hol kerested? 3 perc alatt megtaláltam, tessékvalaki segítsen már, egyszerűen nem találok semmilyen linket a pécs-fradi hétvégi összefoglalóról v legalább a gólokról, elvileg rohadt mákos egy gólt rugott a pécs, kíváncsi lennék.

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. május 5., kedd 9:21
hol kerested? 3 perc alatt megtaláltam, tessékvalaki segítsen már, egyszerűen nem találok semmilyen linket a pécs-fradi hétvégi összefoglalóról v legalább a gólokról, elvileg rohadt mákos egy gólt rugott a pécs, kíváncsi lennék.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 5., kedd 9:17
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 4., hétfő 21:41
„Az egyik oldalon tehát Sándor Tamást,Habi Ronaldot, Dombi Tibort, Dzsudzsák Balázst, Halmosi Pétert, a másikon pedig Fernando Morientest, Christian Karembeu-t, Alfonsót, José Emilio Amaviscát vagy Michelt láthatja a közönség” – sorolta a fellépőket Debreceni Péter.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. május 3., vasárnap 20:55
Mondjuk ezek ugyanúgy ott vannak nem egy top ligás, komolyabb, nagyobb nevű csapatnál is...Azzal jobb nem is foglalkozni ami a színfalak mögött van manapság, mert az tényleg undorító. Pénzmosás, korrupció, etc.
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. május 3., vasárnap 20:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 3., vasárnap 20:00
Rengeteg meccsen voltam régen (Fehervar). Aztan beláttam a színfalak mögé, aztan meg rájöttem hogy mi az a foci.LiamGallagher írta:Aki nem ebbe nőtt bele meg nem volt még kint soha meccsen az nem fogja ezt úgysem megérteni. Számomra ez fanatizmus és egy örökkévalóságig tartó szerelem.Ki kell menni, egyáltalán nem olyan rossz mint ami a tv-ben lejön.
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. május 3., vasárnap 19:56
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. május 3., vasárnap 19:48
Oké, no offense, de akkor miért kellenek ezek a passzív-agresszív kommentek? Teljesen rendben van, hogy nem szereted, akkor csak engedd el és nem kell ez a negativizmus. Szar a magyar foci szerintem is, de a válogatott meccseire konkrétan imádok járni a haverokkal. Kicsi, fos, de a miénk. Ez mozgatja azt a párszáz embert, aki kijár hétről-hétre mb1re is.sentry írta: Riszpekt mindenkinek, aki kimegy és szurkol. De hadd értetlenkedjek már, ha nekem ez nagyon nem üti meg a szintet.
Akkor se mennék ki meccsre, ha fizetnének. Tudod miért? Mert nekem nem az a foci amit itt lenyomnak!
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 3., vasárnap 19:34
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. május 3., vasárnap 19:26
Tudom, hogy poén videó.realmadridfan írta:Ez csak poénvideó (egyébként jó, én is megnézem időnként), de egyébként minden bajnokságban vannak rossz lövések, beadások, bénázások, még a Madrid meccsein is. Nem tudom hogy nem lehet ezt megérteni és miért kell valakinek ezeket a kérdéseket újra és újra feltenni.
Meglepő, de klubhűségből. Élőben egyébként még a legszarabb 0-0 is sokkal élvezhetőbb, próbáld ki.sentry írta:Sőt van aki kimegy meccsre és fizet ezért a sz_rért. Képtelen vagyok felfogni az egészet.
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. május 3., vasárnap 19:19
Meglepő, de klubhűségből. Élőben egyébként még a legszarabb 0-0 is sokkal élvezhetőbb, próbáld ki.sentry írta:Sőt van aki kimegy meccsre és fizet ezért a sz_rért. Képtelen vagyok felfogni az egészet.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. május 3., vasárnap 19:08
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 3., vasárnap 18:50
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. április 30., csütörtök 19:35
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. április 28., kedd 21:19
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. április 28., kedd 19:58
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. április 25., szombat 15:32
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. április 14., kedd 13:11
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. április 12., vasárnap 22:59
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem