Habzik a szád Habossütemény.Süti írta:70 MILLIÓ EUROT FIZETTEK ÉRTE TEuntouchable írta: Elmondom mi a bajom Szoboszlaival: hatalmas alibi, amit legtöbbször (nem mindig) a válogatottban mutat és ez miatt még komoly problémáink lesznek.
Kb Tchouameni szintű lötyögést látok nála 10-ből 8-szor.
Az a baj, hogy semmi érdemi vitára nem vagytok alkalmasak, mert szemellenző van rajtatok, vele kapcsolatban.
Az ész érvekre nem tudtok reagálni… Az, hogy szerződteti egy másik középszerű (bár nagymúltú klub) SEMMIT nem jelent, nálunk is játszott Faubert, Heinze stb.
Ez a Liverpool az elmúlt 30 évben Blackburn-i és Leicester-i szinteken mozog, ráadásul rengeteg magyar fordult meg ott, akik közül mindenki megbukott.semmit nem jelent.
ennyire fáj? Ifiben kaptál tőle három kötvényt egy meccsen, vagy min remegsz ennyire? Sok Blackburn meg Leicester bl győzelem meg döntők voltak mostanában.
És ennek a vaknak a szavazata annyit ér mint az enyém, hát rosszul vagyok.![]()
Én nem remegek semmin, ti vagytok felháborodva azon, hogy kimondom a véleményem, hogy flegma, lassú és alibi játékosnak tartom. Ezenkívül pár oldallal ezelőtt az erényeit is felsoroltam, mert azok is vannak.
SEMMIT nem jelent 70 millió, maximum magyar szinten.
Mindig globális szinten értékelem a játékosokat.
A politikai személyeskedés hogyan jön ide?