En ebben a silany felhozatalban korszakos jatekosnak josolom, ha joslatokba kell bocsatkoznom. Nem Messi, nem Ronaldo, de amig Raphinhaval, Viniciusszal, posztidegen Mbappeval kell megkuzdenie, addig meg van ra az esely szerintem.dzsi91 írta:Én tartom de amire odajutunk már másik gyereken fogunk vitázni.realmadrid95 írta:Nem eleg gyors, nem szerez eleg golt, ket harom ev es Pedro lesz belole.
![]()

Bajnokok Ligája
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Az a baj, hogy van egy Vinink, aki szerintem szintekkel irritálóbb figura, mint ez a Yamal..lestat írta:Ezzel mindenki egyetert, a baj a nagy pofajaval van.reeed_ati írta: Lehet fikázni Jamalt, de baromi ritka a mai fizikális, elgépiesedett fociban az ilyen tehetség, élmény nézni, minden labdaérintését..
Még úgy is, hogy én aztán tényleg rühellem őket..![]()
Baromi jól lő, előbb Zizu csel, most ez az emelés, tud mindent a srác, baszki és 17évesen..![]()
Engem ő pl. sokkal jobban felhúz, mint ez a 17éves gyerek.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én tartom de amire odajutunk már másik gyereken fogunk vitázni.realmadrid95 írta:Nem eleg gyors, nem szerez eleg golt, ket harom ev es Pedro lesz belole.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- realmadrid95
Nincs mese, Verona ellen meg kell oldania az Inter bnek, muszaj pihentetniuk, hiaba szoros a bajnoksag. Szerintem csak akkor lesz eselyuk, ha megy a rotalas…dzsi91 írta: Szórakoztató meccs volt és mivel megraktam őket így kár volt azon aggódnotok, hogy nyerni fognak.![]()
Ez ilyen glitch a mátrixban, hogy akármekkora szarban vannak valaki belekúr egyet a labdába 30ról és gól legyen az védő kapus vagy támadó. Inter ha ugyanígy megy neki a hazai meccsnek szerintem megoldják. Ha buziznak kiesnek.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Jo hat ezek most sincsenek kizarva. Idovel kiderul mi lesz belole, egyenlore a mentalitasa balotelli feeling.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szórakoztató meccs volt és mivel megraktam őket így kár volt azon aggódnotok, hogy nyerni fognak.
Ez ilyen glitch a mátrixban, hogy akármekkora szarban vannak valaki belekúr egyet a labdába 30ról és gól legyen az védő kapus vagy támadó. Inter ha ugyanígy megy neki a hazai meccsnek szerintem megoldják. Ha buziznak kiesnek.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Haverom Barcás és szerinte is kezd egyre unszimpatikusabb lenni.lestat írta:Ezzel mindenki egyetert, a baj a nagy pofajaval van.reeed_ati írta: Lehet fikázni Jamalt, de baromi ritka a mai fizikális, elgépiesedett fociban az ilyen tehetség, élmény nézni, minden labdaérintését..
Baromi jól lő, előbb Zizu csel, most ez az emelés, tud mindent a srác, baszki és 17évesen..![]()
Még ráléphet Vini útjára

-
Dehogy, csak a múlthéten háromszor olvastam, hogy még nem klasszis a srác..lestat írta:Ezzel mindenki egyetert, a baj a nagy pofajaval van.reeed_ati írta: Lehet fikázni Jamalt, de baromi ritka a mai fizikális, elgépiesedett fociban az ilyen tehetség, élmény nézni, minden labdaérintését..

- realmadrid95
Azert nem mindenki, sokan irtak, hogy csak a kora miatt van felkapva. Nem eleg gyors, nem szerez eleg golt, ket harom ev es Pedro lesz belole.lestat írta:Ezzel mindenki egyetert, a baj a nagy pofajaval van.reeed_ati írta: Lehet fikázni Jamalt, de baromi ritka a mai fizikális, elgépiesedett fociban az ilyen tehetség, élmény nézni, minden labdaérintését..
Ez egy szorakoztato meccs volt, sokaig ugy voltam, hogy bassza faszom, nem nezek blt, mert kiestunk, de emiatt a meccs miatt erdemes volt leulni. Sajnalom, hogy Miki golja les volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realmadrid95 2025. április 30., szerda 22:56-kor.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ezzel mindenki egyetert, a baj a nagy pofajaval van.reeed_ati írta: Lehet fikázni Jamalt, de baromi ritka a mai fizikális, elgépiesedett fociban az ilyen tehetség, élmény nézni, minden labdaérintését..
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

Ez a hulladék Inter.hunmadridista írta: Ki fogja idén megállítani a Barcát?

Christensen meg Olmo egyszerre lehet a pályán... Köszi Perez.

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Lehet fikázni Jamalt, de baromi ritka a mai fizikális, elgépiesedett fociban az ilyen tehetség, élmény nézni, minden labdaérintését..
Még úgy is, hogy én aztán tényleg rühellem őket..
Baromi jól lő, előbb Zizu csel, most ez az emelés, tud mindent a srác, baszki és 17évesen..
Még úgy is, hogy én aztán tényleg rühellem őket..

Baromi jól lő, előbb Zizu csel, most ez az emelés, tud mindent a srác, baszki és 17évesen..

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Acerbi mozgását érdemes nézni, amikor tolódik a védekezésben, 16oson belül.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Ugyis nyernek valami szaros 3 emberen megpattano gollal..
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Vagy mint nekünk 22ben és tavalydzsi91 írta: Dolgozik a script keményen idén a barszának mint futban.![]()
Jo hat nala vinicius soha eleteben nem fog 15 golnal tobbet szerezni egy szezonban aztan 4.eve 20 folott termel

- realmadrid95
Jobban jart volna az Inter, ha Taremi helyett egy kozeppalyast dob fel.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Persze, fel labfejjel fut lesre
Egy kupas szezon lesz ez barcelonaban

Egy kupas szezon lesz ez barcelonaban
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Pont ez jutott eszembe, hogy ha véletlen bajnokok tudnank lenni, ők nem nyernek meg a blt ilyen makker szar szezonnal akkor ezek jovore a 4 gol 5 golpasszos egesz szezonos raphinhaval meg a 10 golt bepiszkalo lewaval, ugy hogy nalunk lesz ertelmes edző, na azt izgi lesz. De ha triplaznak az oriasi gaz leszdzsi91 írta: Dolgozik a script keményen idén a barszának mint futban.![]()
- realmadrid95
0.1 mmes les, vicc.