Ceba-Rodrygo
és Arribas gólja
aki a Castilla egyik legjobbja amúgy
és amilyen gyengék időnként a támadóink, kaphatna pár meccsen játékidőt
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. február 8., szerda 22:04
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. február 5., vasárnap 22:54
És mégis hosszabbítani akarunk vele, ebben ez a szomorú. 1 átlagos / jobb meccsére jön 3 sz.r. Felőlem szedheti a holmiját.Babinho írta:De Asensio is teljesen más mint tavaly, hiába van néha egy két bomba. Tavaly bizonyitani akart, megyegetett is neki. Idén a testbeszéde is megváltozott. Lefelé néz, lóg a válla, keze, kedvetlen. Nem állítottam volna oda tizit lőni. Tavaly még ha a versenyhelyzet kicsit vitte előre, idénre elengedte, nem tud bizonyítani.Realista24 írta: A meccset nem láttam, de a meccs előtt beírtam, az egyetlen ész kiesett elől. Ahogy olvasom, vissza is ütött.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. február 5., vasárnap 22:21
Ma nem az ész hiányzott.Realista24 írta: A meccset nem láttam, de a meccs előtt beírtam, az egyetlen ész kiesett elől. Ahogy olvasom, vissza is ütött.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. február 5., vasárnap 21:53
Ase kezdetésén kívül a másik hiba szerintem az volt, hogy túl sok "izmot" rakott fel Carlo a középpályára. Felesleges volt AT+Fede is, kevésbé borzasztó lehetett volna talán, ha mondjuk Kroos-Fede-Ceba van, mint a soci ellen. 2 ész+1futós aránnyal és nem fordítva. De ugye Kroos hétközben érzett valamit, meg amúgy is folyamat játszik, valamikor le kellett üljön..RealAsensio írta: Ez tipikusan az a meccs volt, ahol ha Karim jatszik, akkor sem nyerunk. De mivel ez csak feltetelezes, ezert hozzateszem, hogy Karim viszont nagy valoszinuseggel belotte volna a tizit. Arra alapozom, amit mondok, hogy undorito taktikaval jatszott a Mallorca, 5 vedovel, betoltak a buszt, mi meg fos jatekot jatszottunk, semmi elkepzeles nem volt megint, talan fizikailag sem sikerult regeneralodni. Alig volt nalunk elfogadhato teljesitmeny, es meg Korte is kidolt a meccs elott, szoval minden ellenunk volt ma.*
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. február 5., vasárnap 21:18
Ez tipikusan az a meccs volt, ahol ha Karim jatszik, akkor sem nyerunk. De mivel ez csak feltetelezes, ezert hozzateszem, hogy Karim viszont nagy valoszinuseggel belotte volna a tizit. Arra alapozom, amit mondok, hogy undorito taktikaval jatszott a Mallorca, 5 vedovel, betoltak a buszt, mi meg fos jatekot jatszottunk, semmi elkepzeles nem volt megint, talan fizikailag sem sikerult regeneralodni. Alig volt nalunk elfogadhato teljesitmeny, es meg Korte is kidolt a meccs elott, szoval minden ellenunk volt ma.Realista24 írta: A meccset nem láttam, de a meccs előtt beírtam, az egyetlen ész kiesett elől. Ahogy olvasom, vissza is ütött.
Ra is fer most, inkabb most hianyozzon, mint kesobb.Vini legalább off az Elche ellen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 5., vasárnap 20:31
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2023. február 5., vasárnap 19:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 5., vasárnap 19:27
Ramos, az őserő. Nem vagyunk egyformák.gutihaz14 írta: masfel honapja tortent. azota szetszopatta az atmat, nincs maga alatt. miert ne lehetne egy mallorca ellen odatenni?
ramos a Bayern ellen kihagyta majd par hetre ra az EBn vagy VBn panenkazott.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. február 5., vasárnap 19:24
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. február 5., vasárnap 19:11
Miért bullshit?gutihaz14 írta: Ancelotti: "The penalty? I chose Asensio and not Rodrygo because we thought about his missed penalty at the World Cup. It could affect him."
ekkora bullshitet.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. február 5., vasárnap 18:56
A fő probléma az volt, hogy a Mallorca betolta a buszt. Ez Karimmal sem szokott ízleni a csapatnak. Mellé találtak egy gólt, ami világi makk volt. Így is meg lehetett volna akár (1 pont minimum), de ugye a ziccereket, főleg a tizit, be kell lőni. De igen, hiányzott Karim középről. Sajna nélküle Vini full magára maradt és a többi támadónk enerváltsága miatt simán le tudták 3-4vs1-ben védekezni.Realista24 írta: A meccset nem láttam, de a meccs előtt beírtam, az egyetlen ész kiesett elől. Ahogy olvasom, vissza is ütött.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. február 5., vasárnap 18:28
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. február 5., vasárnap 18:05
HozzászólásSzerző: Toti » 2023. február 5., vasárnap 18:03
Nagyon adnam en is. Az ilyen tetves hulladek Maffeo meg Raillo felek mennenek a rakba. Kutya se lenne kivancsi a csapatukra.ateeemadrid írta:Egy nagy cigányság az egész spanyol liga, sok faszparaszt minden klubnál meg a liga élén is, annyira imádnám, ha jónne a szuperlig, ez a hulladék bajnokság meg menne a béka segge alaRealista24 írta:
Ezt nem értem.![]()
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. február 5., vasárnap 18:00
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. február 5., vasárnap 17:54
Egy nagy cigányság az egész spanyol liga, sok faszparaszt minden klubnál meg a liga élén is, annyira imádnám, ha jónne a szuperlig, ez a hulladék bajnokság meg menne a béka segge alaRealista24 írta:Ezt nem értem.gutihaz14 írta: Javi Aguirre: “Maffeo asked me to substitute him off because he wanted a standing ovation for fouling Viní Jr.”
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 5., vasárnap 17:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. február 5., vasárnap 17:47
Ezt nem értem.gutihaz14 írta: Javi Aguirre: “Maffeo asked me to substitute him off because he wanted a standing ovation for fouling Viní Jr.”
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. február 5., vasárnap 17:45
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. február 5., vasárnap 17:38
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem