VB - 2014

Archívum

Ki volt a világbajnokság legjobb játékosa?

A szavazás 2014. július 16., szerda 21:44-kor befejeződött.

James
20
17%
Messi
12
10%
Robben
52
44%
Neuer
2
2%
Kroos
11
9%
Hummels
0
0 szavazat
Di María
4
3%
Lahm
1
1%
Mascherano
15
13%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 117

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

Re: VB - 2014

HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. június 16., hétfő 0:00

Kolasinac :vivo: egyebkent csak nekem van rossz érzésem ezzel a salvadori bíróval kapcsolatban? :hmmm:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. június 15., vasárnap 23:59

de ezmiez? GAGO NEM KEZD?????

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. június 15., vasárnap 23:51

Szerencsére megúsztuk Mezeit!

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. június 15., vasárnap 23:51

BBarni írta:Naa Dodó jó arc... :mrgreen: Tény, hogy ő is mond néha hülyeségeket, de százszor korrektebb mint egy Hegyi vagy egy Bognár Gyuri... :vivo:

Mondjuk nem hiszem,hogy Hegyinél korrektebbnek lenni egy szint.
Ezek a szakkommentátorok szerintem minden csatornán nevetségesek, nincs nagyon kivétel.

Nálunk a digi nem a legjobb minőségű, szaggat,zúg, kép is szemcsés. Bár valószínűleg a upc box zavarja a digi box-t, emiatt van a gond.

Amúgy ez a vb eddig szerintem nagyon adja, nincs taktikázás eddig, semmi tapogatózás,mennek a csapatok mint a meszes. 2010ben már az első körben taktikáztak, a léyneg az volt,hogy "jajj csak gólt ne kapjunk",most épp az ellenkezője, remek iram, szórakoztató meccsek,fordulatok is vannak,meglepetések is (Costa Rica), úgyhogy remélem végig ilyen lesz, bár a kieséses rendszerben már nyilván előtérbe kerül majd a taktikázás.

Na hajrá Albiceleste! Messi és di Maria két apró góllal megzavarja a bosnyákokat, aztán onnan sima B-)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. június 15., vasárnap 23:43

Naa Dodó jó arc... :mrgreen: Tény, hogy ő is mond néha hülyeségeket, de százszor korrektebb mint egy Hegyi vagy egy Bognár Gyuri... :vivo:

Amúgy meg :mrgreen:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. június 15., vasárnap 23:39

R.M.C.F írta:És tudják fokozni Gundelt. Goal linet kritizálják. ...hogy "először miért írta ki a No Goalt?
azért baxmeg mert először NEM volt gól. ...meg is állitja a képet a kapufánál.....majd tovább megy és a kapusrol becsorog.....az meg gól.
nem lehet olyan embereket kérni akik nem autisták?
sikítok, istenem mennyire balfasz banda, egy egész ország röhög rajtuk :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. június 15., vasárnap 23:38

ziro4vr írta:
wxyz írta: Faragó meg nem sokkal jobb Gundeléktól
Bánki frenkilampard Dodó viszont tényleg egy fogalmatlan senki
:lol: :lol: tipikusan az a faszi, aki józanul is 4-5 fröccsös állapotban beszél, és hogy megértsd mit is akar, neked is minimum annyi kell
lehet, hogy fogalmatlan, de legalább jó arc. sokkal inkább hallgatnám őt. :D

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 15., vasárnap 23:35

wxyz írta: Faragó meg nem sokkal jobb Gundeléktól
:lol: :lol: tipikusan az a faszi, aki józanul is 4-5 fröccsös állapotban beszél, és hogy megértsd mit is akar, neked is minimum annyi kell
Nem illik.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. június 15., vasárnap 23:32

ziro4vr írta:
wxyz írta:És még csak most jön Mezei! Valószínű ő jön most, ő kommentált legutóljára meccset
Próbálják minél későbbre rakni, de így meg a jó meccseket kapja :lol: Remélem ma is tanít valamit, nyelvészet, földrajz, mindenben otthon van
Chile meccsen alkotta a legnagyobbat amikor panaszkodott a biztonságiakra, elvették a kóláját, mert nem Coca volt :lol:

Faragó meg nem sokkal jobb Gundeléktól

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. június 15., vasárnap 23:31

Remélem ma is tanít valamit
Azért az a petárdázás utáni
büntethet majd az mlsz
duma az nagyon epic volt. :D

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 15., vasárnap 23:30

csababarca írta:Azért a digiseknél is elég sokszor vakon vannak, a "szakértőnek" csúfolt emberkék,mint Bánki Dodi...
Nem tudom, de én akit szeretek az a Méhes gábor,Egri Viktor, Faragó Ricsi 3as,őket tudom leginkább elviselni, a többi untat meg felidegesít.

Faragó Ricsi az egyik legnagyobb világtalan számomra, Méhes Gábort én is Birom...

Digisek szerintem a legkorrektebbek, nem csak a kommentátorok és a szakértők ,hanem az gész csatorna jól összevan rakva, szép stúdió, a közvetítések sem szakadoznak stb... áldanám az eget ,ha valahogy megszereznék a sport tv-től a spanyol bajnokságot.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 15., vasárnap 23:25

wxyz írta:És még csak most jön Mezei! Valószínű ő jön most, ő kommentált legutóljára meccset
Próbálják minél későbbre rakni, de így meg a jó meccseket kapja :lol: Remélem ma is tanít valamit, nyelvészet, földrajz, mindenben otthon van
Nem illik.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. június 15., vasárnap 23:23

Azért a digiseknél is elég sokszor vakon vannak, a "szakértőnek" csúfolt emberkék,mint Bánki Dodi...
Nem tudom, de én akit szeretek az a Méhes gábor,Egri Viktor, Faragó Ricsi 3as,őket tudom leginkább elviselni, a többi untat meg felidegesít.

Franciáktól amúgy többet vártam, játékban van még hova fejlődni,mert sokáig csak bírkozás ment. Benzema jó volt, két gólt vártam is tőle, meg is lőtte, eléggé kulcsfigura a válogatottban,vezérként viselkedik. Gundel amit leművelt a gólnál, mutatta a sólyomszem is hogy bent van,meg legalább két kameraállásból is tisztán látszott a gól...ez meg hajtogatta még lefújásnál is a hülyeséget.

Argentínokra kíváncsi vagyok, ez a kezdő mindenre okot ad,csak bizakodásra nem... :roll:
Bár ezt a csoportot illene nyerniük,talán a leggyengébb kvartett.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. június 15., vasárnap 23:22

És még csak most jön Mezei! Valószínű ő jön most, ő kommentált legutóljára meccset

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. június 15., vasárnap 23:20

wxyz írta:
R.M.C.F írta:És tudják fokozni Gundelt. Goal linet kritizálják. ...hogy "először miért írta ki a No Goalt?
és még magyarázzák, hogy felesleges volt a No goal, mert csak összezavarja az embereket
Van a világon olyan hülye ezeken kívül, akit ez osszezavart?

Honduras IQ bajnok gárdájának is nehezen ment a megértés, de hamarabb sikerült, mint az extraművelt, hazánk aranyifjának Gundel Gábornak
ZIDANE

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. június 15., vasárnap 23:19

Goal linet kritizálják. ...hogy "először miért írta ki a No Goalt?
azért baxmeg mert először NEM volt gól. ...meg is állitja a képet a kapufánál.....majd tovább megy és a kapusrol becsorog.....az meg gól.
Ezt nem értem egyébként, nem tudok sok mindent a cuccról, ezeknek a fogalmatlanoknak kéne tájékozottnak lenni a témában. De feltételezem, hogy ez a valami mm pontossággal megmondja, hogy áthaladt-é a bogyó vagy sem, máskülönben mi értelme volna? :) Ha így van, akkor meg mégis mi a tökömet kérdőjeleznek meg rajta????
Nem is egyvonalból mutatják, de Gundi azért megmondja a frankót abból a kameraállásból is, hogy ez szerinte nem volt gól. :D

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. június 15., vasárnap 23:17

és még magyarázzák, hogy felesleges volt a No goal, mert csak összezavarja az embereket
Van a világon olyan hülye ezeken kívül, akit ez osszezavart?

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. június 15., vasárnap 23:16

ezek a közmédiában nevelkedett, csak a magyar bajnoksághoz szokott szpíkerek, a kiégett, elvetélkedősödött Gundi, a nagyonmegmondom 2,5szörös volt válogatott szakértők..és akkor még Knézy nincs is itt, aki kiosztotta volna az aranylabdát Neymarnak az első meccs után..szóval komoly a helyzet

a digis csapatot nevezném csak korrektnek, de ők nem fognak ilyen eseményt megkapni, külsősöket meg nem fog hozni az mtva, a saját embereiket nyomatják majd, hűen a..hagyjuk
Nem illik.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. június 15., vasárnap 23:15

dzsi91 írta:
Kíváncsi vagyok a Franciákra nagyon.Az az érzésem,hogy Benzema ezen a vb-n odateszi... :shifty:
Na eddig jó vagyok... :mrgreen: Akkor most kérnék egy Messi kulát a kezdőkörbe és gy baszott nagy 0-0át :mrgreen:

Gundel meg egy segg, egy világtalan,azt hittem beleverem a távirányítót a tv-be, ordibál a kapufánál,hogy ez nem góól :lol: :lol: :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. június 15., vasárnap 23:09

És tudják fokozni Gundelt. Goal linet kritizálják. ...hogy "először miért írta ki a No Goalt?
nem lehet olyan embereket kérni akik nem autisták?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Vissza: