyire nem reális ez a bevétel. Ezért is vágta meg őket nyáron az FFP, papiron nem lett volna gondjuk.Amúgy biztos, hogy nem minden fenékig tejfel náluk, de tuti, hogy jól állnak már ilyen téren is
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
22 lesz márciusban.Ja hogy csak 20 éves, én azt hittem 23 elmúlt.;d
Medrán olyan lesz középen, vagyis lehet szerintem, mint hátul Nacho.Viszont Medrant már kevésbé.
19 évesen már felnőtt válogatott volt, aztán megtört, a Realba vagyis a Castillába is már 8 kg plusszal jött. Tudta, hogy az utolsó esélye és mindent megtett. Szerintem tökéletes helyen van a Portonál.Hogy érted hogy eldobta a karriert?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Nagyon remélem hogy Casemirot többet nem látjuk itt.Norbii írta:
Ja hogy csak 20 éves, én azt hittem 23 elmúlt.;d
Hogy érted hogy eldobta a karriert? Utoljára akkor láttam a srácot mikor nálunk játszott. Úgy emlékszem vissza rá aki kevés játéklehetőséget kapott, de amikor játszott elfogadható volt. Nem könnyen cselezték ki, az ívelései pedig pontosan voltak.
Egy katasztrófa,akkora ütő hogy borzasztó.
Lassú,DAGADT,Khedira2,darabos,kreativitás 0,0.Jó helyen van Portugáliába. Vele nem lennénk előrébb.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Ja hogy csak 20 éves, én azt hittem 23 elmúlt.;dRealista24 írta:
Mondjuk Casemirot meg Medránt nehéz egy szinten emlegetni Pogbával. Pogba 20
évesen stabil felnőtt válogatott már, Casemiro meg egyszer már majdnem eldobta a karriert, aztán nagy nehezen visszajött. Ez mondjuk szép, de hízékony, nem túl gyors és semmiben nem extra.
Hogy érted hogy eldobta a karriert? Utoljára akkor láttam a srácot mikor nálunk játszott. Úgy emlékszem vissza rá aki kevés játéklehetőséget kapott, de amikor játszott elfogadható volt. Nem könnyen cselezték ki, az ívelései pedig pontosan voltak. Na de mondjuk jobban belegondolva egy pogbáért még is csak dobnám.
Viszont Medrant már kevésbé. Picit elvakult is vagyok vele szemben, de nagyon robbanékony srác, gyors, technikásnak tűnik. pár meccset remélem kapni fog szezon végén.
A másik kérdés meg természetesen még mindig Isco kérdése. mert ha a padon fogom meglátni elájulok.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ebben a 80 millás pluszban azért gondolom benne van az a max 45 milla amit a befektető invesztálhat. Jövőre ez már csak 30. Ennek ellenére jól nyomja a PSG.
Ha tényleg megy Khedira, amit a Dortmund részéről amúgy nem értenék, akkor jó jó üzlet.A legfrissebb hírek szerint Lucas Silva leigazolását napokon belül, akár már ma is bejelenthetik hivatalosan. A végső árat 13 millió euróra jósolják a bennfentesek. Forrás: Madridom.hu
Ebből RMCF olyan hisztit fog megint levágni...Az előzetes hírek szerint Pepe két hétre esett ki, azonban a legfrissebb információk szerint ez akár 1 hónap is lehet. Ez pedig azt jelenti, hogy a portugál védő a nagyon fontos, Atletico elleni bajnoki derbin sem áll majd Carlo Ancelotti rendelkezésére. Forrás: Madridom.hu

Amúgy biztos, hogy nem minden fenékig tejfel náluk, de tuti, hogy jól állnak már ilyen téren is. Egyre nagyobb a hypejuk és ilyen 50 milliós Luizok is csak tesznek rá egy lapáttal. Engem az lepett meg, hogy sokan 80 milliós pluszt is produkáltak az előző évhez képest:CS0ki írta:Nem meglepő, kamu marketing bevételnek álcázott támogatások. FFP szempontjából majd az lesz érdekes náluk, amit el is foganak belőle.Árbevétel 2013/14, FFP miatt érdekes adatok. A PSG főleg meglepett![]()
- 1. (1) Real Madrid 549.5 millió euró (518.9)
2. (4) Manchester United 518.0 (423.8)
3. (3) Bayern München 487.5 (431.2)
4. (2) FC Barcelona 484.6 (482.6)
5. (5) Paris Saint-Germain 474.2 (398.8)
6. (6) Manchester City 414.4 (316.2)
7. (7) Chelsea 387.9 (303.4)
8. (8) Arsenal 359.3 (284.3)
9. (12) Liverpool 305.9 (240.6)
10. (9) Juventus 279.4 (272.4)
K
K