HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. június 16., hétfő 0:00
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. június 15., vasárnap 23:59
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. június 15., vasárnap 23:51
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. június 15., vasárnap 23:51
BBarni írta:Naa Dodó jó arc...Tény, hogy ő is mond néha hülyeségeket, de százszor korrektebb mint egy Hegyi vagy egy Bognár Gyuri...
![]()
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. június 15., vasárnap 23:43
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 15., vasárnap 23:39
sikítok, istenem mennyire balfasz banda, egy egész ország röhög rajtukR.M.C.F írta:És tudják fokozni Gundelt. Goal linet kritizálják. ...hogy "először miért írta ki a No Goalt?
azért baxmeg mert először NEM volt gól. ...meg is állitja a képet a kapufánál.....majd tovább megy és a kapusrol becsorog.....az meg gól.
nem lehet olyan embereket kérni akik nem autisták?
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. június 15., vasárnap 23:38
lehet, hogy fogalmatlan, de legalább jó arc. sokkal inkább hallgatnám őt.ziro4vr írta:wxyz írta: Faragó meg nem sokkal jobb Gundeléktól
Bánki frenkilampard Dodó viszont tényleg egy fogalmatlan senki![]()
tipikusan az a faszi, aki józanul is 4-5 fröccsös állapotban beszél, és hogy megértsd mit is akar, neked is minimum annyi kell
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 15., vasárnap 23:35
wxyz írta: Faragó meg nem sokkal jobb Gundeléktól
Bánki frenkilampard Dodó viszont tényleg egy fogalmatlan senki
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. június 15., vasárnap 23:32
Chile meccsen alkotta a legnagyobbat amikor panaszkodott a biztonságiakra, elvették a kóláját, mert nem Coca voltziro4vr írta:Próbálják minél későbbre rakni, de így meg a jó meccseket kapjawxyz írta:És még csak most jön Mezei! Valószínű ő jön most, ő kommentált legutóljára meccsetRemélem ma is tanít valamit, nyelvészet, földrajz, mindenben otthon van
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. június 15., vasárnap 23:31
Azért az a petárdázás utániRemélem ma is tanít valamit
duma az nagyon epic volt.büntethet majd az mlsz
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 15., vasárnap 23:30
csababarca írta:Azért a digiseknél is elég sokszor vakon vannak, a "szakértőnek" csúfolt emberkék,mint Bánki Dodi...
Nem tudom, de én akit szeretek az a Méhes gábor,Egri Viktor, Faragó Ricsi 3as,őket tudom leginkább elviselni, a többi untat meg felidegesít.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 15., vasárnap 23:25
Próbálják minél későbbre rakni, de így meg a jó meccseket kapjawxyz írta:És még csak most jön Mezei! Valószínű ő jön most, ő kommentált legutóljára meccset
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. június 15., vasárnap 23:23
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. június 15., vasárnap 23:22
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. június 15., vasárnap 23:20
wxyz írta:és még magyarázzák, hogy felesleges volt a No goal, mert csak összezavarja az embereketR.M.C.F írta:És tudják fokozni Gundelt. Goal linet kritizálják. ...hogy "először miért írta ki a No Goalt?
Van a világon olyan hülye ezeken kívül, akit ez osszezavart?
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. június 15., vasárnap 23:19
Ezt nem értem egyébként, nem tudok sok mindent a cuccról, ezeknek a fogalmatlanoknak kéne tájékozottnak lenni a témában. De feltételezem, hogy ez a valami mm pontossággal megmondja, hogy áthaladt-é a bogyó vagy sem, máskülönben mi értelme volna?Goal linet kritizálják. ...hogy "először miért írta ki a No Goalt?
azért baxmeg mert először NEM volt gól. ...meg is állitja a képet a kapufánál.....majd tovább megy és a kapusrol becsorog.....az meg gól.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. június 15., vasárnap 23:17
és még magyarázzák, hogy felesleges volt a No goal, mert csak összezavarja az embereketR.M.C.F írta:És tudják fokozni Gundelt. Goal linet kritizálják. ...hogy "először miért írta ki a No Goalt?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 15., vasárnap 23:16
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 15., vasárnap 23:15
Na eddig jó vagyok...dzsi91 írta:
Kíváncsi vagyok a Franciákra nagyon.Az az érzésem,hogy Benzema ezen a vb-n odateszi...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 15., vasárnap 23:09
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem