Ugyanolyan eselytelen volt mind a harom kisebb ellenfel az emlitett meccseken. Mi sem fogunk 4nel tobbet rugni szerdan, aztan kb Bellingham egyedul tobbet er, mint az arab keretrealmadrid95 írta:Bencze írta:
En a 2002es vbre gondoltam, bocs oreg vagyok![]()
A 2002 es vbn is “csak” 4 et lottek nekik a Brazilok, nem 10 et.

Egyéb bajnokságok
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Re: Klub VB 2025/Egyéb bajnokságok
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
A Bayern 1978-ban 8-0-ra verte az Ajaxot Cruyff búcsúmeccsén, a kispadon Lóránt Gyula ült

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
De a németek akkor is 8at rúgtak szaudarábiánakrealmadrid95 írta:Bencze írta:

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Sikerült összehasonlítani egy fél amatőr csapatot, egy olyannal, ami azért teszi-veszi a játékosokat milliós értékben.BLevi96 írta: A Bayern eredménye Messiékre a legnagyobb szégyen, hogy 1 gólt se voltak képesek elrakni az egyiptomi csapatnak.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bencze írta:En a 2002es vbre gondoltam, bocs oreg vagyokrealmadrid95 írta:
A szaudi valogatott megverte a vbn azt az argentin valogatottat, akik kesobb megnyertek az egesz tornat. Azert ez a 10-0 megalazo, ekkora kulonbseget nem latsz a vbn. Kinanak sem rugna 10 et a brazil valogatott.![]()
Nem lehet azt mondani, hogy nekimentek volna a kiviknek. Simán lehetett volna sokkal több is, ha megnyomták volna.dzsi91 írta:Azért a németek és a bayern amúgy is ilyen elmeháborodottak ha lehet 20at rúgni akkor 20at rúgnak. A legtöbb nagycsapat megáll 3-4nél lötyögni ezek meg brazíliát is a földbedöngölik ha van rá alkalom vagy a barszát. Bayern nem monden felkészülési szezonban 30-0ra ver valami harmadosztályú csapatot?Bencze írta:
![]()
Persze nagy a különbség európa meg a többi között de a bayernen nemnagyon kell meglepődni, hogy egy gyerekekből álló csapatbak is nekimennének és legyalulnák őket ugyanúgy mintha bl döntő lenne.![]()
miro. írta:A csapatok is azert lobbiznak,mert penz.RaúlCF írta: az a baj, hogy már megy az erős lobbi, hogy a kövi klub vb 48 csapatos legyen mert az európai csapatoknak nem tetszik, hogy kimaradtak. főleg a kiskapu,liverpool,arsenal, united,milan csipog érte. ez a 32 is rengeteg de 48 egyenesen abszurd. de persze a fifa nyitott rá mert több pénz.
Az a kemeny,(ha ez igaz)hogy mindenki irogatja a meccsek szamat,aztan meg a csapatok akarnak meg tobb meccset.![]()
A 36 csapatos Bajnokok Ligájával is hasonló gondok vannak/lesznek. Túl nagy a szórás. Elég lenne oda meghívni a többi kontinens Bajnokok Ligája győztesét és kész is a Klub Világbajnokság. Reális esélye úgysincs nem európai csapatnak.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Ezt tisztelem a Bayernbe, egyenranguként kezelik az ellenfelet, nem finomkodnakdzsi91 írta:Azért a németek és a bayern amúgy is ilyen elmeháborodottak ha lehet 20at rúgni akkor 20at rúgnak. A legtöbb nagycsapat megáll 3-4nél lötyögni ezek meg brazíliát is a földbedöngölik ha van rá alkalom vagy a barszát. Bayern nem monden felkészülési szezonban 30-0ra ver valami harmadosztályú csapatot?Bencze írta:
![]()
Persze nagy a különbség európa meg a többi között de a bayernen nemnagyon kell meglepődni, hogy egy gyerekekből álló csapatbak is nekimennének és legyalulnák őket ugyanúgy mintha bl döntő lenne.![]()

A Németeknek meg pacsi a 7-1 ért

Ezt telibe.chronic írta: Remélem lesz közte 10. Meg minden ilyen jellegű meccsen.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azért a németek és a bayern amúgy is ilyen elmeháborodottak ha lehet 20at rúgni akkor 20at rúgnak. A legtöbb nagycsapat megáll 3-4nél lötyögni ezek meg brazíliát is a földbedöngölik ha van rá alkalom vagy a barszát. Bayern nem monden felkészülési szezonban 30-0ra ver valami harmadosztályú csapatot?Bencze írta:En a 2002es vbre gondoltam, bocs oreg vagyokrealmadrid95 írta:
A szaudi valogatott megverte a vbn azt az argentin valogatottat, akik kesobb megnyertek az egesz tornat. Azert ez a 10-0 megalazo, ekkora kulonbseget nem latsz a vbn. Kinanak sem rugna 10 et a brazil valogatott.![]()

Persze nagy a különbség európa meg a többi között de a bayernen nemnagyon kell meglepődni, hogy egy gyerekekből álló csapatbak is nekimennének és legyalulnák őket ugyanúgy mintha bl döntő lenne.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- BLevi96
Ezzel egyetértek, de 3 nyugdíjas Real játékos pl: Ronaldo, Modric és Kroos szerintem elrakott volna. Messi, Suarez, Busquets hármastól elváratam volna, bár nem követem az eredményeiket.Remy írta:Szintekkel jobb csapat az egyiptomi, mint az Auckland. A Miami meg egyáltalán nem extra csapat.BLevi96 írta: A Bayern eredménye Messiékre a legnagyobb szégyen, hogy 1 gólt se voltak képesek elrakni az egyiptomi csapatnak.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
A csapatok is azert lobbiznak,mert penz.RaúlCF írta: az a baj, hogy már megy az erős lobbi, hogy a kövi klub vb 48 csapatos legyen mert az európai csapatoknak nem tetszik, hogy kimaradtak. főleg a kiskapu,liverpool,arsenal, united,milan csipog érte. ez a 32 is rengeteg de 48 egyenesen abszurd. de persze a fifa nyitott rá mert több pénz.
Az a kemeny,(ha ez igaz)hogy mindenki irogatja a meccsek szamat,aztan meg a csapatok akarnak meg tobb meccset.

Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Bencze
En a 2002es vbre gondoltam, bocs oreg vagyokrealmadrid95 írta:Bencze írta:
De ezt a VB-re is el lehet mondani. Szerintem ez a Bayern-Auckland semmivel sem masabb, mint egy nemet szaudi meccs vagy Brazil-kina a VB csoportkorokben. Az mas kerdes, hogy szerintem a 32 csapat is sok a VB-n, nemhogy ez a kibovitett uj lebonyolitas…
A szaudi valogatott megverte a vbn azt az argentin valogatottat, akik kesobb megnyertek az egesz tornat. Azert ez a 10-0 megalazo, ekkora kulonbseget nem latsz a vbn. Kinanak sem rugna 10 et a brazil valogatott.

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
az a baj, hogy már megy az erős lobbi, hogy a kövi klub vb 48 csapatos legyen mert az európai csapatoknak nem tetszik, hogy kimaradtak. főleg a kiskapu,liverpool,arsenal, united,milan csipog érte. ez a 32 is rengeteg de 48 egyenesen abszurd. de persze a fifa nyitott rá mert több pénz.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szintekkel jobb csapat az egyiptomi, mint az Auckland. A Miami meg egyáltalán nem extra csapat.BLevi96 írta: A Bayern eredménye Messiékre a legnagyobb szégyen, hogy 1 gólt se voltak képesek elrakni az egyiptomi csapatnak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Bencze írta:De ezt a VB-re is el lehet mondani. Szerintem ez a Bayern-Auckland semmivel sem masabb, mint egy nemet szaudi meccs vagy Brazil-kina a VB csoportkorokben. Az mas kerdes, hogy szerintem a 32 csapat is sok a VB-n, nemhogy ez a kibovitett uj lebonyolitas…berta333 írta:
10 van már közte. De 1-2 dél-amerikai csapat kivételével nem sok keresnivaló van itt európai csapatokon kívül másnak. Így értelme sincs ennek a fajta lebonyolítási rendszernek.
A szaudi valogatott megverte a vbn azt az argentin valogatottat, akik kesobb megnyertek az egesz tornat. Azert ez a 10-0 megalazo, ekkora kulonbseget nem latsz a vbn. Kinanak sem rugna 10 et a brazil valogatott.
- BLevi96
A Bayern eredménye Messiékre a legnagyobb szégyen, hogy 1 gólt se voltak képesek elrakni az egyiptomi csapatnak.
- Bencze
De ezt a VB-re is el lehet mondani. Szerintem ez a Bayern-Auckland semmivel sem masabb, mint egy nemet szaudi meccs vagy Brazil-kina a VB csoportkorokben. Az mas kerdes, hogy 32 csapat is sok a VB-n, nemhogy ez a kibovitett uj lebonyolitas…berta333 írta:10 van már közte. De 1-2 dél-amerikai csapat kivételével nem sok keresnivaló van itt európai csapatokon kívül másnak. Így értelme sincs ennek a fajta lebonyolítási rendszernek.RaúlCF írta: nem az Auckland a probléma. amatőr csapat akiknek rendes munkájuk van és rendesen szabadságot kellett kivenniük, hogy itt legyenek. egy szép story.
de ha ezt komolyan akarja venni a fifa akkor ez nem a legjobb reklám. egymásnak feszül egy mls meg egy egyiptomi csapat jó kis 0-0val mint nyitómeccs amire senki nem volt kíváncsi és utána összerakjuk az egyik legnagyobb múltú csapatot egy amatőr csapattal. el kéne dönteni, hogy nívós tornát akarnak vagy bohóckodni.
10 van már közte. De 1-2 dél-amerikai csapat kivételével nem sok keresnivaló van itt európai csapatokon kívül másnak. Így értelme sincs ennek a fajta lebonyolítási rendszernek.RaúlCF írta: nem az Auckland a probléma. amatőr csapat akiknek rendes munkájuk van és rendesen szabadságot kellett kivenniük, hogy itt legyenek. egy szép story.
de ha ezt komolyan akarja venni a fifa akkor ez nem a legjobb reklám. egymásnak feszül egy mls meg egy egyiptomi csapat jó kis 0-0val mint nyitómeccs amire senki nem volt kíváncsi és utána összerakjuk az egyik legnagyobb múltú csapatot egy amatőr csapattal. el kéne dönteni, hogy nívós tornát akarnak vagy bohóckodni.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
hogy ne csak a negatív legyen felhozva nekem tetszik az eredményjelző sáv tetején a lehetséges cserék száma. európai meccsekre is megcsinálhatnák ezt a grafikát. tök logikus és egyszerű dolog.