revolver írta:
Szep uj logika, ha golt lő egy döntőben akkor nem ő nyeri meg, de ha kihagyja a helyzeteket, rajta megy el a meccs. Bravo

Igen,ezt nem is mertem leírni.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 4., szerda 19:14
revolver írta:
Szep uj logika, ha golt lő egy döntőben akkor nem ő nyeri meg, de ha kihagyja a helyzeteket, rajta megy el a meccs. Bravo
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 4., szerda 18:49
Kezdés előtt egy órával hirdetik a kezdőt.KAG írta:Kezdőről már lehet valamit tudni?
Olvastam, hogy Jesé elképzelhető, hogy kezdeni fog James helyett.
Isco már 100%-os?
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. február 4., szerda 18:47
HozzászólásSzerző: revolver » 2015. február 4., szerda 18:41
Szep uj logika, ha golt lő egy döntőben akkor nem ő nyeri meg, de ha kihagyja a helyzeteket, rajta megy el a meccs. BravoStatisztika ide vagy oda,elment rajta 2 fontos meccs.Innentől nem érdekel,hogy mennyit védekezik(???),vagy mennyire "akar"(???),én nem várom el hogy fejben lekövesse a latin játékstílust,de azt igen hogy oldja meg a ziccereket...akár milyen a statisztikája.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. február 4., szerda 17:38
Melyik 2? A Valencia elleni még ok, bár ott sem feltétlenül csak rajta múlt, elvégre ez egy csapatsport és szerintem kollektíven is gyengén muzsikáltunk. Biztos, hogy csak ő tehet arról, ha épp nem megy és bukunk?Statisztika ide vagy oda,elment rajta 2 fontos meccs.Innentől nem érdekel,hogy mennyit védekezik(???),vagy mennyire "akar"(???),én nem várom el hogy fejben lekövesse a latin játékstílust,de azt igen hogy oldja meg a ziccereket...akár milyen a statisztikája.
Sajnos indén sokszor jogos a kritika vele szemben, ugyanakkor azt sem lehet szerintem vitatni, hogy idén ő lett kikiáltva az első számú fekete báránynak itt a fórumon.de ne szisszenjünk már fel ha az ember kritikus hangvételt üt meg vele szemben.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 4., szerda 17:09
Senki nem szisszen föl,szerintem ez egyértelmű,hogy jogos a kritika.morientes írta:de ne szisszenjünk már fel ha az ember kritikus hangvételt üt meg vele szemben.
Meg akkor egyet hozott a 90+ percben.elment rajta 2 fontos meccs.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 4., szerda 16:30
Akkor elég sokat kell védekeznie!Az utóbbi időkben ha eladja a labdát,mindig próbálja visszaszerezni.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 4., szerda 16:22
Én észre.De nyilván hülyeségeket írtam mikor jeleztem,hogy marad benne néhány gól...ami mondjuk Ronaldonal gól...Te észrevetted hogy mire válaszoltam? :kivagyhe:
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2015. február 4., szerda 16:03
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 4., szerda 15:17
+1.madridronie írta:
Inkább szerintem helyesebb, ha azt mondjuk csaszi szeretne lenni és az árának, a szurkolók, a vezetők valamint a média elvárásainak megfelelően valóban húzóember, nagy sztár akar lenni a Real Madridban is! Ha szigorúan azt nézzük; C. Ronaldo és S. Ramos után az elvárások alapján jelen pillanatban neki kellene a 3. zászlóshajónak lenni a csapatban, véleményem szerint ennek (+magának) szeretne görcsösen megfelelni, még ha kifelé full nyugodtságot (néhol nemtörődömséget) is sugároz/sugall, belülről igen is nyomaszthatja ez + a kritikák --> ezért sincs ott szerintem mostanában fejben, illetve választ sorozatosan rossz megoldást. Szerintem nem ő itt az egyedüli, aki rosszabb periódust is megél ennél a klubnál, meg olykor kihagy kihagyhatatlant is, de ilyen melyik nagy játékossal nem fordul elő(?).
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. február 4., szerda 14:28
Én bár abszolút kedvelem a walesit, természetesen egyetértek és nem tagadok bizonyos dolgokat Vele kapcsolatban. Pl. hogy a stílusa nem feltétlen a La Ligába való, továbbá, hogy az idén mutatott teljesítménye a statok ellenére valóban elmarad az általam is elvártaktól. Nem az akarással van itt baj, az szerintem bőven megvan; sőt néha már túlzó is (az alázat már egy más kérdés, ott bennem is felvetődnek kérdések és kevésbé érzékelhető, mint tavaly, de egyszer sem biztos, hogy hiányzik belőle); mostanában inkább a görcsös akarást, "bizonyítási szándékot" látom rajtam.Tavaly akart,de idén már nem.Vagy mert befásult,(ugyan mitől),
Inkább szerintem helyesebb, ha azt mondjuk csaszi szeretne lenni és az árának, a szurkolók, a vezetők valamint a média elvárásainak megfelelően valóban húzóember, nagy sztár akar lenni a Real Madridban is! Ha szigorúan azt nézzük; C. Ronaldo és S. Ramos után az elvárások alapján jelen pillanatban neki kellene a 3. zászlóshajónak lenni a csapatban, véleményem szerint ennek (+magának) szeretne görcsösen megfelelni, még ha kifelé full nyugodtságot (néhol nemtörődömséget) is sugároz/sugall, belülről igen is nyomaszthatja ez + a kritikák --> ezért sincs ott szerintem mostanában fejben, illetve választ sorozatosan rossz megoldást. Szerintem nem ő itt az egyedüli, aki rosszabb periódust is megél ennél a klubnál, meg olykor kihagy kihagyhatatlant is, de ilyen melyik nagy játékossal nem fordul elő(?).vagy mert már akkora csaszinak gondolja magát,hogy neki már nem kell.
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2015. február 4., szerda 14:25
-Menjen...Angol hírek szerint Sami Khedira előszerződést kötött a Bayern München csapatával.A német játékos szerződése lejár a nyáron, így ingyen távozhat Madridból
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 4., szerda 13:54
Te észrevetted hogy mire válaszoltam?morientes írta:Akkor vissza mondent.Csak így tovább.Ahogy eddig.
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. február 4., szerda 13:52
hát ez az. hiába játszik rosszul, hiába önzőzik, hiába hagyja ki a kihagyhatatlant, a számok őt igazoljákUtolsó 4 meccs,3 gól.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 4., szerda 13:52
Akkor vissza mondent.Csak így tovább.Ahogy eddig.miro írta:Utolsó 4 meccs,3 gól.morientes írta:És mostanában sajnos benne is marad
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 4., szerda 13:45
Utolsó 4 meccs,3 gól.morientes írta:És mostanában sajnos benne is marad
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 4., szerda 13:34
És mostanában sajnos benne is maradBale meg akármilyen szar mindig benne van a gól.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. február 4., szerda 13:26
Isco nemfog már hosszútávra padra kerülni.Bejátszotta magát.Bale meg akármilyen szar mindig benne van a gól.James fog padozni tavasszal(persze még így is fog játszani bőven), fiatal még, ez a beépülés éve,Ancelotti meg valszeg nyerni akar majd.Lesz 1-2 cikk amikor háborognak,hogy 80milla ül a padon, de senkit nem fog izgatni.Hosszútávon terveznek a kolumbiaival,kétlem,hogy miatta beáldoznának trófeákat.morientes írta:ráadásul Isco elől veszi majd el a helyet,ha a horvát visszatér.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 4., szerda 13:08
Ez most komoly?Nem fogalmatlan a rövid passzos dologban.
Ez már nem völgy,hanem lassan szakadék.És igen,nem passzol a szerkezetbe,ráadásul Isco elől veszi majd el a helyet,ha a horvát visszatér.Ezen felül természetesen vannak hullámvölgyek a játékában. Jobban bele passzolhatna a szerkezetben.
És akkor a mondandód első felével keretbe is foglaltad a lényeget.Ami a második felét illeti...nem,nem akar.Tavaly akart,de idén már nem.Vagy mert befásult,(ugyan mitől),vagy mert már akkora csaszinak gondolja magát,hogy neki már nem kell.A magam részéröl azt gondolom, hogy nincs igazán meg a helye a játékban és egész életében egy másik foci kultúrában nevelkedett, ami ha akarod ha nem kiütközik. Akarni akar, igyekszik visszazárni is. Az árát nem éri meg, de az már akkor tudható volt, amikor kifizettük azt a hatalmas összeget.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. február 4., szerda 12:04
Kíváncsi leszek én is; Coentrao, Khedira, Illarra (+ ugye Chicharito) szinte biztos távozónak tűnik, míg nálam Iker, Pepe, Arbeloa helyzete kérdéses (utóbbi 2 szerződése 2016 nyaráig szól) még. Ezek alapján egy bal bekk, egy komolyabb középső középpályás érkezése szerintem fix, a többi pedig a kérdéses emberek függvénye lesz majd. Érzésem szerint Bale tuti, Iker pedig 1 évet még marad, aztán lehet tévedek.Egyébként mivel elég régen volt már átgazolási időszak, a nyárra való tekintettel épp azon gondolkodtam, hogy unalmasnak néz ki...A szövegek meg hírek alapján Bale maradni fog, így viszont egyszerűen képtelenség szerintem új játékost hozni, pláne egy Pogba szintűt.
Az se biztos, hogy pénzügyileg úgy állunk, hogy kipengessünk 100 közeli összeget megint, eladás nélkül.
Valószínűbb, hogy De Gea lesz a nyár igazolása, ha úgy alakulnak a dolgok. De könnyen lehet, hogy az tartja majd izgalomba a népet, hogy kit hozunk Marcelo és esetleg Carvajal mögé...
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem