OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. április 6., csütörtök 12:53

Steve írta:
lordgabi írta: Keleten már másfél órája esik a hó, a korareggeli órák óta pedig mindig esik Kárpátalján, elég komoly mennyiség lehullott már, tulipánok feje épp kilátszik még, vadulj meg időjárás... :lol:
Itt meg október óta esik az a qva hó és lapátolhattam egész télen. :kalapos:

De legalább nem leszek kövér. :mrgreen: Viszont megcsináltam életem legjobb invesztálását,vettem egy akksis kézi hókotrót azzal lezúzom a nagyobb mennyiséget.

Viszont a mai naptól 5-6fok plusz lesz itt tartósan,szóval remélhetőleg valamikor jön a tavasz ide északra is. :coffee:
De gondolom te 2 hete nem metszetted 18 fokban a gyumolcsfakat. :mrgreen:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2023. április 6., csütörtök 11:38

lordgabi írta: Keleten már másfél órája esik a hó, a korareggeli órák óta pedig mindig esik Kárpátalján, elég komoly mennyiség lehullott már, tulipánok feje épp kilátszik még, vadulj meg időjárás... :lol:
Itt meg október óta esik az a qva hó és lapátolhattam egész télen. :kalapos:

De legalább nem leszek kövér. :mrgreen: Viszont megcsináltam életem legjobb invesztálását,vettem egy akksis kézi hókotrót azzal lezúzom a nagyobb mennyiséget.

Viszont a mai naptól 5-6fok plusz lesz itt tartósan,szóval remélhetőleg valamikor jön a tavasz ide északra is. :coffee:

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. április 6., csütörtök 11:28

Keleten már másfél órája esik a hó, a korareggeli órák óta pedig mindig esik Kárpátalján, elég komoly mennyiség lehullott már, tulipánok feje épp kilátszik még, vadulj meg időjárás... :lol:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2023. április 5., szerda 15:24

Nem lesz 5 + 5 en ugy tudom, szo sincs rola, majus vegeig szeretnek az osszes beadottat befejezni, utana az erre letrehozott osztalyok megszuntetesre kerulnek.

Nalam mar a 180 nap is lemegy lassan, nem jottek ki ellenorizni.
joabulicsak

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 5., szerda 14:41

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta: Ha lehet ra válaszolni, akkor ird meg nekik, hogy dolgozzanak gyorsabban.
Hogyne lehetne. :mrgreen:
Ma meg is jott a hatarozat, hogy jon a penz.
Irjatok, zaklassatok oket.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. április 4., kedd 20:08

Babinho írta: Most amúgy mennek le óvatosan az árak, 5-10%-al.
Redőny, nyílászáró, klíma stb. mind, de az építőanyag ára is, az asztalos is említett valamilyen mértékű csökkenést.
Meg kezd pangani a piac, mintha kevesebb lenne a munka nekik...
En nem tapasztaltam ilyet, pedig napi szinten benne vagyok. Azt tudom, hogy a plafont mar elertuk. Innen mar nem nagyon van feljebb, ahhoz valami hatalmas negativ behatas kellene, pl 450-es euro, allamcsod, logisztikai katasztrofa, stb.
A kereslet biztosan visszaesett, es a szakembereknek is kevesebb a megrendeles, finomabban kell arajanlatot adni, nem csak hasrautesszeruen “20ezer alatt nem burkolok more” es meg ugyis megrendelik a melot :lol: le kell hajolni az aproert, sot, kuzdeni kell a munkakert. En nem panaszkodok, nyar vegeig teli vagyok.
:goat:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 4., kedd 19:38

Halfkey írta: Nem látom hogy a következõ két évben a költségvetés olyan helyzetben legyen hogy bármi 5+5 legyen, ez szerintem vágyálom max.

A pénz meg jönni fog majd (illetve nem a lassúság miatt lesz gond ha nem), de ha az utolsó héten annyi Pató Pál úr adta be mint elõtte egész évben, akkor nagyon nem kell meglepõdni hogy nem erre optimalizálták az alkalmazottak számát :D Felvenni meg nyilván nem vesznek rá új alkalmazottat. Ettōl függetlenül tipikus béna állami szervezés, de azért erre lehetett számítani. Legszebb amikor van 5000 adótartozása valakinek a beadás napján, és emiatt bukó a dolog :/
En ugy hallottam egy ott dolgozotol, hogy bovitettek a letszamot az elejen, csak azok valamit nagyon elkurtak, meg rosszul csinaltak valamit, amivel nagyobb kart okoztak, mint hasznot, aztan itt tartunk.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. április 4., kedd 19:36

Nem látom hogy a következõ két évben a költségvetés olyan helyzetben legyen hogy bármi 5+5 legyen, ez szerintem vágyálom max.

A pénz meg jönni fog majd (illetve nem a lassúság miatt lesz gond ha nem), de ha az utolsó héten annyi Pató Pál úr adta be mint elõtte egész évben, akkor nagyon nem kell meglepõdni hogy nem erre optimalizálták az alkalmazottak számát :D Felvenni meg nyilván nem vesznek rá új alkalmazottat. Ettōl függetlenül tipikus béna állami szervezés, de azért erre lehetett számítani. Legszebb amikor van 5000 adótartozása valakinek a beadás napján, és emiatt bukó a dolog :/

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 4., kedd 12:06

hehetheoriginal írta: Ha lehet ra válaszolni, akkor ird meg nekik, hogy dolgozzanak gyorsabban.
Hogyne lehetne. :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 4., kedd 12:02

Ha lehet ra válaszolni, akkor ird meg nekik, hogy dolgozzanak gyorsabban.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 4., kedd 11:52

Bullshit generator valasz:
Tisztelt Ügyfelünk!

Megkeresésére az alábbi tájékoztatást adjuk a gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatásáról szóló 518/2020. (XI.25) Korm.rendelet alapján.

Alábbi levelére válaszolva tájékoztatjuk, hogy kérelme beérkezett a Kincstárhoz, azonban a benyújtott támogatási igények nagy számára való tekintettel a bírálat még folyamatban van, ezért kérjük szíves türelmét.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a közigazgatási szünet (2022. december 22. - 2023. január 6.) időtartamával az ügyintézési határidő meghosszabbodik.

Az Kincstár honlapján 2023. január 26-án jelent meg az ezzel kapcsolatos közlemény.

„A kormány az otthonfelújítási program 2021-es kezdete óta 250 ezer család otthonának felújítását támogatta összesen több mint 523 milliárd forinttal. A két évre meghirdetett program tavaly december 31-ei határidejének lezárulta előtt kiugró mennyiségű, több mint százezer igénylés érkezett a Magyar Államkincstárhoz. A Kincstár megnövelt létszámmal, folyamatosan végzi a kérelmek elbírálását, amely a megugrott igényszám miatt az eddiginél több időt vesz igénybe. A Kincstár a támogatói okirat kiállítását követő 5 napon belül továbbra is minden arra jogosult igénylőnek kiutalja az otthonfelújítási támogatást.

Az otthonfelújítási támogatási programban a családok az otthonfelújítási munkájukhoz 3 millió forintos kormányzati támogatást kaphattak. Az átlagos támogatás 2 millió forint volt. A kérelmek feldolgozásában a Kincstár 2022 novemberéig határidőben mindent teljesített. A decemberben beérkező több mint 100 ezer igénylés feldolgozása - ami másfélszerese a 2021-ben beadott kérelmeknek -, az eddiginél hosszabb időt vesz igénybe. A Kincstár mindent megtesz annak érdekében, hogy a jogosultak minél előbb megkapják az igényelt összeget: a hivatal munkatársai megnövelt létszámban és óraszámban dolgoznak a kérelmek feldolgozásán.”

További információk:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. április 4., kedd 11:19

cart írta: Utána ha megvan a csempe jön az új dilemma hogy milyen színű fuga illik hozzá, az is lesz pár hét.
A székely ezermester, aki ugye mindenhez ért, elmegy a kupiba.
Odamegy a "madam"-hoz és azt mondja:
- Nagyságos asszony, én egy néger kurvát szeretnék, aki feketébb a koromnál!
A madam gondolkodik egy darabig, aztán előhozat egy nigériai néger nőt.
Az öreg székellyel fel is mennek a szobára. Kérdezi a nőcske:
- Na, bácsi hát hogy szeretné?
- Egyelőre kedves hölgyem, vetkőzzön le és dőljön egy kicsikét előre! - mondja az öreg székely.
A lány hipp-hopp le is vetkőzik, egy kicsit előre dől, ahogy az öreg székely kérte.
Mustrálgatja az öreg hátulról, lehajol, feláll, hümmög magában, aztán egyszer megszólal:
- Na, kedves hölgyem, felöltözhet!
- Hát ennyi volt? - borul ki a lány - semmi aktus, semmi szex???
- Ennyi, mert engem csak az érdekelt hogy a fekete padlócsempe a rózsaszínű fugával hogy mutatna!

Mehetsz kupiba csababarca, szívesen :lol:

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. április 4., kedd 11:16

csababarca írta: Ja a festékválasztáson túl vagyunk de köszi:D

Pont a pinterestről szedi a költséges ötleteit :mrgreen:
Elő kell rá teremteni 🙄🙄🙄

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 4., kedd 11:16

csababarca írta: Ja a festékválasztáson túl vagyunk de köszi:D

az az oldal a legnagyobb ördögi dolog, facebook, insta, onlyfans, darkweb, semmi sem ér a közelébe.
tiltanám :lol:
thereisonly1ronaldo

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. április 4., kedd 11:14

Ja a festékválasztáson túl vagyunk de köszi:D

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. április 4., kedd 11:11

fehér padlo fehér fal feher minden, aztan kész. :D legalább látni hol mocskos és kurvajól mutat a vérspricc is, ha épp vmi barcás haverral nézed a meccset. :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2023. április 4., kedd 11:10

Utána ha megvan a csempe jön az új dilemma hogy milyen színű fuga illik hozzá, az is lesz pár hét.

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. április 4., kedd 11:07

csababarca írta:
Nika91127 írta:
Egyszerű. Szűkítsd le 3-ra. Mondd, hogy 72 órája van választani. Ha nem sikerül, kockával kidobod.
Legkésőbb akkor kiderül, melyiket szeretné. Ha ott nem a "neki tetszőt", akkor egyből rábök, hogy "pedig azt akartam"...
jah nem ezzel van a baj alapvetően, hanem nincs meg a fejében az elképzelés.
alig tudom kocsiba tenni, és elvinni egyáltalán szétnézni.
mert ugye hétköznap dolgozik, nem hajlandó órát kivenni emiatt...hétvégén meg max délig vannak ezek nyitva, akkor meg az utóbbi hetekben mindig volt valami gigszr.

de pont ezt mondtam neki, menjünk el, válasszon 3-4-et, hozunk el mintát belőle (lehet ilyet, megkérdeztem), aztán egy hétvégét lamentálhat rajta.

amúgy azzal fenyegettem meg, hogy én elmegyek és veszek valamit, ez már nem tetszett neki:D
Pinteresten nézegelődjetek, ezermillió ötlet és színkombó van.
Vagy belsőépítész segítség :)

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. április 4., kedd 11:04

Nika91127 írta:
Egyszerű. Szűkítsd le 3-ra. Mondd, hogy 72 órája van választani. Ha nem sikerül, kockával kidobod.
Legkésőbb akkor kiderül, melyiket szeretné. Ha ott nem a "neki tetszőt", akkor egyből rábök, hogy "pedig azt akartam"...
jah nem ezzel van a baj alapvetően, hanem nincs meg a fejében az elképzelés.
alig tudom kocsiba tenni, és elvinni egyáltalán szétnézni.
mert ugye hétköznap dolgozik, nem hajlandó órát kivenni emiatt...hétvégén meg max délig vannak ezek nyitva, akkor meg az utóbbi hetekben mindig volt valami gigszr.

de pont ezt mondtam neki, menjünk el, válasszon 3-4-et, hozunk el mintát belőle (lehet ilyet, megkérdeztem), aztán egy hétvégét lamentálhat rajta.

amúgy azzal fenyegettem meg, hogy én elmegyek és veszek valamit, ez már nem tetszett neki:D
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. április 4., kedd 11:01

csababarca írta: Hát én nem tudom mi ment le, redőny tavaly ősszel 1.1 millió lett volna, most ugyanaz van az ajánlaton 1,5-ért.
Vas az tényleg lement, a fa is csökkent tavaly ilyenkori árakhoz képest.

De még így is baromi magas árak vannak kb mindenhol.
Az is igaz, hogy jobban ráérnek a szakik, hozzám is jönne már a burkoló is, csak hát asszonyka képtelen burkolólapot választani az elmúlt 4 hónapban. :ike:

Vissza: