Pipita írta:
Ez most Mountra? Csak mert őt kétszer választották a Chelseaben az év játékosának, a BL győzelemben is kulcsszerepet vállalt, nézd csak vissza mit művelt, amikor kiejtettek minket. A széesett Chelseabe pedig nem nem fért be, hanem kijelentette, hogy nem fog hosszabbítani, ha nem kapja meg azt a fizetést, amit az ezermilliárdos bohócok megkaptak mostanában, és erre megmondták neki, hogy nem kap nagy fizetést és játszani sem fog. A MU meg bemondta, hogy ők megadják neki, amit kér. Mount nagy fogás a MU-nak, főleg hogy angol és "csak" 60 millió font. Ricenál eleve jobb játékos, ráadásul bizonyított már a legfelsőbb polcon is, hogy megállja a helyét.
Hát nem tudom. Amit eddig láttam belőle az közelebb van a középszerhez, mint a top játékoshoz. Képzeld el, hogy mi akarjuk leigazolni lejáró szerződéssel, 65 millió fontért. Égne a fórum.

Lényeg a lényeg, hogy szerintem nem vele fog visszakerülni a MU a csúcsra, "felesleges" igazolás volt. Főleg ennyiért, ha igazak a hírek, hogy 150 millió euróért igazoohatnak az FFP miatt. A fele elment rá, 50 elmegy Onana-ra. Így értelmes csatárt nem tudom, hogy hogy vesznek, mert 9esük egy darab sincs.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero