Elektronika
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Elektronika
lumia 735öt nézte ki
alap dolgokra (facebook..., üzenetek, netezés, youtube, zenék, jó aksi, jó kijelző, időtállóság)
mondjuk én inkább pl g2 mini felé terelgetném, de inkább csak a windows phone ismeretlensége miatt..de akkor ezek szerint fasza
alap dolgokra (facebook..., üzenetek, netezés, youtube, zenék, jó aksi, jó kijelző, időtállóság)
mondjuk én inkább pl g2 mini felé terelgetném, de inkább csak a windows phone ismeretlensége miatt..de akkor ezek szerint fasza
Nem illik.
Családban 3 is van, nincsen velük probléma bár nem tudom pontosan mire lennél kiváncsi.ziro4vr írta:nokia lumiát használ itt valaki? tapasztalatok?
A Cortana (Lumia Siri-je) is jól működik. Alap app-ok meg itt is vannak.
Én se hallottam még rosszat a Lumiakról. Megszokod a windows-t aztán királyság. Tableten a win8.1 amúgy nagyon fasza.
Alapcuccok vannak, de ugye mindenki mással köt szerződést. Nálam pl. onedrive van, a többi meg microsoftos cuccok, pl example, de a legtöbb dolgot beszerezheted a storeból.
Alapcuccok vannak, de ugye mindenki mással köt szerződést. Nálam pl. onedrive van, a többi meg microsoftos cuccok, pl example, de a legtöbb dolgot beszerezheted a storeból.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
asszony akar olyat, nekem se szimpi de karácsony lesz nem akarok konfliktusokatRealista24 írta:Utálom, meglepődsz?ziro4vr írta:nokia lumiát használ itt valaki? tapasztalatok?

amúgy a többieknek kösz az infót

Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nekem jobban bejön, mint az android.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Utálom, meglepődsz?ziro4vr írta:nokia lumiát használ itt valaki? tapasztalatok?

amúgy céges, muszájból kell.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
rengeteg ismerősömnek van egész széles skálán ami a típusukat illeti és egyikre se panaszkodnakziro4vr írta:nokia lumiát használ itt valaki? tapasztalatok?

- mocsok
dehogyis.Sierra írta:Meguntad a G2-t? Vagy nem neked volt/van?
sony xperia tipo

Jogos, az olcsó jelző relatív. Mondjuk úgy, hogy 4-5 ezer forintért már kapsz zsír új routert amivel semmi gond.cart írta:Az olcsóbb eszközökön tuti nem tudod konfigurálni repeaterként, ha nem raksz rá mondjuk egy OpenWRT-t.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
A Lenovo telefonokról tud valaki valamit?
Hallottam róluk egy két jó dolgot.
Hallottam róluk egy két jó dolgot.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

Az olcsóbb eszközökön tuti nem tudod konfigurálni repeaterként, ha nem raksz rá mondjuk egy OpenWRT-t.
Nagyon ritkán van szükség firmware cserére.
Szerintem annyiból, amennyibe a kábel és egy új router kerül tudsz venni egy nagyobb teljesítményű eszközt, aminek nem jelent gondot az 50 méter.lordgabi írta:Szóval, van egy laptopom, Wi-Firől netezem a házban elég jó a jel mindenütt, de sehogyan nem tudom megoldani, hogy az udvaron lévő másik házban legalább legalapabb elérhetőség legyen.
Ahhoz valószínűleg firmwaret is kellene cserélnie rajta.tucsoki írta:Persze, bridge módban kell használni a másik wifis routert.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Most hétvégén vettem a kezembe az emagos Kindle Paperwhiteot, meg kell hagyni én egyszerűbb cuccra számítottam. Nagyon kényelmes kézben tartani, sok helyen elfér, és ami az egyik legfontosabb a pdfeket is nagyon könnyedén olvassa mindenféle konvertálás nélkül.
Rá is kattantam gyorsan a Thrawn trilógiára
Rá is kattantam gyorsan a Thrawn trilógiára

- h3x0r
Na igen, de joval kenyelmesebb ha a masik hazban is lehet wifirol netezni. Nekunk is 2 routerunk van es megy vele rendesen a net. (egyszeru az egesz, a beallitasoknal mondjuk kell figyelni 1-2 dologra)wZoLee7 írta:Ha az első routerből vezetsz egy baromi hosszú lan kábelt a másik házba, akkor oda felesleges egy másik router, simán csatlakoztasd a laptophoz és kész.
Meguntad a G2-t?mocsok írta:de én még előtte akarok venni egy telót, függetlenül.

Nem te kérdezted nem rég, hogy megéri-e 40 ezerért használt 4s?Ájfont sose.![]()
- mocsok
na, ha már úgyis a láma kérdések oldala ez, én is felteszek egyet.
januárban vagy februárban jár le a tmobilnál a kétéves hűség a díjcsomagra.
de én még előtte akarok venni egy telót, függetlenül.
később mikor lejár a hűségnyilatkozat, ugyanúgy tudok csomagot váltani meg minden, ugye?
januárban vagy februárban jár le a tmobilnál a kétéves hűség a díjcsomagra.
de én még előtte akarok venni egy telót, függetlenül.
később mikor lejár a hűségnyilatkozat, ugyanúgy tudok csomagot váltani meg minden, ugye?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

Meg persze jó pár méter kábel egyikből és másikból is.

Köszi még egyszer!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

Egy olcsó D-link router is megfelel a célra, és praktikusabb megoldás mint azt az egy kábelt használni: kihasználhatod a többi portot (szóval abból is húzhatsz kábelt), ami elég kényelmes, nem beszélve a wifiről.