Ezzel egyetertek, annyit tennek hozza, hogy Xabi Alonso utolso perces lelepese azert kicsit betett a terveknek. Biztos hogy vele meg szamoltak volna a szezonra. (szerk... dzsi megelozott...)Realista24 írta:A rövid padhoz. Továbbra sem ertem mi a gondja sokaknak a kerettel.
A védelem a világon talan a legjobb összetételű. Középre ott van Modric, Kroos, Isco, James, Khedira, Illarra. Elore meg a BBC es Jese.
Az hogy jottek a sérülések, miert a vezetőség hibája? A keret igenis jo volt szerintem, legalabbis az elgondolás. Az hogy egy ket játékosnal van jobb opció, hat ilyen mindig lesz. Törekedni kell a legjobbra, mi ezt tesszük.
Az hogy most a cserepad total hasznalhatatlan, a kezdo meg szethajtva az nalam Ancelotti hibaja.
En egy szoval nem mondtam hogy bizzak az elnokre, de forgasd ki a szavaimat nyugodtan...morientes írta:Így van.Bízzák csak az elnökökre...majd azok tudják.
Ezt nem velem kell tisztaznod. Nem tudom ki tekint itt istenkent Perezre, de en nem.morientes írta:Nem is mindenért....de egy valamit tisztázzunk...ő is csak ember erényekkel meg hibákkal,mint bárki más,nem valami isten,ahogy azt sokan gondolják.